Cinsel Yaşam İlk seksinizi hangi şehirde yaptınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 İlk Bursa Bursaikinci Çanakkale İlk seksinizi hangi şehirde yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Macera0707 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Kuşadası İstanbul Ankara Antalya Almatı, Ensenada, Los Angeles, New York, Miami, Quebec City, Halifax, Bona Vista, London, Cyprus, Sharm El Sheikh, Kampala, Kyiv, ... 1 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl ilki olduğum şehirde ama hiç çetele tutmadım :D 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İlk Karakoyde, pendik, bayrampasa, sonra İzmir'e gectim, bornova karsiyaka. Sonra Trabzonda arsin, yomra, akcaaabat, sonra hep İstanbul'da devam ke 🙁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bursada ikinci seksimi yapmistim unili bi kizla. Sen bursada misin? Ben ordayken minikmissindir 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet görükledeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Universiteli mekaninda yani. Universiteliyle seks gercekten bi baska oluyor, adi bile yetiyir nedense Yorumla
personel-trainer Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ilk i erzurum yurttaIkinci malatyaÜçüncü trabzon 0 0 Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Henüz daha öyle bir şey olmadı 4 5 Yorumla Soran +1 yıl Gecikmişsin zaten bu yaştan sonra olsa da o yaştaki tadı vermezÇıtırken tatmak lazım Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl Herkesi kendin mi sandın. saygı duyulacak bir karar. Hatta çok zor. Yorumla Soran +1 yıl Doğruya doğru sen kadın olmadığın hiç bu duyguyu asla bilemeyeceksin Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl Yeterince kadın anotomisini, seksten nasıl zevk aldığını biliyorum. Bildiklerimi hissetsen yaprağımla neler yapabileceğimi görsen, anlarsın. Yorumla Soran +1 yıl @TeslaDaVinci keşke bana denk gelsen o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İzmir-kıbrıs-istanbul-şırnak-çanakkale- denizli- manisa- şanlıurfa- eskişehir- ankara- bursa- muğla- antalya-ısparta- tayland 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vay maşallah Yorumla Soran +1 yıl Çanakkale Bursa Manisa nasıldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çanakkaledeki üni öğrencisi, bursadaki cok cok hoş bi hatundu. Manisadaki orta yaşlı mature Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Himmm hep o bölgedesin yani. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla David_Caine +1 yıl Bir çok şehirde diyebilirim ya. Yorumla
Salih03tr Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Amsterdam da, Brüksel de, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bursa'da bir kadın vardı bende onun için gitmiştim ama ilk değil di 😊 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hiç yapmadım 4 1 Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl İnsanları dış görünüşüyle anlamaya çalışmasalar keşke Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bursa dün yaptım 7 2 Yorumla Soran +1 yıl Oooo iyisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ilk seksin şehrinide soran birisi olacakmış hayret 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama mantıklı bir soruYorumlardan ortalama veriler çıkıyorÇoğunluk İstanbul Bursada yapmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saçmalama lütfen sen hiç ilk seksim özel olsun şu şehirde yapayın diyene rastladın mı bu dediğin cevaplar nüfus yoğunluğundan çıkıyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dubai'de otelde 1 1 Yorumla YUSUF8533 +1 yıl vay ya çok değerli senin ki galiba Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Birincisi Dubai ikincisi los encılıs 0 0 Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Yapmadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl E yuh baba ne zaman yapacan Yorumla Uzaylİnsan +1 yıl Tanrı bilir Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sırada nere var 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tekrar Bursa’ya döndüm Yorumla Zindanadasi +1 yıl Oh evet Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. üçüncüyu nerede yapmayı dusunuyorsun 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hmmm harika. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kırıkkale 0 0 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. İstanbul. 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Samsun İstanbul 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Samsun 0 2 Yorumla YUSUF8533 +1 yıl önden mi arkadan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üstten abi Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. titanda 0 0 Yorumla
mahsun36 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Bursa 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neresinde Yorumla mahsun36 +1 yıl Osmangazi Yorumla Soran +1 yıl Ben Alemdar 😂 Yorumla mahsun36 +1 yıl Bende heykel. Ordamı yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok ya bi ara Alemdar’a takıldım o kadar Görükledeyim Yorumla mahsun36 +1 yıl Hmmm bende nilüferdeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Kuşadası İstanbul Ankara Antalya Almatı, Ensenada, Los Angeles, New York, Miami, Quebec City, Halifax, Bona Vista, London, Cyprus, Sharm El Sheikh, Kampala, Kyiv, ...
ilki olduğum şehirde ama hiç çetele tutmadım :D
İlk Karakoyde, pendik, bayrampasa, sonra İzmir'e gectim, bornova karsiyaka. Sonra Trabzonda arsin, yomra, akcaaabat, sonra hep İstanbul'da devam ke 🙁
Bursada ikinci seksimi yapmistim unili bi kizla. Sen bursada misin? Ben ordayken minikmissindir 😅
Evet görükledeyim
Universiteli mekaninda yani. Universiteliyle seks gercekten bi baska oluyor, adi bile yetiyir nedense
Ilk i erzurum yurtta
Ikinci malatya
Üçüncü trabzon
Henüz daha öyle bir şey olmadı
Gecikmişsin zaten bu yaştan sonra olsa da o yaştaki tadı vermez
Çıtırken tatmak lazım
Herkesi kendin mi sandın. saygı duyulacak bir karar. Hatta çok zor.
Doğruya doğru sen kadın olmadığın hiç bu duyguyu asla bilemeyeceksin
Yeterince kadın anotomisini, seksten nasıl zevk aldığını biliyorum. Bildiklerimi hissetsen yaprağımla neler yapabileceğimi görsen, anlarsın.
@TeslaDaVinci keşke bana denk gelsen o zaman
İzmir-kıbrıs-istanbul-şırnak-çanakkale- denizli- manisa- şanlıurfa- eskişehir- ankara- bursa- muğla- antalya-ısparta- tayland
Vay maşallah
Çanakkale Bursa Manisa nasıldı
Çanakkaledeki üni öğrencisi, bursadaki cok cok hoş bi hatundu. Manisadaki orta yaşlı mature
Abidikin gubidik ilçesinde
Himmm hep o bölgedesin yani.
Aynen
Bir çok şehirde diyebilirim ya.
Amsterdam da, Brüksel de,
Yapmadım, seyyar seksçi misin sen
Bursa'da bir kadın vardı bende onun için gitmiştim ama ilk değil di 😊
Hiç yapmadım
İnsanları dış görünüşüyle anlamaya çalışmasalar keşke
İstanbul canaakkale bozcaada
bursa dün yaptım
Oooo iyisin
aynen
ilk seksin şehrinide soran birisi olacakmış hayret
Ama mantıklı bir soru
Yorumlardan ortalama veriler çıkıyor
Çoğunluk İstanbul Bursada yapmış
saçmalama lütfen sen hiç ilk seksim özel olsun şu şehirde yapayın diyene rastladın mı bu dediğin cevaplar nüfus yoğunluğundan çıkıyor
Dubai'de otelde
vay ya çok değerli senin ki galiba
Birincisi Dubai ikincisi los encılıs
aynı kişiylemiydi
Hayır
Yapmadım
E yuh baba ne zaman yapacan
Tanrı bilir
Sırada nere var 😅
Tekrar Bursa’ya döndüm
Oh evet
Ispartada:)