Tutkuyla yapılan her şey daha güzel bunun için aşık olmayı bekliyorum. Daha doğrusu beni hak edecek biri olsun. Bunu beklemek yanlış mı? Hiç uğraşma gerek yok diyen?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAşkla daha iyi daha şehvetli seksin bir bağlantısı yokmuş bunu öğrendim. İyi seks gerçek aşkla değil doğru partnerle oluyor. Hem aşık olduğun kişide seni bırakır mı korkusu olacakken, kendine yalnızca partner olarak seçtiğin kişide yaşadığın deneyime odaklandığın için olası bir durumda yollarınızın ayrılması seni çok daha az etkiler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrusu cinselliğe tutkuyla aç olan kişide aynı şekilde yaklaşır ama içinde ona duygu onunda sana duygusu olmaz. Bu ne kadar özel olabilir sorusunu tekrar sordurabilir. Ve ve ne kadar öpüşeceği, gözlerine bakacağı, dilini emeceğini, vücudunun her noktasını öpüp yalayacağının garantisini vermez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa aşık olmadığın bir insanla yaparsan bunu emin ol bunun ne heyecanı ne şehveti nede hissi olacaktır. İnsan aşık olduğu insanla yapmalı yoksa zaten sadece bunun için yapanlara denenleri biliyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılTutkuyla bu işi yapmak daha güzel olur hiç olmazsa sevdimde o kişiyi yaptım dersin..
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYanlış değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılSenin kararın ve saygı duyarım. Doğru insan olsun, bu ilişki yaptığım şeye değsin diyebilirsin bunlar beden nasıl ki seninse hepsi senin düşüncelerin. Ama ya çok uzun süre aşık olamazsan cinsellikten uzak yaşamak sence iyi mi...
02 Yorumla- +1 yıl
Zor olsa gerek. Saygı duyarım
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hanımlar için doğru ancak erkekler bu konuda zar problemi olmadığından belli aralıklarla yapılması gereken etkinlik olarak görür ya eskort ya da şehirlerde bu hizmeti yapan belli yerlere giderler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılaşk diye bir şey yok o toz pembe ilişkiler öleli çok oldu artık devir mantıkla seks yapmaya döndü kim kafasına yatiyorsa onunla yatıyor sonra ayrılıyor aşk falan hikaye
02 Yorumla- +1 yıl
yok işte kalmadi bitti nesli tükendi herkes hevesi geçene kadar yanında sonra yok
+1 yılOrgazm iki aşamadır bir fiziksel bir de ruhsal. Herkesle belki fiziksel orgazm yaşayabilirsin, ama ruhsal orgazm doymuşluk seviyesine ise ok arzuladığın aşık olduğun insanla varabiliyorsun.
00 Yorumla
+1 yılGerekmez, beklemedim halende beklemiyırum, istediğimde, arzuladığımda sürekli hallediyorum cinsel arzularımı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hiç beklediğin gibi olmayacak aşık olsanda olmasan da ahh acıdı uhh yandı ooyy oyy çek çek.. olacak ya da kendini sıkıp kasacaksın..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşık olduğun biriyle yaşamak daha zevkli elbette 😊
00 YorumlaSizi hak edecek erkeği bekliyorsanız, vajinanızı müzeye bağışlayın, ölümünüzden sonra...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi sana kanka desem kanka deme lazım olur dersin 😘🤗
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLazım olsana bana o zaman 🤗
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer aşık tutkulu olmaz ve her seven yatakta harika olacak şartı da yok ya erken boşalma sorunu varsa daha giriş gelişme olmadan sonuç olursa?
00 Yorumla
+1 yılHiç aşkı beklemeye gerek yok bence ten uyumu cok önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKararın, düşüncen güzel bence
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılne gerek var aska birdaha bu yaşta olmiyacaksın denemelisin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşüncen gayet doğal ve normal ama o kişiyi bulman biraz mesele gibi😏
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bakire olduğun için çoğu erkek senden kaçıcak ama senin niyetin ciddi bir ilişki sonuç evlilik se cinsellik yaşama derim evlenince cinsellik yaşa derim
Cevap sahibi+1 yılAma niyetin cinsellik yaşamaksa tanımadığın biri ile başlayabilirsin ilk sanal olarak seksting yani tam emin olduktan sonra görüsürsünüz
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Evleneceğin adama sakla mücevherini
00 YorumlaBoşa zaman kaybı.
00 YorumlaO sırada ask düşünüldüğünü sanmıyorum:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabla sana dayı diyolar, neden?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılabla dayı diye kıskanılır mı yani
Cevap sahibi+1 yılbu arada yanlış değil abla. ben de bakirim tutuyorum kendimi nasibime
Cevap sahibi+1 yıllazım olmasın diye abla diyordum zaten. benden küçükmüşsun bile.
Cevap sahibi+1 yılneyse, bana yine cosku geldi. gidiyim de tokatlayayım
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Tutkuyla aşkla yapılan en güzelidir
00 Yorumladeğişen bir şey yok sonu hüsran ile bitmesin de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bende öyle bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılNe kadar bekliceksin onun icin
02 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem olur
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence bekleme
00 Yorumla
+1 yılYani aşksizda olur bence
00 YorumlaYanlış bence