Cinsel Yaşam Kızların en çok neyinden etkilenirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Kızlarn en çok neyinden etkilenirsnz? Konuşma , giyim , fizik vs? Kızların en çok neyinden etkilenirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl fizik, giyim samimi olması bakımlı olması yüksek libidolu olması arzusunu bana karşı belli etmesi temas sevmesi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ketçap mayonez de ister misin abicim jdjdjejw Yorumla RockNYeah +1 yıl oluuurrr hahdahs Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Elleri, ayakları öncelikle, hayır dalga geçmiyorum, küçük ayakları seviyorum, ve uzun el parmaklarıni. sonrası göğüsler popo, ince bel , karnı göbek deligi 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl giyimi kapali olmasi ve cok da seylerini merwk ediyorum isterim hep sormak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadm neyini mwrak ediyosn Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl bazi özel seyleri sormak bilmek hosuma gidiyor da eh neyse zaten sen de gilzisn Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlayışlı, düşünceli, kibar ve akıllı olması, fiziki olarak ince bel ve popo 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. yani erkekler cok secici olmaz zaten kadin erkekleri tavliyor erkekler kadin tavlayamaz 0 0 Yorumla
fgunes55 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Külotlu çorap ve tayt giymesinden en çok da ten kokularından 0 0 Yorumla
efo27 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Fiziğine düşerim 😘😍tay gibi kizlar var görünce mest oluyorum 0 0 Yorumla
OmerAydın4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Saçları hiç makyaj yapmasın ama saçları güzel olmalı 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ses tonu giyimi vücut şekli ten rengi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ten rengi nasl olmalı? Yorumla gacar4886 +1 yıl Beyaz ya da buğday senin ne Yorumla Soran +1 yıl Esmerim Yorumla gacar4886 +1 yıl Saçlar siyah mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla gacar4886 +1 yıl Vücut şeklin nasıl Yorumla Soran +1 yıl 165 boy 52 kiloym Yorumla gacar4886 +1 yıl Hafif balık etlisin yani Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla gacar4886 +1 yıl Vücut ölçülerin güzel o zaman Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. cesareti alır götürür beni benden 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Fiziksel bazı özellikler 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bakım ve zekasından 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakışlar 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Gözlerınden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konuşma ve giyim fizik önemli değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Giyim fizik çok iyi ama kekeliyo kaçta kaç jdjdjsk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da olur ne olacak ben konuşma derken ağzından çıkan kelimelerden bahsettim kekelemesi önemli değil ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 10/10 derim ❤️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cilvesinden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cilveden kastn ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cilveden kastım cilvenin sözlük anlamı işte. soğuk donuk birinden hoşlanamam Yorumla
EnsBrbr Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Fizik kesinlikle 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Fizik derken bir çok çeşit fizik var beğendğn model ne Yorumla EnsBrbr +1 yıl 165 170 arası boy sıkı kalça ve göğüsler ama büyük kalça göğüs değil ortalama ve esmer Yorumla Soran +1 yıl Bu ben jxjsjjwka Yorumla EnsBrbr +1 yıl Yoksa aradığım sen miydin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah Yorumla EnsBrbr +1 yıl Merak ettim şimdi 😂😉 Yorumla EnsBrbr +1 yıl Bana bi görünsen sen ya Yorumla
Erkekler Ne Diyor
fizik, giyim samimi olması bakımlı olması yüksek libidolu olması arzusunu bana karşı belli etmesi temas sevmesi
Ketçap mayonez de ister misin abicim jdjdjejw
oluuurrr hahdahs
Elleri, ayakları öncelikle, hayır dalga geçmiyorum, küçük ayakları seviyorum, ve uzun el parmaklarıni. sonrası göğüsler popo, ince bel , karnı göbek deligi
giyimi kapali olmasi ve cok da seylerini merwk ediyorum isterim hep sormak
Anlamadm neyini mwrak ediyosn
bazi özel seyleri sormak bilmek hosuma gidiyor da eh neyse zaten sen de gilzisn
Anlayışlı, düşünceli, kibar ve akıllı olması, fiziki olarak ince bel ve popo
yani erkekler cok secici olmaz zaten kadin erkekleri tavliyor erkekler kadin tavlayamaz
Külotlu çorap ve tayt giymesinden en çok da ten kokularından
Fiziğine düşerim 😘😍tay gibi kizlar var görünce mest oluyorum
Saçları hiç makyaj yapmasın ama saçları güzel olmalı
Ses tonu giyimi vücut şekli ten rengi
Ten rengi nasl olmalı?
Beyaz ya da buğday senin ne
Esmerim
Saçlar siyah mı
Evet
Vücut şeklin nasıl
165 boy 52 kiloym
Hafif balık etlisin yani
Hayır
Vücut ölçülerin güzel o zaman
cesareti alır götürür beni benden
kalça ve göğüs
Fiziksel bazı özellikler
Fizik konuşma giyim
Giyim
Diri ve dik goguslerinden
Bakım ve zekasından
Bakışlar
Gözlerınden
Bakış, koku ve ses
memelerden
Söyleyemem
Zeka.
Meme
Ahlakından tabiki
Konuşma ve giyim fizik önemli değil
Giyim fizik çok iyi ama kekeliyo kaçta kaç jdjdjsk
O da olur ne olacak ben konuşma derken ağzından çıkan kelimelerden bahsettim kekelemesi önemli değil ☺️
10/10 derim ❤️
elbette fiziği
Beni fiziği etkiler poposu göğüsleri
fizik
Cilvesinden
Cilveden kastn ne
Cilveden kastım cilvenin sözlük anlamı işte. soğuk donuk birinden hoşlanamam
Fizik kesinlikle
Fizik derken bir çok çeşit fizik var beğendğn model ne
165 170 arası boy sıkı kalça ve göğüsler ama büyük kalça göğüs değil ortalama ve esmer
Bu ben jxjsjjwka
Yoksa aradığım sen miydin 😂
Hahahahah
Merak ettim şimdi 😂😉
Bana bi görünsen sen ya