Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 yasında sevglimin evnde
25 Yorumla
Soran+1 yılİlişkinizin başlayalı ne kadar oldu ve nasıl gelişmişti acaba?
Cevap sahibi+1 yıl2 aydır sevgiliydik ufak tefek yaknlasmalırımız vardı sonra ılk defa evde yalnz kalınca oldu
Soran+1 yılEvine mi davet etmişti seni? Bide o mu istedi birlikte olalım diye sende kabul ettin bu şekilde mi oldu yoksa yakınlaşması sen mi yaptın ilk
Cevap sahibi+1 yılevine daver etmedı gezıyorduk baktım evine goturdu falan sasırdım bende neyse planlı yapmadık yakınlastık ve durduramadık kendımızı ve o yaklstı ilk
Soran+1 yılYaa tuttu kolundan bir yere götürdü sen hiç sormadın sonra ee. Burası benim evim defi sen haa bişiy demedin :) sonra öyle olması gayet normal yani... Şaşırmadım devam etti mi peki ilişkin?
En İyi Cevaplar
+1 yıldaha yasamadik bakalim:)
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince olur :)
- +1 yıl
aynen ole:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılAblamın arkadaşının evinde 14 yaşındayken.
022 Yorumla
Soran+1 yılKiminle yaşadın?
- +1 yıl
O kadınla işte.
O zaman 23 yaşındaydı ama bana büyük geliyodu.
Soran+1 yılO mu istedi nasıl oldu?
- +1 yıl
O çok konuşuyo bel altından. Benle de bazen açıyodu öyle konular. O öyle olunca yakınlaşma oldu zamanla. Sonra ben de ısrar ettim başladık bigün. Tabi bir gün içinde olmadı bunların hepsi. Istiyorum deyince tamam dedi ama uygun zamanı sonra bulduk.
Soran+1 yılHaa seni ı yaşta sen ışıkları aldın en son dedin istiyorum senle bu işi kabul etti uygun zamanda oldu bir süre sürdü herhalde
- +1 yıl
Tabi. Ama sonucunda gizlemen gerekiyo. Ayda bir gibi bir şey oluyodu.
Soran+1 yılYani ablan bu hiç öğrendi mi mesela daha sonradan
- +1 yıl
Bilmiyorum. Belki ama saniyorum.
- +1 yıl
Sanmıyorum*
Soran+1 yıl14 baya erken bir yaş yaa o kızın da vermesi varmış zaten belli işine gelmiş yoksa öyle dediğinde suratına tokat ı basıp ablana söylerdi
- +1 yıl
Kendisi öyleydi ya. Çöpçatan gibi bişeydi o meselelerde.
Soran+1 yılŞimdide belkide gitti adam gibi biri ile evlendi böyle insanlarla düzgüninsanlar evlendiğini de acıyorum
- +1 yıl
Evliydi zaten.
Soran+1 yılSenle yaşadığın da evli. miydi de
- +1 yıl
Evet. O yüzden her zaman olmuyodu. Çok az yapıyoduk.
Soran+1 yılAnladım evli iken senin bu işi nasıl kabul etti ben hala oraya akıl erdiremedim yani o nasıl oldu?
- +1 yıl
Yok. Öyle biriydi zaten.
Dedim ya çöpçatandı başka kadınları başka erkeklerle görüştürüyordu.
Kocası da serbest biriydi zaten.
Soran+1 yılÇöp çatan başka bişiy bu resmen başka işler peşşndeymiş yani dediğim gibi sen nasıl bu işe getirin bunu o mu getirdi seni onu merak ettim
- +1 yıl
O getirdi. Çok konuşuyodu o işlerden. Benle de konuşuyosu. Ben de sordum yapıyor mu diye. Yapıyorum dedi. Sen de kocaman oldun dedi. Ben de bir süre sonra istediğimi söyledim. Napiyim
Soran+1 yılYani sana anlatıyordu ondan bundan hikayeler sende sordun sende yapıyor musun diye oda evet dedi sonra sen bigün bende istiyorum dedi o zaman tamam ilk fırsatta dedi ve oldu yani :)
- +1 yıl
Evet.
Neyse uyku beni çağırıyor.
Soran+1 yılHayırlı geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılevde, 18 yaşında, sevgilimle.
166 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu peki? Ne kadar süre geçmişti ilişkiniz başlayalı?
Cevap sahibi+1 yılilk gün birlikte olduk. nasıl oldu derken? sevgili olduk, ilk gün de seviştik işte.
Cevap sahibi+1 yıl@yigitimou Hayır. Birlikte gittik. İkimizin de isteğiyle yani.
Soran+1 yılYani sevgili olduk Biz dediğiniz gün cinsellik oldu o nasıl oluyor ya? Sevşmek derken ben tam birleşmeden bahsediyorum yalnız
Cevap sahibi+1 yılBen de ondan bahsediyorum. Yakınlaştık ve oldu. Garip olan nedir?
Soran+1 yılYani aynı gün sevgiliyiz diyip hemen evine gitmen tuhaf geldi sonra ne oldu devam ediyor musun onunla şuanda?
Cevap sahibi+1 yılŞu an kendisi eşim:)
Cevap sahibi+1 yıl@yigitimou Görüşünü soran olmadı. Parazit yapmasan?
Soran+1 yılHmm iyi bari sonu farklı bitenlerden olmamış peki 18 de oldu kaç yaşında evlendin?
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşımda evlendim. Sonu farklı bitenlerden olamazdı zaten, yani öyle pis bir çevrem hiç olmadı açıkçası.
Soran+1 yıl7 sene geçmiş ama herhalde evlenene kadar belli bir düzende cinsellik yaşamaya devam ettiniz sanırım
Cevap sahibi+1 yıl20'sinden sonra birlikte yaşamaya başladık:)
Soran+1 yılYani ordan sen anla artık olanı biteni diyorsun :)
Soran+1 yılYaa şeyi merak ettim yanlış anlama lütfen yani. bu tanışma nasıl oldu nasıl sevgili oldunuz ve sen nasıl oldu aynı gün ilişkiye girmeye ikna oldun orası dikkat çekici geldi merak ettim söyleyebilir misin acaba?
Cevap sahibi+1 yılAçık değil mi zaten? Birlikte yaşadık, evli gibi yani.
Cevap sahibi+1 yılOrtak arkadaşlarla tanıştık, aşık olduk. Bir süre flört ettik, sevgili olduğumuzda da birlikte olduk. Anlaşılmayacak bir şey yok bence bunda:)
Soran+1 yılYani 2 yıl kaçak göçek sonra sınırsız devam iyi evlilik i tüketmediniz o 5 senede
Soran+1 yılYa bak sen anlamıyorsun şurasında tamam sevgili olduk dediniz ya nasıl oldu nasıl gelişti ilişki ortamı nasıl kabul ettin o mu istedi yani planlı mı spontane mi oldu anlatabildim mi. acaba :)
Cevap sahibi+1 yılAşık olduğun sürece hiçbir şey tükenmez arkadaşım, merak etme:) İlk günkü gibi aşığız hala:)
Soran+1 yılEmin olabilirsin ortalık yükenenlwr ile doku iken siz nar yüzdelik dilimde kalıyorsunuz maalesef :) haa evleneceğim insanla ben böyle şeyleri önceden yaşamaya karşıyım buda benim düşüncem burda seni yargılamak bana D düşmez zaten ama sorularıma içtenlikle cevap verdin samimi şekilde gerçekten çok teşekkür ederim bunun için :)
Soran+1 yılYa bak sen anlamıyorsun şurasında tamam sevgili olduk dediniz ya nasıl oldu nasıl gelişti ilişki ortamı nasıl kabul ettin o mu istedi yani planlı mı spontane mi oldu anlatabildim mi. acaba
Ama bak buna hala yam bir cevap alamadım biraz ayrıntılı mümkünse eğer :)
Cevap sahibi+1 yılBirkaç ay flörtten sonra sevgili olduk işte, neden anlamadın? Tanıştık, birkaç ay flört ettik, o sırada ikimiz de aşıktık zaten, sonra sevgili olduk. Kabul edecek bir şey yok, karşılıklı istedik, eve gidip birbirimizin üstüne atlamadık, önce yemek, muhabbet derken ben de istedim o da istedi, birlikte olduk. 2 yıl sonra hem okuyup hem çalışarak kendimize ev açtık. Aynı eve yerleştik. Sonra üniversiteye başladık, mezun olduktan sonra da evlendik:)
Soran+1 yılHikaye güzel tasvip etmediğim yerler beni ilgilendirir ama özünde güzel bir aşk hikayesi diyebilirim gerçekten çoluk çocuk var mı evlilik in meyvesi :)
Cevap sahibi+1 yılOnlar aşık olmadan evlendikleri içindir, bilmiyorum. Benim etrafımda ilişkimize karşı olan kimse yoktu, dediğim gibi öyle bir ortamım hiç olmadı yani. Rica ederim:)
Cevap sahibi+1 yılTasvip etmediğin yerler olabilir, bu sitede nedense böyle bir algı var ben de farkındayım. Kimse birbirine karışmadığı sürece sorun yok. İleride düşünüyoruz ama şimdilik yok, hayatımızı yaşıyoruz henüz:))
Soran+1 yılYaa tasvip etmediğim noktadan kastım şu dini boyutu ne kadar evlenmeniz de o sürede yaşananlar zina idi orası bana doğru gelmiyor bide mesela ben bu zaman kadr kendimi eşime sakladım böyle yapmışken ben evlilik öncesi ilişki yaşasam soğurum nerden biliyorum bir kere öyle bir durum olucak gibi oldu ben soğudum ayrıldım kızdan bişiyler olucaksin evlenince olsun istiyorum bu yüzden zaten kimse ekle bişiy yaşamadım bu zamana kadar karşımda ki de öyle olsun isterim ama bilmiyorum yalnızların dibinde ilerliyoruz bu gidişle yalnız kalacaksın gibi kaç sene oldu kimse yok hayatım da birazda bende sevgi eksikliği var aileden baya kendimi eksik hissediyorum yani gevezelik ettim yaa K. bkma
Soran+1 yılBebiş de yaparsınız ya inşallah anne olursun güzel şeyler bunlar bazı duyguları hiç yaşayamıyacağım diye içim de büyük korkular var sanırım o yüzden zaten değerinizi biliyorsunuz böyle devam eder umarım bebiş beraber :)
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bir dine mensup değilim, o yüzden ''zina'' değil ''cinsel yaşam'' oluyor yaşadığımız şey. Dindar olsaydım da insanın doğasında olan bir şeyi inkar etmezdim. Tabii bu benim şahsi görüşüm. Ki dindar geçinip ya da bakireyim deyip ikiyüzlülük yapanlardansa, çok daha düzgün, çok daha dürüst olduğumuzu da biliyorum.
Bana kalırsa kendini evliliğe şartlama. Karşındakinin pişman olmayacağından eminsen ve tek amacın cinsellik ve sonra terk etmekse kimseyle birlikte olma ama evleneceğini düşündüğün insanla birlikte olmanda bir sakınca görmüyorum ben, tabii senin açından konuşuyorum. Bana göre cinselliğin evlilikle zaten ilgisi yok. Neyse.
Hayatında kimse yoksa belki de sorunu kendinde aramalısın, tanımadığım için yorum yapamıyorum ama şu ana kadar sevgilinin olmaması biraz ilginç geldi.
Cevap sahibi+1 yıl*olacağından
Cevap sahibi+1 yılGüzel dileklerin için çok teşekkür ederiz:)
Soran+1 yılYok oldu canım sevgilim ama bir 5 senedir falan yok yani bir şekilde olmuyor inanmazsın belki ama çok saçma şekillerde olmuyor olucak gibi olup olmuyor yok yani ben bide öyle pek girişken değilim utangaç ya bir ortamda olucak ya da arkadaş aracılığı ile ma ikisi de yok yani. öyle bir işe aracı olacak olan biride yok öyle günle geçiyor 5 sene 6 olucak günler geçip gidiyor aynı şekilde değişen bişiy yok ben ciddi düşünüyor olsa bile olmak istemem cinsel olarak oldu ki bişiy oldu bitti nolucak onun için sıkıntı olucak ben baya ince fikirli biriyim aşırı genelde kendimden önce de hep karşımdakini düşünüyorum zararım kendime olur karşımdakine olmaz. asla üzüleceksin biri ben üzülmeyi tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılBiz de öyleyiz; karşımızdaki üzüleceğine kendimiz üzülelim deriz her zaman. Ama ben cinsellikle evlilik arasında gerçekten bir alaka görmüyorum. Karşındaki insan dediğim gibi pişman olacaksa birlikte olmamalısın bence de ama olmayacaksa ve bunu açıkça söylüyorsa, bence bir sakınca yok. Dinen diyorsan evet sizde yasak. Neyse. Hiç düşündün mü peki neden olmuyor diye? Yani sence neden olmuyor olabilir?
Soran+1 yılYıllardır düşünüyorum zaten sormaz olur muyum çok düşünen ince fikirli biriyim kaftan takmış olmama ihtimalim yok zaten... Kuz ne kadar pişman olmıcaksa hadi dese de ben yapmam dediğim gibi 27 senedir yapmamış olmamanın bir anlamı kalmaz ikincisi de dini durum inanmayan zaten bişiy diyemem... Bilmiyorum ama beni aşırı yıpratıyor bu durum fazlasıyla duygularım zaten aile yapım da olmadığı için çok eksik hissediyorum yani anlatamam konusu açılınca bile gözlerim doluyor o kadr derin
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah. Ne diyeceğimi bilemedim. Umarım bulursun bir çaresini.
Cevap sahibi+1 yıl@yigitimou Yorumunu kaldırt. Senin yüzünden de bana bildirim geliyor. Nasıl bir parazitsin sen ya.
Soran+1 yılAfedersin ama bir B. k bulamam bu şekilde çünkü dediğim gibi çekinme bir yapım var bir ortam sürekli o insanla aynı ortama fnek gelicek bir ortamım da yok öyle yerlerde bir . müddet sonra açılabiliyorum ama o da yok anca birisi aracı olucak işte öyle bir seçenek kalıyor ama yani bunu kendi ailen bile yapmazsa kim yapıcak iki üç tane arkadaş dediğin insan kendini düşünüyor sadece kimisi kafa tapıyor olan ne okuyor sen yine yalnızsın ve iyice umudumu kaybetmeye başladım zaten hayata dair tutunacak bişiy bulamıyorum hayatım boyunca çok istedim bir . insan gelsin girsin sevsin beni. çok bişiy değil merak etsinler göstersin bu kadarcık ama bu bile çok sanırım ki zerresini bulamadım yıllardır
Cevap sahibi+1 yıl@yigitimou Sussana!
@Soran hiç tanınmadığın bir yere gidip birileriyle tanışmayı denesen?
Soran+1 yıl@yigitimou kardeş kafa yapacaksan hiç zamanı değil cidden sağol yinede
Cevap sahibi+1 yıl@yigitimou Kendi yorumunun altında ver tavsiyeni. ÖF
Soran+1 yılNasıl olucak o hiç tanımadığın yere gidip biri ile tanışmak? Mantıklı bir yanı yok benim durumumda ki biri için
Cevap sahibi+1 yılE nasıl tanışacaksın öyleyse? Tanıdıkların varken utanıyorsun, tanıdıkların yokken mantıksız diyorsun. Havadan inmesini bekliyorsun sen? :D
Soran+1 yılBeni anlamadın sen sanırım sen mesela ne dedin bana arkadaş ortamında arkadaşlar aracılığı ile tanıştık dedin dimi mesela yarısını bana da biri yapsa biri olur anladın mesela? Ama öyle bişiy yapıcak biri de yok kendi halinde kendi sorunlarında biriyim işte o yüzden değişen bişiy de olmuyor benim kendi çabalarım da olanlarda hep bir B. kluk çıkıyor afedersin atıyorum konuşuyorsun bir yerden tanışıyor 10 gün lu gün görüşcez diye anlamıyorsun o günden bir gün önce ben vazgeçtim diyor şaka gibi ağlanacak durumlara gülüyorsun yine mi. diyorsun aynı son bu kaçıncı kez diyorsun yani baya berbat haldeyim
- +1 yıl
Gidiceksin bir mekana ilk oturacaksın. şöyle bakacaksın güzel hatun var mı. sonra Zaten sende de biraz tip varsa kesersin. starbucks bul. Sonra açacaksın swarmı çekin yapcan. o kızı görücen ve kızı görünce swarmdan profilini tıklıcan screenshot yapcan sonra oradan ayrılnca eklicen ve saldırcan instagram da da bulmaya bak isim soyisimden sonra bir şekilde resmini bğen dikkat çek. bu senin gibi çekingen adama uyan.
Diğer yöntem millet ne derse de kızı kes ciddi şekilde istediğini hissettir kızlar rahatsız oluo gibi dursada aklı karışır yakışklı adamsan sonra sotede bekle wc ye kalkar yalnız kalırsa bir şekilde yanına gitmeye çalış ve de ki ya geçen sanırım ismi salla sibel de elif de fatma de işte yanındaydın hatta selamlaştık kız tereddüte düşücek eğer böyle arkadaşı varsa ayıp plmasın die konuşcak yoksa da yanlışın var gliba der ve sen o sırada nasıl oluyor falan ısrarla tanıyorum ben sizi de sonra numarasını almak için bayağı dil dök
Cevap sahibi+1 yıl@yigitimou Ömrümde duyduğum en saçma şeyler. 25 yıllık kadınım, böyle saçma şeyler duymadım. Eşim zamanında bana böyle yapsa sapık diye şikayet ederdim herhalde.
Soran+1 yıl@yigitimou bol iş onlar dostum dibine kadar boş iş netten falan olmasaydı 200 tane okurdu şimdiye kada laf yapmasını da ağzım iyi bilir olmuyor san alan herkese olmuyor işte
Soran+1 yıl@yigitimou Sakarya da yaşıyorum senin yaşadığın yerde olabilir İzmir de bir çok şey çok rahat Zaten
Soran+1 yıl@Gizli üye bu arada sustun haklısın tabi umutsuz vaka gördün ne desek olmuyor o yüzden normal yinede teşekkür ederim ilgin hoş görün alakan cevaplarından dolayı
Soran+1 yıl@yigitimou ayrıca az önce bayan arkadaşa adamın özgüven yok bunu nasıl yapsın diyordun şimdi kendin gelip git wc önünde bekle demişsin :) komik kaçıyor baya
Cevap sahibi+1 yıl@Soran şu dangalağın gitmesini bekledim, senlik bir durum yok:)
- +1 yıl
Afadersiniz bende olaya atlamak istemezdim ama yorumlari okuyunca merak ettiğim şeyler oldu sayin bayan, buradan da tekrar rahatsizlik vermek istemiyorum lakin isin icin bir sakincasi yok ise bir kaç soru sorabilir miyim vaktiniz var ise, buradan tekrar bildirim gelmesin
Cevap sahibi+1 yıl@yakınveuzak Buradan soracaksan sorabilirsin. ''bayan'' değil, ''kadın''.
Soran+1 yılSabah çıkmıştır sanırım ses etmedin de ama kahrımı çektin dün sağol yinede
Cevap sahibi+1 yılHaha rica ederim, estafurullah:)
Soran+1 yılSabah çıkıp gittin miydin sen yoksa yeter artık diyip kızıp mı bıraktın :)
Soran+1 yılOrdamısın bişiy demedin
- +1 yıl
Burası çok karıştı, ben gizli değilim sormak istedim canınız sağolsun, merak ettiklerim vardı içiimde kaldı:)
Cevap sahibi+1 yılBuradayım da her dakika KS'nin başında değilim. Bir şey mi soracaktın? :))
- +1 yıl
Yani arkadaş ile sohbetinizi baştan sona okudum gayet güzel mantıklı şeyler duydum ve meraklarım arttı, hem sormak hem tartışmak konuşmak istedim ama kaç kişi katılmış konuşmaya bir de istemeden ben salça oldum, ondan burdan şey etmek istemedimdi. öyle rahatsızlık veren birisi de değilim ki evlisiniz asla öyle bir şey yapmam. Ama tabi sizin takdiriniz:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu beniminen karı bilir , sen ne bilecen ki!
01 Yorumla
Soran+1 yılNe dedin?
15 yasinda babam gariya goturdu😅
02 Yorumla
Soran+1 yılBaban mı yok artık uA
evlenince oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılNormal en güzeli hatta
Kanka girmiyim oralara jsjdjdjdkd
06 Yorumla
Soran+1 yılGir yaa maksat muhabbet olsun :)
Soran+1 yılYok artık :) kimle oldu öyle bir mekanda
Soran+1 yılKimle oldu dedik işte orasını anladık
+1 yılHİÇ ZAMANI VAR ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılOda bir seçenek tabi
- +1 yıl
;) ;) ;)
+1 yılYaşamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur evlenince falan olur ya da senin tercihin
- +1 yıl
Aynen :)
Soran+1 yılEn güzeli o zaten eğer yapabiliyorsan
+1 yılEvimde 17 yaşımda
010 Yorumla
Soran+1 yılKimle olduydu
- +1 yıl
Sevgilimle
Soran+1 yılBu zamanlarda sevgili ile cinsellik yalamak kolaylaştı eskiye göre sanırım
- +1 yıl
Ya üç tip cinsellik yaşama şansın var
1-Sevgili olduktan seneler sonra
2-Sevgili olduktan aylar sonra (3-6 ay arası)
3-Sevgili olduktan hemen sonra
Soran+1 yılSenin ki hangi kategori de oldu?
- +1 yıl
2 ve 3
- +1 yıl
Senin?
Soran+1 yılHiç olmadı bende seçenek yok öyle yani sevgili olduktan hemen sonra olanın adının sevgili olması saçma geliyor bana
- +1 yıl
İşte olayı orada takılmaca bir ilişki oluyor o kızla ciddi düşünmüyorsun
Soran+1 yılAdının sevgili olması çok aptalca oluyor onu diyorum bende
evimde
06 Yorumla
Soran+1 yılKimle kaç yaşındaydın?
Soran+1 yılArkadaş bide arkadaşla ilişki muhabbeti nasıl oluyor yani nasıl bir ortam gelişiyor
Soran+1 yılHmm anladım ilginç
+1 yılUçakta hostes ile
03 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oldu uçakta acaba?
- +1 yıl
orasını benimle hostes bilir ;)
Soran+1 yılYine siz bilin zaten ben merak ettim sordum taktik alıyoruz burda hostes i ifşa etmeni istemedim ki anlatsan ne olucak
16 yasinda
01 Yorumla
Soran+1 yılKimle?
+1 yılormanda :)
08 Yorumla
Soran+1 yılKimle
- +1 yıl
yılar once güccükken 2. sevgilimle ilk deneyimim olmuştu :)
Soran+1 yılNasıl oldu ormanda o iş :)
- +1 yıl
çok iyi oldu dostum çalılıkların arasında ateşli bir öpüşmenin ardından gelen sehvet küçük lazı göreve intikal ettirdi :D
Soran+1 yılOrmanda ne İşini vardı :)
- +1 yıl
olm ne tür sapıksınya vuruşmaya gittik mk
Soran+1 yılO zamana diceksin ki en başta kızı aldım zaten sevilmeye gitti ormana ve seviştikten sen biye kulağını diğer taraftan gösteriyorsun :)
- +1 yıl
tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yıl17-18 civarı evde
028 Yorumla
Soran+1 yılHmm kiminle olmuştu
Cevap sahibi+1 yılOkuldan bir kızdı
Soran+1 yılKolay mu oldu?
Cevap sahibi+1 yılEh işte fırsat duşurunce. Ozamanlar vajinal yapacak cesarette kız nadırdı zaten anal oldu genelde
Soran+1 yılAnal ı da hesapta bakireyiz diye yapıyorlar ya zaten ama gibi zevk aldıkları yok ordan ya seni tatmin etmek vatandan vermek için dursun diye onu tercih ediyor ya da bişiy yiyelim de nerden olduğu önemli değil diyor
Cevap sahibi+1 yılAynen ya.90li yılların sonuydu yani o dönem kizlar şimdiki gibi deildi ki bekaret tabu, oral yapacak kiz bulsan bayram ediodun
Soran+1 yılŞimdi sıraya giriyorlar. Vermek için devir acaip değişti
Cevap sahibi+1 yılOyle. Bn şu an kndimden kucuklerle ilişkiye giriyorm hp. O donem olsaydı bu jenerasyon yattığım kiz sayısını 10a katlardım
Soran+1 yılSen nasıl buluyorsunuz mesela yaş 30 un üstü ne gibi ortamlardan nasıl düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılNetten. belki ayıplarsın ama 18-24 yas arası.25 yukarısı nadir. en kolay yatğa atılan kesim 18 ve biraz yukarısı zten
Soran+1 yılNetten mi dedin? Nasıl yani netten nerden buluyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBurdan. eskiden wechatten bol dusuruodum ama bozdu. wechat rahat oluodu civardan buluyor. Muhabbet geyik falan ilerletip atıoduk yataga
Soran+1 yılOndan pek bir B. k çıkmıyor ya şuanda aktif kullandığın bişiy var mı? İlle seks için demiyorum zaten direk seks için bişiyler bulamazsın ya konuşmak tanışmak vakit geçirmek için bu aralar benim de canım çok aşırı sıkılıyor ondan soruyorum
Cevap sahibi+1 yılWechat bozdu trans uygulaması oldu. ordan baya kız dusurdum. epeydir ks de takılıyorum sdece. amaçta yataga atmak değil ha kanki olup yattgmz kızlar hep. Bura cennet
Soran+1 yılBurdan da mı düşürdün hala da düşünüyorsun yani? Yaa kanka olup yatak a geçmek nasıl iş onu ayrı bir anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yıli. hizliresim. com/Y4EjOz. jpg
Cevap sahibi+1 yılhizliresim. com/byEgaZ
Cevap sahibi+1 yılBunlar ks den mesel
Soran+1 yılAga kırık oluyor. böyle tam halini atman lazım
Soran+1 yılHiç biri çıkmadı mesela linklerin
Soran+1 yılBu bir tanesi göründü bunla ilişki mi yaşadın sen?
Cevap sahibi+1 yıli. hizliresim. com/Y4EjOz. jpg
bunu dene
Soran+1 yılOldu kardeş gördüm şimdi bunlarla nasıl tanıştın yani burda nasıl takılıyorsun biri ile mesela?
- +1 yıl
adam yolunu bulmus takiliyor ya:)
Soran+1 yılKardeş çıktı hevesle ses etmedi bayadır
- +1 yıl
isi vardir olum adamin evli barkli sonucta ) olum dedim ama benden buyukmussun sorry
Soran+1 yıl@Ismail0343 yok evli değil arkadaş anladım kadar ile
- +1 yıl
ben ole sanmistim:)
arabada :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKimle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl16 orman:)
16 Yorumla
Soran+1 yılKimle ve nasıl gelişti?
Cevap sahibi+1 yılarkadışımn abissysle arabayla gıttık snr oldu
Soran+1 yılArkadaşının abisiyle oranda ne işin var o nerden çıktı yani :)
Cevap sahibi+1 yıldolaşmaya
Soran+1 yılSeni ormana dolaşmaya götürüyor öyle diyor sonra oraya gidince ne oldu nasıl oldu yani?
Soran+1 yılOrdamısın?
+1 yıl16 yasimda okulda
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler