Yani biliyorum belki saçma gelecek ama içten içe bu hislerde oluyorum. İki yıllık evliyim , özellikle cinsel ilişki noktasinda tatmin olamıyorum , farklı deneyimler Arzum. on plana cikiyor ama sonra saçmalama diyorum , dizginliyorim kendimi. Cidden böyle olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Saçma değil asla. Çok normal. Ben dahil çoğumuz böyleyiz. Aynen öyle hep dizginliyoruz. Bu durum iyice kamçılıyor arzularımızı değilmi. Hep aklımızda. Bunları konuşmamız lazım, belki birbirimize anlatırsak biraz dizginleriz şehvetimizi ne dersin. 😎🌸🤗
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBurada etiksel, dinsel vb laf edenlere bakma. Hiç birimiz rahibe, rahip değiliz ki onlar bile dizginleyemiyorlar. Hacı, hocalar da dizginleyemiyor. Evlilerin çoğunda bu durum var ama itiraf etmez çoğu özellikle kadın tarafı. Yaş aralığın 25-29 2 senelik evlisiniz zevk alamamak çok koyar. Her iki cinsiyette de 18-25 aşırı azgındır, 25-30 yarım tık azalabilir sadece. Güvenilir bir erkek bul bence. Bazı akrabalardan da olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu tür durumlarda ve bir çok durumda kadın kafasını kullanırsa başka erkekle yatar. Hem de eşinin izniyle ya da görmezlikten de gelebilir. Ona bir hatta bir kaç kadın ayarla sana minnettar kalır sana da müsade etmeye başlar. Hatta son senelerde o tarz şeylerde terimler de kullanılıyor serbest ilişki, grup, cuckold, swinger. Çoğu erkeğin içinde vardır karısını başka erkeğe yaptırma isteği az ya da çok.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Evli olman cinsel hayatının tek düze olmasını gerektirmez... Elbette senin de isteklerin ve fantezilerin olacak... Bunlardan bazılarını eşinle paylaşıp, bazılarını da gerçekleştirebilirsin...
Eminim ki bazıları da eşinle paylaşamayacağın kadar uç fantezilerdir ve bunları da yaşamak için kendine şans vermelisin...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var normal olabilir. Evli olunca herşeyi bir kenara bırakıp olan bu demekle olmuyor. Hazzın zevkin arzunun daha fazlasını yaşama isteği elbette ortaya çıkıyor lakin toplum baskısı sebebi ile bunu kimse ile konuşamazsın. Taşa tutarlar. Evli olmak farklı fantezileri ve arzuları çöpe atmak değildir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
65Cevap
+1 yılYani olabilir belki eşine de paylaşırsan sana yardımcı olabilir bu konuda
34 Yorumla
Soran+1 yılEminim tersler , bu konulara çok kapalı biri.
Soran+1 yılDertleşme şansımız olur mu acaba
- +1 yıl
Tabii
Soran+1 yılİstek attım canim
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Farklı deneyimler demek, başka erkekler başka kadınlarla seks demek hmmm ilginç ve cesurca. Bu söylediklerimin neresindensin acaba. Yakın mi uzak mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabiki böyle olanlar tatmin olamayanlar ben artık dizginlemeyi doğru bulmuyorum insan ne istiyorsa yaşasın mutlu olmalı hayat kısa çünkü bende yaşamak isterim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç bunu sanalda denedin mi? Evet saçma gelir gerçeği gibi değil dersin fakat en azından kafandaki soruyu cevaplarsin.. bu isteğine bir gün yenik düşersin
00 YorumlaEvet çok insan bu durumda. İletişim çağı bilgi çağı insanları eksik kaldığı noktalarda daha çacuk bilgilendiriyor. Başkalarının yaşamlarını gösterip etkiliyor..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman vardır. Hep fazlasını ister insanoğlu. Aynı zamanda beğenilme içgüdüsü de var. Emin ol bir çok evli ben dahil senin gibiyizdir.
00 Yorumla
+1 yılYani bu bendede oluyor ama sadece cinsellik için de biriyle olmak pek benlik bişey değil ama bu ayrımı çok yasadim
00 Yorumla
+1 yılArzular istekler bitmez kadindada erkektede eşinle konuş ne istedini anlat ona sonra gerçekleşmesini bekle
00 Yorumla
+1 yılHiç de saçma değil bence çok normal ve güzel. İnsanı daha fantezi dolu kılıyo bence. Gizlemeaeydin kendini keşke.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eşinle ilişki anında orgazm ve boşalma olamıyorsan bu düşüncelerin normal tâbi ki
00 YorumlaKolay bir hayat değil kendi kendine yetemezsin. Eşin öğrenecek bencil olmamayı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu Senin hayatının istediklerini de senin hayatın bu farklılıklarla Tabii bunu da bilmek lazım
00 Yorumla İster istemez gelir akla öyle bir durumda. Kendini kontrol edip eşinle konuş tatmin konusunu.
00 Yorumla
+1 yılBen o arzulari biliyorum bi bana danis istersen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılNeden nasıl yani yaz bana yardımcı olmaya çalışalım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence cokkk normallll tatmin olamadinmi zor yaşayan bilir evlilikte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Bence denemelisin farklı ten farklı haz kışkırtıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizdede böyle eşimle fantezilerimiz var hayallerimiz var tahrik etmek için birbirimizi ateşliyoruz ama bunlar bianda böyle ortaya çıkmadı zamanla böyle ufak ufak ilerleyerek açıldık eşimle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılevet cok farklı düşğncelere gırebılıyor bı erkek olarak anlatmak şsterim aynı fıkırlerdeyız
01 Yorumla- +1 yıl
farklı deneyimler neler mesela burdan yazmak şstemezsenız diper taraftanda dınleyebılırım
sorun bence esinde hakkini veremiyor hakkini verse boyle yangin gibi gezmezsin 😉😉
00 Yorumla
+1 yılHelal daireyi aşan arzularsa normaldir. Şeytan haramı helale tercih ettirmeye zorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılben de öyleyim. evliyim ve tatmin olamıyorum. bu da arzularımı açığa çıkarıyor
00 Yorumla Bir çoğumuz böyleyiz. Bu nedenle buradayız …
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaması lazım... ama burdaki bazi tiplere kalsa gayet normal bir durum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tatmin olamama sebebin nedir mesela onları söyler misin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılvardır çok denk geldi hatta merak edip sorup konuştuklaırm oldu niye olduğunu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılooo evli biri olsarak bu hissetiğin aşamalrını hepsini yaşadım. daha da ilerilinide. işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı duyguları yaşıyoruz
Bunun sebebi eşinizle olan seks hayatımızın düzenli olmadığından ve karşı taraf sadece kendini düşünmesinden kaynaklanıyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO arzularını beraber gerçekleştirebiliriz :) genç ve bekarım. Libidom yüksek. Sempatik ve enerjik biriyim 🙃
00 Yorumla
+1 yılFarklı arzulardan kastın ne mesela bunu bilmeden bişey diyemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle olan bir bayan arkadaşım var bu durumdan memnun ama bilemiyorum yani sizin açınızdan nereye gider bu arzu istek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Üçüncü kişi mi istiyorsun
Geçmişte bu tür videolar izledin mi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de var monoton bir cinsel hayatım eşim sayesin de oldu. Hiçbir şeyi kabul etmiyor. Sonuçta heycan arar oldum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Çoğu evli çiftler zaten farklı fanteziler içinde. 3lü yapan çok çift var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa Xp kasmaya çalışan biri ya da troll birinin sorduğu bir soru.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl benden de o kadar aynıyız bende evliyim ayni durumdayım maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar insan özlem duyduklarını yaşamak istiyor maalesef
01 Yorumla- +1 yıl
detaylı konuşmak isterseniz dinleyebilirim sizi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki normal değil zaten etik de değil ama geliyor insanın aklına her şey
00 Yorumla
+1 yılNormal bir şey bence öyle hissetmen arayış içinde olman
00 Yorumla
+1 yılaynı ben :D
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı arzular derken?
31 Yorumla
Soran+1 yılYani burada anlwtmasi zor , nasıl desem, ama dilersen mesajda anlatabilirim
Evet ama önemli olan yaşayabilmektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılFarklı arzuları merak ettim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin canın sağ olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılAynı bende öyle hissediyorum ama doymuyroum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnan bende öyleyim ve eşimde hafiften istiyor gibi🥺
00 Yorumla
+1 yılbende aynı kararsızlıkları yaşadım yaşıyorum :(
00 Yorumla
+1 yılEğer konuşmak istersen bu konuda yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuhunda kaşar bir o*rospu yatıyor güzelim ondan
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek bu ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılbknz: oral sırasında prostata parmak atmak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen 15 yillik evliyim bende de var o duygu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatmak istersen paylaşmak istersen dinlerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPek çok tatmin olamayan şnsan var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe gibi farklı? Başka kişiyle mi?
00 Yorumla
+1 yılBunu eşinle konuşsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ne gibi arzular
00 YorumlaFarklılıktan kasitin nedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Farklı deneyimler içinde kalsın bence
00 Yorumla
+1 yılınsan doyumsuzdur normal
00 Yorumla
+1 yılFarklı arzular?
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği