3,5 aylık evliyiz. Balayındayken 2 defa yaladı ama çok uzun değil. Temiz biriyim o bölgemi de temiz tutuyorum kıl yok koku yok vs. Geçen yalamamı ister misin diye sordu. O öyle sorunca utanıyorum yalarken de utanıyorum niyeyse. Bir iki yaladı bıraktı. Acaba yalamaktan mı tiksiniyor. Beni memnun etmek için mı soruyor her erkek sevmez mı yalamayı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Rstoranta gelen müşteriye ne alırsınız efendim der gibi olmuş bu. Normalde temiz olunması elbette en çok istenilen durumdur. Fakat her şey mükemmel olsa bile bunu sevmeyen ve tiksinen erkekler vardır. Sadece erkekler için söylemekte yanlış. Sevmeyen kadınlarda vardır. Normalde ise siz ona yaptığınızda aldığı zevki düşünürse onunda size yaptığınd aneler olacağını tahmin ediyor olmalı. Fakat ilişki sırsında yeltenmiyor ise üzgünüm ama biraz bencil veya sevmiyordur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. İdrarın çıktığı bir bölge olduğu için her iki cins de oral sekse sıcak bakmayabilir. Çiftlerin karşılıklı anlaşması ile sorun çözülebilir. Siz istiyorsanız ondan rica edebilirsiniz o da bu olaya sıcak bakıyorsa yapar, eğer yapamazsa da bundan dolayı ona darılmayın lütfen çünkü dediğim gibi hassas bir bölge olduğu için bu iş herkese sevimli gelmeyebilir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılYapmanız gereken, ilişki anı dışında eşinizle cinsellik konusunda sağlıklı bir diyalog kurmak. Bu diyalog sizin bundan sonraki cinsel hayatınızı dolayısıyla evliliğinizin tümünü olumlu etkileyecektir. İlişki anında kişilerin o anki hisleri arzuları diyaloğun sağlıklı kurulamamasına sebep olur. O nedenle bu diyalog mutlaka ilişki dışında kurulmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılBazı erkeklerde bu tabudur. İdrar çıkışı oldugu için o bölgeden iğrenç buluyor. Bazıları da kendine yapılmasını ister ama oral yapmaz kadına. Sevişmede oral yoksa zaten zevki yok. Ayrıca bu şekilde ister misin diye sormak çok saçma
04 Yorumla
Soran+1 yılAma soruyor işte ne diyebilirim ki
- +1 yıl
Bence çekinmeden evet bunu seviyorum zevk alıyorum demelisiniz
Soran+1 yılAma sanki öyle dersem de bunu ben sevdiğim için yapacak gibi kendisi istediği için değil
- +1 yıl
Ee olsun. Sonuçta seni onemsemis olacak. Ve emin ol senin zevk alman ona da zevk verir. O yüzden bu tarz isteklerinizi eşinize söylemekten çekinmeyin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri fazla yapmaz maalesef ki asıl zevk verecek şeyleri bilmiyorlar kendine yaptırırlar geçerler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTiksinmez
00 Yorumla
+1 yılYa bir şey sorucam daha 3.5 aylık evlisiniz böyle yatak odanızda ki özel konuları burada paylaşmasanız? Gerçekten hoş şeyler değil bunlar, buraya yazmak yerine açık açık eşinle bu konuları konuşup üstesinden gelebilirsiniz. Evlisiniz sonuçta normal şeyler bunlar birbirinize karşı çok rahat ve biraz açık olmalısınız. Birbirinizi tatmin etmeniz çok basit aslında ama siz kendiniz zorlaştırıyor gibisiniz.
Böyle özel konuları her yere taşınmamalı.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer erkek sevmez ama seninki teklif ettiğine göre seviyor sadece daha uzun devam etmek istemiyordur ya da sen bundan zevk aldığını belli etmediğin için ( çünkü utanıyorum diyorsun ) hoşuna gitmediğini düşündüğü için biraz yaladıktan sonra bırakıyordur.
Kocan sonuçta rahat olmaya çalış utanma 3.5 ay olmuş utanma falan kalmaması gerekirdi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bakımlı ve temiz ise orgazm olmayı seviyor ise tiksinecek bir şey yok. Ama yalarken soylemeden yalamak lazım. Severek yalamak ve en az bir bir saat yalamali yavaş yavaş. Klitorisi uyarmalı , vajeni, dudakları emmeli sıvı gelene kadar.
00 YorumlaBence eşin tek düze bir cinsellik yaşamaktan memnun oluyor. Eğer koku yoksa mutlaka oral seks önemlidir. sen yalatırken bacaklarını falan mı kapatıyorsun
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılYa yapmaktan çekiniyor ya da sevmiyor sırf senin gönlün olsun diye zorla yapıyor. Açıkça sor bence anca sorarak öğrenirsin.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Encok yapılması gereken şey orayı dille emerek öperek sulandirmak ama bizde onun keyfini bilen yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsen onu tatmin etmezsen ya da istekli olmazsan hevesi kalmaz onunnsuratina igreniyor gibi bakarsan heves kalmaz
00 Yorumla
+1 yılağzının tadını bilmiyor kocan sen istiyor musun yalamasını.. sen istemiyorsun gibi davranmışsın
00 Yorumla
+1 yılZevk aldığını göster ona, istiyorsan da utanma, eğer onu tahrik edecek şekilde inler ve zevk aldigin noktalara onu yonlendirirsen harika olur
00 Yorumla
+1 yılPeki kliturys vs uyarıyor mu yoksa rastgele mi yaliyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBence tamamlayıcı bir etken sormadan yalanmalı çünkü zevkin nirvanası.
00 Yorumla Ben oral yapmayi severim herkesin dusuncesi zevki farklı
00 YorumlaSevmiyor olabilir sevmek zorunda değil tercih etmek zorunda değil
00 Yorumlaİnsan sorar mı la.
Direkt dibine kadar diller insan
00 Yorumla
+1 yılTemizse eğer yapar neden yapmasın ya ama sende yap ki onun tetiklee yani
00 Yorumla
+1 yılZevk almıyorsun diye düşünmüş olabilir temiz vajinayı yalamayı her erkek sever.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sevmiyorum orayı yalamayı onun için eve keçi aldım tuz döküyoz o yalıyo karımı
00 Yorumla
+1 yılBence sevmemek değil de sen utandığın için devam etmek istemedi
00 YorumlaHer erkek yalamayı sevmez ama tadına alışınca bırakamaz 😋
00 Yorumla
+1 yılSeviyor istiyor ama sen tiksiniyorsun belki diye yapmıyo
00 YorumlaSen onunkini yalıyormusun. Onu heyecanlandırman lazım
00 Yorumla
+1 yılHer erkek sevmez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi bizde de yalvarıyorum nerdeyse müsade etmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bana da yalvarsa
Cevap sahibi+1 yılyok mu yolu ikna etmenin ya
+1 yılSever ister eşin istemiyormu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin hoşuna gitmiyor diye düşündü bence
23 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeye utanıyorum ama ben nasıl hoşuma gittiğini farkettiririm
Cevap sahibi+1 yılYalarken ses çıkar
- +1 yıl
Sömüüür kocam benim dilinle becer beni diye diye deli et
- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok severim mesela
00 Yorumla Seni memnun etmek için
00 Yorumla
+1 yıltemız bakımlı degılmısın?
00 Yorumla
+1 yılTuzlu tuzlu...
Kesin midem bulanır00 Yorumla
+1 yılTemizse yalanmaz mı bee
00 YorumlaTiskinse hiç yapmazdı
00 YorumlaKendini kasıyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılcanım ağzının tadını bilmiyor yarım saat fiks
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de ona oral yapma
21 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı diyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyoe olabilir her erkek istemez bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTiksinse niye sorsun ki daha mı uzun yalamalı
00 YorumlaYa manyak mı o, hiç yalanmaz mı koklanmaz mı be
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. utandığındandır
00 Yorumla
+1 yılSenin hoşuna gidiyor mu yalaması peki
00 YorumlaAğacı sulamadan orayı yalamadan olmazz😀
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor demek ki
00 YorumlaSen ona yapıyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen de kadınsan...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyyy iğrençtipler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam sorunun ne
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği