Bidaha görüşmicem diyorum ama her buluşalım özledim dediginde gidiyorum. Evlenmeden öncede sevgiliydik arada yaramazlık yaşıyoruz. Nasıl bırakırım onu sizce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evlilik dışı yaşanan ilişkiler genelde çekici geliyor. Kafanız da bitirmediğiniz sürece bırakamazsınız.
gercekten istesen birakirsin ama demekki istemiyorsun
Sevmediğin biriyle evlenmiş olabilirsin veya farklı zevk ve duygular tatmak istiyorsun hangisi doğru bilmiyorum
Kocan sana aynı zevki vermiyor küçük mü biraz
Aynen onunki daha büyük kalın
Benimde senin gibi sevgilim var biz de bırakmaya çalışıyoruz ama birbirimize deli gibi aşığız en azından ben aşığım
Bizde öyleyiz ama imkansız
Bizimde imkansiz benim yaşım w
25 onun 31 ben baba olmak istiyorum evleneceğim ona da söyledim sayılı günümüz var dedim
Kocana bunu yapma gerçekten çok kötü bir şey yaptığımız
Sende yapma magdem evleniceksin eski sevgilinle yaşadıklarını bırak unut eşinle devam et sadık ol
Biriyle tanışır tanismaz bırakacağım bunu ona da soyledim
10 tane kızla yattım hauatimda almadığım zevki aldım onu iliklerime kadar hissediyorum içindeyken öyle bir his veriyor ki bana anlatamam karimda bunu yakalayamam diye korkuyorum
Benimki evlensek bile devam ederiz demişti
Ayak parmağına kadar onu becerirken ayak parmağını ağzıma sokarak becerdim o derece haz alıyorum zerre tiksinmiyorum geçmiş ilişkilerimde zar zor öpüşen ben iğne deliği kalmayacak derecede her yerini yaliyorum herkes bu hisleri hissettiği biriyle evlenmeli.
Yaaa nasıl oluyor bana söylesene benim sevgilimde öyle diyor. Şu sende aldıgım zevki hiçbir kadında alamadım alamıyorum diyor. Ben beni kandırdığını düşünüyorum yani böyle bir şey olabilir mi ne bilim
Oda bana öyle diyor evlenirsen yine benimle karını aldatacaksin
Ben senin sevgilini bilmiyorum ama ben yalan söylemem neden soyleyeyim ki
7 yıldır bırakmadı peşimi sen benim vazgeçilmezimsin diyor. Sendeki zevk hiçbir kadında yok diyor. Cidden bu kadar zevk nasıl alabiliyor başkasından aynı zevki alamicak kadar
Bende öyleyim bilmiyorum biz 10 aydır falan birlikteyiz her yerde seviştik dışarıda evde bulduğumuz her yerde riskli ortamda bile seviştik
O benim sevişme şeklimi sevip te bende kaldı eğer iyi sevişmeseydim beni sevmezdi 😄
Kadın güzel mi? Ondan mı böyle hissediyorsun? Acaba ya da iyi biri kafa dengi mi? Benimki sen çok iyi birisin kalbin temiz ve ten uyumu çok iyi aramızda diyor
Ten uyumu olduğu kesin , kadını çok beğeniyorum balık etli beyaz tenli onunla tanışmadan önce böyle birini isterdi zihnim zaten
Kafa dengi zaten seks sırasında ne konuşursam ayak uydurur zevk alır ve bana eşlik eder ben sapkın bir erkeğim bana ayak uyduracak nadir kadinlardan.
Sana tavsiye başkasından aynı zevki alamıyorsan o kişiyle evlen. Yoksa hem eşine hemde kendine yazık edersin. İlla onunla aldatıcsksın
O evli boşanmaz boşansaydı kimseyi dinlemez evlenirdim
Ben seks konusunda çok farklıyım sınırsız bir erkeğim bu onu çok mutlu ediyor ama bqskasini mutlu eder mi bilemem
Yanlis yoldayım ama yol çok güzel
Evet büyük sorun ama ne olursa olsun aldatıcsksın eşini onunla. nerede yapıyorsunuz
Eşi şehir dışındayken 2 kez onda kaldım 2 gece , 2 gecede 11 kez ya da 10 kez becerdim onu eve geldiğimde vücudum yorgun düştü hasta oldum o dereceyim ona karşı bazen de arkadaşın evinde şehir değiştirmeden önce bana gelirdi hep aile evim boş oluyor sık sık durum böyle
Memleketine annesinin yanına gittiğinde bende memleketine gidip otelde kaldım 3 4 gün de orada vakit geçirdik çok fazla vakit geçirdik
Süpersin ya oda diyor sabaha kadar seni becerebilirim diye. Eşiyle 1 kereden sonra yapmak istemiyormuş
Dogrudur ten uyumu diyorlar buna 5 gün aralıksız becerebilirim onu eskiden takıldığım biri vardı elimin altında ne zaman çağırsam evime gelir onunla tanıştıktan sonra 1 ay bile seks yapmadım ama yine de onu çağırmadım çünkü ondan sonra eksik kalacak neden çağırayım
Bence sen evlenme yazık edersin eşine yine o kadına illaki gidiceksin. Eşin hamile kalır gidersin lohusa şık da gidersin illa gidersin yani
Zaman ne gösterecek bakalım
O kadın eşiyle beraber olmuyor muymuş?
Senin kullanıcı adın ne neden bu kadar deştın merak ettim , oluyorlar ama çok nadir galiba öyle diyordu.
Dm gelmiyorum
Ne diyorsun seninle konuşmak isteyen mi var?
Yazmak istediklerim olsa da anlayamayacağın için...
nasıl yani nasıl yaramazlık
Peki nerde buluşuyorsunuz
Bir kere kendine engel olursan, bırakabilirsin.
Performansı kocandan daha mı iyi
Tavsiye veririm istersen
Bi eşin olduğunu düşün onu aldatıyosun, belki böyle bırakabilirsin
O zaman onla neden evlenmedin
Peki kocana aşık değil misin mantık Evliliğine
O seni bırakınca bırakırsın.
Sen çoktan foloş olmuşsun yapacak birşeyin yok
Neden
benixe al yatağına
Soğutarak kendini
Veriyor musun ikisinede
Devam et bacım