+1 yılValla özellikle ülkrmizde yalla alakalı olmadığını düşünüyorum. Niyr mi: 80 yaşında ben hanım istirem diyen dedeyi, huzurevinde yıllar sonra aşkımı buldum diyen neneyi görünce performansın yaşta değil başta olduğuna karar versim. Gençlerimiz zaten matkap gibi, söylemeye bile gerek yok maşallah.🧿😂😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Ama görsel harika, vaya güldüm.😂😂😂
Yine harikasınnn😉⚘️💋 - +1 yıl
🤣🤣 dimi ama bende öyle düşünüyorum bende okurken çok güldüm oyuzden soru olarak paylaşmak istedim eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi iki stres atıyoruz işte hayatın gerçeklerinden sıyrılıp bir şekilde kendimizi böyle motive ediyoruz
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Yorumuna gelicek olursak genç adam ; cinsellik gençlikte enerji yüksek olur ama tecrübe olmaz orta yaşlarda artık tecrübe edilmiş olayın incelikleri keşfedilmiş olur enerji yüksek tecrübe sahibi olmuş olursunuz ileriki yaşlarda ise enerji düşmüş ama performans devam eder finalleri oynuyor olursunuz 🤣
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Var tabi. Futbola benzetecek olursak;
20'li yaşlar: Genç, dinamik, sağlı sollu ataklar fakat bencilce davranışlar, sürekli ofsayta düşmeler.
30'lu yaşlar: Sistemi keşfetme dönemi. Daha olgun ataklar. Ceza sahasında daha çok topla buluşmalar. Ama son vuruşta bazı eksiklikler.
40 ve sonrası: Sistem çözülmüş, topla hangi açıdan buluşulacağı nasıl vurulacağı belirlenmiş. George Hagi misali 😀
Jübile ne zaman olur onu bilmiyorum:)
33 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍 daha güzel anlatilamazdi sayın hocam 🤣 bizi bu engin tecrübelerinizle aydinlattiğınız için teşekkürler 🙏
+1 yılVardır, yaş ilerledikçe (sap değilsen) tecrübe artacağı için karşı cinsi daha iyi tanıyıp başarı oranını artırırsın ama yine yaş ilerledikçe enerji düşeceği için biraz daha yavaşlayabilirsin.
Kadınların zirve yaşının 32-35 civarı olduğunu duymuştum bir yerde.
Volkan misali. 🌋😜
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılElbette yaş faktörü etki eder. Sonuçta 20 li yaşlardaki birisi ile 70 li yaşlardaki birinin aynı performansı ( doğal yapı ile ) sağlaması olası değildir. Fakat konu cinsellik olunca tecrübe performansı üst seviyede tutar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla değil hormonlarla, beslenme kalitesiyle, uyku kalitesiyle, alkol vr sigaraya olan mesafeyle seks kalitesi ve performansı artar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yaş ile ilgisi vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPerformans deyince beden hep erkek akla geliyo.. erkegin performansi kadinidir demisti hülya Avşar
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru demiş 😂 performans kadın içinde geçerli bir kavramdır
Cevap sahibi+1 yılYani ceset gbi yatmaktan başka bişey bilmeyen kadin sayisi az değil
+1 yılYas ilerledikçe tecrübeden arttığı için ilgisi vardır
12 Yorumla- +1 yıl
Gençler enerjik ama bir okadar da tecrübesiz olurlar orta yaşlar hem enerjik hem daha tecrübeli olurlar olayı kesfetmiş inceliklerini öğrenmiş olurlar ilerleyen yaşlarda ise enerji düşmüş tür tecrübe vardır olay artık kavranmis ve artık finalleri oynamaya başlarlar
- +1 yıl
Aynen öyle :)
+1 yılbence %50 %50 dir gençlerin enerjik olması buna etken olabilir ama bir yandan da tecrübede olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Gençler vok enerjik ama bir okadar da bencil ve tecrübesiz olurlar orta yaşlar hem enerjik hem artık olayı kavramış tecrübe sahibi olurlar yaşlı insanlarda ise enerji düşmüş tecrübe kazanılmışmis ama finalleri oynarlar 😂😂
- +1 yıl
aynen öyle :) tabi yaşayan bilir
+1 yılYasa bağlı Testteron hormonu , libididodan çok erkeğin kadını arzulamasiyla ilgili durum daha fazla cinsel performansı etkiliyor diye dusunuyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılOla bilir ama insan kendisine bakarsa yas ilerlesede performansı düzmez bence beslenmesine dikkat etmezse genç yaşda bilr performans yerlerde olabilir 😁
00 Yorumla Vardır elbet fakat genç kadınlar neden olgun erkeklerin olduğu cinsel videoları izlemek istiyor anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılEtkenlerden birisi 40 45 yaşında ki adamla 25 yaşında ki adamın bir olamaz ciğer farkı kemik farkı diyorum 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaş ilerledikçe düşer yaşlı amcalarimiz şimdi siz kaç defa kaldırıyorsunuzdur biz bir defa kaldırıyoruz o da ayda bir derlerdi 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaşla belirgin bir fark olmamakla beraber 80-90 da düşüş daha belirgin olabilir ama 90 yaşında bile isgörenlerede şahit oluyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Vardır elbet her yaşın bir güzelliği birde köyülüğü vardır genç bir insanla 60 yaş aynı olmaz performans bakımından
00 Yorumla
+1 yılTabiki var. sagliksiz yaşam ve ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın daha fazla etkisi olduğu bilimsel olarakta kanıtlanmış bişey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben yaşla değil de beslenme ve stres düzeyiyle alakalı diye düşünüyorum kendimden yola çıkarak cevap verecek olursam 30 lu yaşların performansının üzerine birde tecrübemi koy işte öyle bir noktadayım 🙃🙃
00 Yorumla
+1 yıl1 yılım kaldı desene😉
16 Yorumla- +1 yıl
Zamanını iyi değerlendir o vakit 😂
- +1 yıl
Bol bol seks mi diyorsun😄
- +1 yıl
Hı hııı 😂 çünkü vakit nakittir derler 🤣 kaldı 364 günün 😂
- +1 yıl
Her gün mü diyorsun🤪😅
- +1 yıl
Her gün mü 🤣 hayrat mı bu 7/24 aksın 😂
- +1 yıl
Hahahah ama sık olsun hayrat sayılır😄
+1 yılBence cinsel performans yaşlılıkta düşer ama istekli ve istekli daha tecrübeli olur
03 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru ama bu kişiden kişiye de farklılık gösterir
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
🤗🤗🤗
Tabiki vardır , yaş ilerledikçe performans düşsede tecrübe ile aradaki fark kapanır.
00 YorumlaKendine iyi bakan birisi için yaşın bir önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılAma hangi yaş kriterinden bahsediyorsun belli bı yaşa kadar yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yıl32 45 arasında bi fark yoktur heralde bi zahmet
00 Yorumla
+1 yıldeğil. Aksine erkek olarak söylemem gerekirse penisini kullanma becerinle alakalı bu. Gerek ereksiyon süren gerekse de boşalmadan uzun kalabilme becerisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılatletiklikle ilgili, belini bükebilesin ki belini kırabil
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle ölmez füze atsaydın keşke 😂 kadının belini niye kiriyorsun zalımmm
Cevap sahibi+1 yılmecazen abla. prone bone gibi hani ;)
+1 yılVardır 😁olur, görsel tm uymuş 😀
17 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Nerden buldun bunu ya 😁😀 insanın aklına neler getiriyor öyle
- +1 yıl
İnstigramdan 😂 çok manidar degilmi 😂
- +1 yıl
Çokk 🤣🤣diyecek söz yok
Yazık kıza - +1 yıl
Ee cibsellik umduğunu değil bulduğunu yeme sanatıdır 😂😂
- +1 yıl
Yine ettın meşhur lafını😃😃
Artık kız ne bulduysa:)) - +1 yıl
Hııı hııı 😂😂
+1 yılBence yok profesyonelleştim artık 16 yaşından 25 e kadar 😂
00 Yorumla
+1 yılTabi var olmaz olur mu hiç yaş 70 iş bitmiş işte 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHahaha 🤣 yaşla beraber yükseliyo
03 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 nereye yükseliyor 😂 sen nerden biliyorsun bakalım bunları hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
İlahi sen çok sakacısın 🤣
- +1 yıl
Ergenlikten beri azalacağına artıyo🤣
+1 yılEvet bayağı alakası oluyor maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlar halay çekiyorsa yoktur
00 Yorumla
+1 yılGençlik bir daha gelmez
00 Yorumla
+1 yılO ne ya 😂😂 kadın hemen çakmış lafı
00 Yorumla
+1 yılsanmiyorumm olacağını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar için yok erkekler için var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Bence yaşla değil kadın ile alakalı
00 Yorumlaİllaki ama kendine bakmayla daha çok var
00 YorumlaVardır tabi
10 Yorumla
+1 yılBence yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardır mutlakaaa, kalkmıyorrrr
03 Yorumla- +1 yıl
Ne kalkmıyor 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSöyleyemem burada olmaz 😂
Cevap sahibi+1 yılBi kere ulaşabilsem size yeterli 🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar bence
00 Yorumla