1 yılBir kızı etkileyen özellikler, kişiden kişiye büyük ölçüde değişir ve kültürel faktörlerden de etkilenir. Ancak, genel olarak, erkekleri etkileyen bazı kadın özellikleri şunlardır
**Fiziksel Özellikler**
* **Güzellik** Güzellik algısı özneldir, ancak genel olarak simetrik yüz hatları, parlak gözler, sağlıklı saçlar ve iyi bir vücut yapısı çekici bulunur. Ancak, güzellik standartları kültürden kültüre değişir.
* **Giyim Tarzı** Giyim tarzı, kişiliği ve zevki yansıtır. Kendine güvenen ve tarz sahibi bir giyim tarzı, birçok erkeği etkileyebilir. Ancak, burada da kişisel tercihler önemlidir.
* **Vücut Dili** Güvenli ve rahat bir vücut dili, çekiciliği artırır. Açık ve samimi bir duruş, pozitif bir etki yaratır.
**Kişilik Özellikleri**
* **Güven** Kendine güvenen kadınlar, genellikle daha çekicidir. Güven, olumlu bir vücut dili, net bir iletişim ve kendi kararlarını alabilme yeteneğiyle gösterilir.
* **Zekâ ve Bilgi** Zekâ ve bilgili olmak, birçok erkeği etkiler. Akıllı ve bilgili bir kadınla konuşmak, birçok erkek için ilgi çekicidir.
* **Mizah Anlayışı** İyi bir mizah anlayışı, ilişkiye neşe ve eğlence katar. Gülmeyi ve eğlenmeyi bilen kadınlar, genellikle daha çekicidir.
* **Empati ve Duyarlılık** Başkalarının duygularını anlayabilen ve duyarlı davranabilen kadınlar, genellikle daha sevilen ve saygı duyulan kişilerdir.
* **Bağımsızlık** Kendi ayakları üzerinde durabilen ve bağımsız kararlar alabilen kadınlar, birçok erkek için çekicidir. Bu, özgüven ve olgunluğun bir göstergesidir.
* **Samimiyet ve Dürüstlük** Samimi ve dürüst olmak, güven oluşturur ve sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur.
* **Olumlu Tutum** Olumlu ve iyimser bir tutum, çevresindeki insanları etkiler. Hayata pozitif bakan kadınlar, genellikle daha çekicidir.
* **Hedefleri ve Tutkuları** Kendi hedefleri ve tutkuları olan kadınlar, genellikle daha motive edici ve ilham vericidir.
**Önemli Not** Bu liste, genel olarak erkekleri etkileyen bazı özellikleri içerir. Ancak, her erkeğin farklı tercihleri vardır ve bir kadını etkileyen şey, tamamen kişisel bir değerlendirmedir. Bir erkeği etkilemenin en iyi yolu, kendiniz olmak ve özgüvenli ve rahat hissetmektir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılFiziksel olarak minyon ve basenli oluşu
Cinsel olarak da doyumsuz cesur acı seven mazoşist oluşu03 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler 😊
Soran1 yılNe demek ☺️
- 1 yıl
Sen böyle biri misin peki 😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
1 yılBen zeka ve donanım beklentisi içindeyim. Tabi güzellik önemli ama bunlar yoksa jlo olsun, bende tutmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Her özelliği erkeği etkiler encok cana yakinligi seksi olmasi etkiler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tam olarak şu yön ya.. sanat eseri gibi bir fotoğraf. Sanat tahrik eder mi? Eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence fiziği hatta en özel en mükemmel yer kalçalarıdır
02 Yorumla
Soran1 yılMmm evet öyle bencede
Cevap sahibi1 yılSevişmeye yön veren en özel şey fiziği ve bu fiziğe mükemmellik katacak olan da kalçalarıdır bana kalırsa bir erkeğe bazı konularda yapamam neden herşeyi yaptırır
Gizli Üye(18-24)1 yılZaten bir tek fizigi kalcasi gorunuyor knk ama güzel vucuda sahip gibi
00 Yorumla
1 yılGördeldeki yönü yeterli tek başına
06 Yorumla
Soran1 yılZevkli biri misiniz
- 1 yıl
Her zaman
Soran1 yılNe güzel
- 1 yıl
Sende görselde ki gibi misin
Soran1 yılFazlasi olduğumu düşünüyorum
- 1 yıl
İnanmam kanıt gerek
1 yılİyice azdiniz haaa bu ne
03 Yorumla
Soran1 yıl😄
- 1 yıl
Bizim arkadaşın kedisi azınca böyle yapiyodu belini kaldırıp kanepeleri neyide tirmalama bak annen kafanı kirar
Soran1 yılJsjsjsjsjs
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Karakteri bana olan sadakati
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAha işte böyle olsun bana yeterr
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Duygusal ve güzel düşünceleri olan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Fiziksel güzelliği ne yalan söyleyeyim
02 Yorumla
Soran1 yılAçık sözlüğünüz için teşekkürler🙏🏻
arada böyle pozlar versin ben tamamım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılZekâsı ve seksepalitesi...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAyakları ve dominant olması
00 Yorumla
1 yılSesi ve cilvesi
02 Yorumla
Soran1 yılYiaa bencede öyle jsjs
- 1 yıl
Kesinlikle beni hemen yükseltir
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Bu yönü mesela
04 Yorumla
Soran1 yılZevklisiniz o zaman
Soran1 yılÖylesiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıltam da bu hali :)
00 Yorumla
1 yılOf of of malzemeye bak
00 Yorumla
1 yılHiçbir yönğ
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aha bu fotodaki yonu
00 Yorumla
1 yılmesala bu ayaklar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılİstekli yönü 😏🔥
00 Yorumla
1 yılZarafet
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılgörseldeki yönü
05 Yorumla
Soran1 yılHmm iyiymiş 💅🏻
Cevap sahibi1 yılo büyük ihtimal sensin.
Soran1 yılEvtt
Cevap sahibi1 yıl👍harika.. şansın, gönlün açık olsun
Soran1 yılSizinde bayım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSağ yöne bacımsu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kalçası tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArka yönü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKalça
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhic bi yeri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılgotu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Böyle poposu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFotodaki yönü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler