5 yıldır tanıdığım ve sevdiğim bir adama güvenip bakireligimden oldum evlenmedi 2 ay sonra başkasıyla nisanlandi, 1 yıl sonra birini daha sevdim onu Kandırmamak adına bakire olmadığımı söyledim evlencez dedi ilişkiye girdi oda evlenmedi ve beni kandırmış boşanmış ve çocuklu bir adammış artık kimseye güvenemiyorum 😔 babamda yok bu hayatta yaşamak istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim geçmiş olanlar olmuş ve bitmiş geçmişe çok takılırsan psikolojin iyice berbat olur sende fark ettiğin üzere dürüst olmak bu ülkede para etmez sen şimdi kendine yeni bir sayfa aç bir daha kimseye en yakının dahil geçmişi anlatma abi dürüst olmam lazım vijdanım el vermez falanda deme bana mutlu olmak istiyorsan geçmiş sende kalacak bu seni ilgilendirir kimseyi değil iyi bir adam ile karşılaşırsan sana ilgili olduğuna kanat getirirsen iş ciddiye binerse diktir geçmişinde olan kimse ile bir daha en ufak irtibat kurma sil engele tel değiştir sosyal medyanı sıfırla başka isim ile aç ortak arkadaşın varsa eskin ile onlarıda sil görüşme konuşma bunları niye yazıyorum dersen erkek milletini bilirsin 10 yıl geçse üstünden sen başka bir adamla evli olsan bile mesaj atar eşin görür her şey berbat olur sonra (yaşadım) merak edersen yazarım eşimi bilerek evlendim sonuçta. ve bir kez daha yazıyorum sakın bir daha geçmişini kimseye açıklama bakireyim de onu kaldıramam vijdan yaparım üzülürüm abi diyebilirsin şimdi bana bu üzüntüye vijdan senin üzüntün olsun onun değil zamanla unutursun benim eşim bana çok dürüst olup evlendi benimle ama o çok şanslıydı ben onu seviyordum çünkü sen okadar şanlı bir kız olmayabilirsin bu yüzden geçmişi sil hiç iz bırakma aklına bir konu takılırsa yaz yardımcı olmak adına cevaplarım ama abi özele gel deme ben özele gelmiyorum burada yazarım hiç çekincem yoktur kendine iyi bak hiç üzülme babamda yok demişsin bir babası olmayan sen değilsin benimde yok babam yaşam istemiyorum deme hayat devam ediyor ölüm mü var sonunda ölüme çare yok bu devirde
02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim başkasıyla evlendi zaten artık
Cevap sahibi+1 yılEvli olması bir şeyi değiştirmez sen yinede onu her alanda sil yok et başkası ile evli olması seni yarın bir gün rahatsız etmeyeceği anlamına gelmez geçmişi gizlemekten başka çaren yok o yüzden yarın güzel giden ilişkini bozabilir olmaz öyle şey abi deme bir daha son kez yazıyorum sakın olaki bından sonra kimseye geçmişinden bahsetme yoksa hep başa sararsın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin hatan değil senin güvenini ve sevgini iyi duygularını kandırıp yalanlarla seni kullanan şerefsizler in suçu ama onlarında kızı bacısı var ve olacak bu hayatta ne ekersen onu biçersin üzülme karşına çıkanlar zaten senin yanlış kişileri di bu şerefsizlere bir ömür geciremezdin iyi ki birlikte değilsin seni sevip gerçek anlamda değer veren doğru kişi karşına çıkacak elbet bakireliği in bozulmasinada takma seven kişi için çok önemi yok gerçek bakirelik sadakt değer vermek sevmektir buna benzer yanlis kişiler sürekli hayatına defalarca çıkacak tecrubelerinle artık doğru yanlış ayırmakta sana kalmış ve güvenme kimseye doğru kişi zaten kendini belli edecek
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılYaşamak istemiyorum demehemen, ge ci yaşamadık bir şeyde kalmamış, hatalarından ders al ama pişman olma, pişmanlığın geri dönüşü yok, senide seven olacaktır elbet, Yasin daha küçük her şey tecrübedir bu hayatta. pes etme! Delice bir şey yapma konuşmak istersen özelden yaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ablacım çok zor süreçlerden geçmişsin.. her doğru her yerde söylenmez.. eğer adm onu soruyorsa o adamla olunmazz.. senin kallbin güzel ama biraz yorgunsun.. az dinlen sıkıntı etme.. düzelir.. yaşın daha 30 olmamışş genceciksin..
00 Yorumla
+1 yılKendini üzme boş yere, gerçekten. Bekareti önemsemeyen çok fazla erkek var. Seni sen olduğun için sevecek mutlaka biri olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bi sktr git ne darbesi ya doğru darbe yemissin bir tarafına bolca hem de ama sakın deme benim suçum değildi birilerinin altı da inlerken darbe yedim diyormuydun zevk almak için yapmissin kullanildim bahanelerinin ardına sığınma
02 Yorumla- +1 yıl
Olabilir yapilamaz mi zevk almak icin🙄
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız yapılabilir ama bahanelerin ardına sığınmak tuhaf
Ne yaptinsa arkasında durarak anlat ki gelen de doğru insan olsun. A yapıp b diyorsunuz ve c bekliyorsunuz. Biraz mantık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsağlık çalışanıyım bu konuda bilgi verebilirim istersen. Yaşadığın şeyler zorlu süreç. Bence bunları sindirip hatalarından ders çıkarıp önüne bakman en iyisi
07 Yorumla
Soran+1 yılNe bilgisi tam olarak
Cevap sahibi+1 yılöze*den konusalım eklice*sen
Soran+1 yılÇık gizliden
Cevap sahibi+1 yılburdaysan çıkcam yeni geldim dışardan
Soran+1 yılÇık
Cevap sahibi+1 yıltm cıktım
Soran+1 yılTakip attım
+1 yılHep. sikintili insanlar denk gelmiş. sana ama gene de. karamsar olma iyi birisi çıkar karsina
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle düşünmen çok yanlış neden darbe görüyorsun senin suçun da yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Böyle pes etmek olmaz ama cinsellik yaşayıp gelecek beklentisinde olmak yanlış
00 Yorumla
+1 yılCanim hayatina biri girdi zaman ben bakireyim vs deme hemen. Yasadigin seyleri anlatma özellikle ilk 6 ay anlatma.
00 Yorumla
+1 yılkızlık zarını diktir. Evleneceğin kişiye bakireyim de yapacak bir şey yok herkes kötü yoksa
04 Yorumla
Soran+1 yılDiktirdim zaten ama tutmadı oda yalan paramda gitti
- +1 yıl
ya da sahte kızlık zarı ekipmanı alacaksın birini mi kandıracaksın?
Soran+1 yılNerden alcam
- +1 yıl
işte bulmak mesele araştırmak lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılSen dik dur herkes hata yapar önemli olan bunlardan ders çıkarmak
00 Yorumla illa evlenmek zorunda mısın? free takılmak en iyisi
00 Yorumla
+1 yılAsla pes etme
Yaşın kaç02 Yorumla
Soran+1 yıl20 ye gircem yıl sonunda
- +1 yıl
Güvenme erkeklere
Nerde yaşıyorsun
+1 yılBiri çıkar sen dürüst iyi olduktan sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılInsanları değil de kendine güvenmeye ne dersin
00 Yorumla Evlenirsin
10 Yorumla
+1 yılKötüü olmuş
00 Yorumla
+1 yılBir güvendim babam vardı o da anamı😀😀😀😀
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yediğim darbeler yüzünden artık ne evlenebiliyorum nede kimseye guvenmiyorum , tavsiyeleriniz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat