Çok sert bir adam hiç insafa gelmiyor dediğim dedik birisi. Önceden evlenirsek çalışmama giyimime karismayacaksın demistim benim karım çalışamaz ben sana bakarım ne istersen alırım diyor. Tayt giyiyorum git çıkar dekolteli bir bluz giydim böyle iç gösteren şeyler giyemezsin benim soyadımı taşıyorsun benim kadınımsın ona göre hareket edeceksin kimsenin arabasına binmeyeceksin bir alo diyeceksin ben seni gelip alırım diyor. Bir yere gideceksem haber etmem gerekiyor. Bir yerlere ancak haftasonları gidebiliyoruz o da birlikte tek başına izin vermiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben burada ciddi bir meseleden bahsediyorum neresi komik😏
Güncellemeler
+1 yıl
@kürkmantoluhayri teşekkür ederim
Kocamla sekste çok iyi bir çiftiz ama normal hayatımızda birbirimizle geçinemiyoruz. Yine de boşanmalı mıyım?
Cinsel uyum varsa gerisi teferruattır. Cinsellik eşler ve çiftler arasında muhabbeti artırır. Yatağa girip ilişki anında herşeyi unutuyorsan ne güzel işte daha ne olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kendi hayatini yasayamiyorsan bosanmak daha mantikli
Evlilik sadece seks mi demek? Anlaşamıyorsan çaresini araman gerekiyor
Cinsel uyum varsa gerisi teferruattır. Cinsellik eşler ve çiftler arasında muhabbeti artırır. Yatağa girip ilişki anında herşeyi unutuyorsan ne güzel işte daha ne olsun.
anormallik yok. hatta insan karısına giysin diye çorap alır. don alır.
Abi adam dogru diyor napsin karisi ciplak gezsin mi
Adam haklı ortalık kardeşim dolu boşanmanın saçma olur sekste iyiyseniz zamanla biraz daha gevşer bu kurallar
Bol bol seks yapin o zaman 😀
Bende birlikte olsam senle ah yalan dünya dizisi oyuncuları gibi olalım 🔥👍😎🤣😂
Haklı
Sizde sürekli seks yapın o zaman