Cinsel Yaşam Sevişmek için nereye gidiyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Eve mi başkabiyere mi Sevişmek için nereye gidiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Bygoztepe Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl En rahat ev ya ya da pansiyon hata ben genelde bağ evine gidiyorum rahatsız etmiyorum kimseyi istediği kadar bağırıyor 0 0 Yorumla
HuzurAl Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Araba olur günlük ev olur prenses nereyi isterseO şanslı kim olursa 1 0 Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Yani genelde pansiyona gidiyorum günlük oda kiralıyorum 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mekan çeşitliliği çok her yere gidebiliyorum 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevişme dernekleri ve lokalleri var oralara gidiyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevişmeyle aradığı zevki hazzı yaşamak ne mükemmel bir duygu dimi yer güvenli olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arabam veya evime veyada bazenleri de gizli melanlar daha iyi oluyor 😅 0 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Farklı yerler mekanlar, benim evim veya onların 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. En ilginc fantazisi olan yer nereyse 0 0 Yorumla
Protemis61 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl Sanırım yer aranıyo. Arabamı emanet verebilirim 😄 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Günlük kiralık ev tutarım 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olsaydı ofiste olurdu büyük ihtimalle 😂 1 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Nerede isteklendiysek neresi yakınsa oraya 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. hiç bir yere sdfsdf 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ev veya otel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
En rahat ev ya ya da pansiyon hata ben genelde bağ evine gidiyorum rahatsız etmiyorum kimseyi istediği kadar bağırıyor
Araba olur günlük ev olur prenses nereyi isterse
O şanslı kim olursa
Yani genelde pansiyona gidiyorum günlük oda kiralıyorum
Mekan çeşitliliği çok her yere gidebiliyorum
Sevişme dernekleri ve lokalleri var oralara gidiyoruz
Sevişmeyle aradığı zevki hazzı yaşamak ne mükemmel bir duygu dimi yer güvenli olmalı
Eve ama arada otel eger tek gecelikse evimi bilsin istemem
Arabam veya evime veyada bazenleri de gizli melanlar daha iyi oluyor 😅
Canım nerede isterse orada
Farklı yerler mekanlar, benim evim veya onların
En ilginc fantazisi olan yer nereyse
Sen nerde olmasını istersin
Sanırım yer aranıyo. Arabamı emanet verebilirim 😄
Günlük kiralık ev tutarım
Ev
Orman
Çadır
Ev dısinda aevisemedim
başka yere, çok nadir eve giderim
Birini bulsam otel ya da günlüğe atarım.
Otel 😂😂😂 otopark orman araba 😃😃😊
Neresl müsait olursa valla
Olsaydı ofiste olurdu büyük ihtimalle 😂
Duruma göre değişir
Nerede isteklendiysek neresi yakınsa oraya
Gitmem ayıp
Otel en uygun
Çok değişik fantezilerim var bu konuda
Oteke
Hiç olmadı
Arabaya deniz manzarasına karşı
Sinema en arka koltuk