23 yaşındayım çok azgınım deneyimsizim seks yapmak istiyorum ama hoşlandığın birini bulamıyorum geç deneyim kazanmak dezavantaj olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaşın genç elbette bir yerden başlayıp deneyim yaşaman gerekir önce mastürbasyon ile başla daha donra sexting yaparak deneyimle sonra uygun bir eş adayiile yüzeysel yasa evlenince bekareti teslim et mu aşamalar sana tecrübe ve ilişkiler için bilgi sahibi olmani saglar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok azgindim ayrica kendimi merak ediyordum. Gordum ve şimdi erkeklerin bu kadar kolay elde edilir olması midemi bulandırıyor. Her şekle giriyorlar. Istedigimi yaptirabiliyorum ve simdi gerçekten mutlu edecek seveceğim ve saygı duyacağım birini arıyorum bıraktım ben. Öyle birini bulursam belki.
615 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çoğu erkek bakire ister
Soran+1 yılErkeklerin fikrinin bir önemi varmış gibi hahahsha
Cevap sahibi+1 yılÖyleler genelde cahil olur jwjdnsnd cahil de olmasın diye illa belirtelim mi yani? @1Biradam @boardtennis
- +1 yıl
Alakası yok ben burada bir çok bilgi edindim kadınımı mutlu edeceğime eminim lakin bakire biri yAni kelime anlamak olarak saf temiz cinsel temas yaşamamış biri kaldıysa tabi
Cevap sahibi+1 yılSacma sapan yorum yapmayın cidden yani kadının kanlı çarşafıni alıp sallandıran bir zihniyet var. Kadın diktirse ruhunuz mu duyacak? Ya da Kadın bakire diyelim hadi kanamadi değil diye düşünüp aşağılayacak misiniz?
Cevap sahibi+1 yılBilgini burada edindin ve kendini kültürlü ve bilgili mi sanıyorsun jajsjsjsj ne öğrendin burada kadının g noktası neresidir o mu?
- +1 yıl
Yoo öyle bir şey olmaz ayrıca kanamaması da normal
Cevap sahibi+1 yılSeveceğim ve saygı duyacağım biri demişim öyle birine saygı duymayacagim için yanımda da duramaz zaten. Kültürlü saygılı kendini yetiştirmiş ve gerçek anlamda zeki birj ve öyle birini gördüm ve tanıdım. Haftada rahat 2 -3 kizla yapıyordu o yüzden BILMEDIGIN konu hakkında yorum yapma.
Cevap sahibi+1 yılKendinle celisiyorsun kanamamasinin normal olduğunu senden iyi biliyorumdur dimi? Kadına zorla test mi yaptiracaksin her ihtimale karşı? Gerçekten yeterince bilgili (!) olduğunu kanıtladın
- +1 yıl
Mesela Sadece bu yorumdan Böyle bir şeyin normal olduğunu esnek zar tipleri olduğunu eğer bilmeseydim ilerde başıma gelseydi sonuçları kötü olabilir ve boş yere mutlu evliğim bitebilir di ama şimdi olayın normal olduğunu anlayış göstereceğimi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu burada ogrenecegine ac uzman bir kadın dogumcunun görüşünü izle daha mantıklı olurdu. Neyse sen burdan öğrenmeye devam ve benim kast ettiğim bilgili ve zeki insan düzeyi bu değil hahahajsjj. Her alanda kendini yetiştirmiş ve bilgi birikimi olan birinden söz ediyorum
- +1 yıl
Başkalarına dokunmuş her şeyini yaşamamış birini mi kabul ettin iğrenç
Cevap sahibi+1 yılOyle birçok kişiyi tanıdım kabul etmekle alakası yok. Birj kuzenimdi hatta. Yurtdisinds yüksek lisans yapmış birj her konuda da kendini de yetistirmistir veya çok yakın bir erkek kankam da aynı şekilde her konuda bilgisi vardır ama yapar anladin? Şimdi senin tek tip düşünce yapınla onlarjnki bir mi? Hiç sanmıyorum neyse daha fazla yorum yapma sana bir şey açıklama yapmayacagim
- +1 yıl
İsteyen istediğini yapar saygı duyuyorum yargılamıyorum yanlış anlama sadece ben kadınımın başka biriyle olmasını kaldıramazdım o kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yap kesinlikle deneyim kazanmalısın, bak ablana 16 yaşında başladı ilk lise 1 de yaptım biriyle sonra lise 2 de sonra bi kerede evliyken yattım şimdi boşandım birine vurduruyorum
54 Yorumla- +1 yıl
Merak ettim seni
- +1 yıl
Yok artik ciddi olamasin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini bir turlu dizginleyemeyip her an hayaller kurarak vajinanin islakligina kapiliyorsun ve sonra elin rahat durmayip oraya gidiyor yinede yetmiyor degil mi?
31 Yorumla- +1 yıl
Sıcaklığı umutmayalım
Nadir bulunanlardansın böyle devam et ve hayatını birlikte sürdürmek istediğin kişiye ver tüm masumiyetini.
00 YorumlaHayır kanka neden dezavantajı olsun ki, sadece kendine işkence yapmış oluyorsun o kadar, ben de biliyorum. 😅
02 YorumlaKocum sana tavsiye deneyim yasama, istiyorsan duzgun bjriyle evlen oyle yap. Pisman olma
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo s1k1s1cem ondan sonra evlenicem
Soran+1 yılÇıkarsa bana çıkar sana mı çıkar ahabshbss
Soran+1 yılYav he he
Dostum seninle mutlaka dertleşelim
Bu konular iki sözle kestirilip atılmaz.
Bunun derin boyutları var
00 Yorumla
+1 yılBenimde yok. Çokta önemli bir şey değil salla gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAzgınlıktan bayılıcam artık
- +1 yıl
Oruç tut azgınlık gilan kalmaz 😂
Soran+1 yılİnançsızım
Çok Zor bir durum gerçekten... konusalimmi biraz ne dersin...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Mastürbasyon yaparak nelerden zevk alacağını bulursun guvenden kastın ne mesala?
00 Yorumla
+1 yılseks için deneyime gerek yok
seks insanın doğasında var o anda ne yapacağını bilir00 Yorumla
+1 yılNiye dezavantaj olacak seksten para mı kazanacaksın ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılŞekerı gıtmıs sakız gıbı olursun elletme kendıne
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz niye olsun çok istersen de deneyim kazanmak kolay
00 Yorumla
+1 yılGüvendiğin birini bul sevgili olmaya çalışma illa yapmak istiyorsan yap en kötü 1 kere denemelisin ama 1 kere yapsan daha isteyebilirsin ben profesyonelim mesela 9 yıldır yapıyorum da ne oldu bıktım artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar ciddisin bu konuda ve kafana yatması için karşındaki kişinin özellikleri neler olmalı? burcun nedir bu arada?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerseyin bir vakti vardir. Cok mu isteklisin birseyler yasamak mı istiyorsun
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yetmiyor değil mi
Soran+1 yılAslaa
Cevap sahibi+1 yılPartnerin olsa sana oral yapsa
Soran+1 yılBen ona oral yapsam daha çok azarım
Cevap sahibi+1 yıltamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece zevk kine varmisin kızışmışın cok guzel bir oral ve ilerisi rahatlatir seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz ama o kadar yaşamak istiyorsan neden yaşamıyorsun ki
06 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda seksi hak edecek erkek yok
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğin seksi haketmesi için ne gerek
Soran+1 yılBunu da ben söylemeyim artık
Cevap sahibi+1 yılSadece bana saçma geldi o yüzden dedim seksi haketmek bu bir kazanım mı ki sen bir ödül müsün ki hakedilesin onu anlamadım
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılİşte ama o zaman o kişiden kişiye değişir demek istediğim o yani sen kendini o konuma koyuyorsan senin düşüncene göre seni halletmeyi sen biliyorsun
+1 yılYa yapma sonra pişman olma kocana karşı
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye pişman olacakmışım elin kornişon turşu s1kl1 herifinin egosu incinmesin diye awq geberin
+1 yılEvlilik düşünür müsün
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
Düşünürsen konuşmak isterim
Bu öyle bir şey değildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Yorumlar çok bundan sonra olur hazırlıklı ol.
00 YorumlaEvlenmeden yspms
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece cinsellik olursa sorun olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Tecrübeli birini bul yoksa soğursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa ne alaka deneyim nedir sanki meslek
00 Yorumla
+1 yılOlur belki de bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşımdayım benim de yok.
00 Yorumla
+1 yılgeciktirme fazla
00 Yorumla
+1 yılKendine hakim ol shsjjs
00 YorumlaKendine mukayyet ol abla tavsiyesi
00 YorumlaGec olsun pişmanlik olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakir biriyle evlenirsem durumu eşitlemiş olursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret bozmak istiyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden kötü olsun ne güzel helal olsun Sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Bende de aynı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılKendini harcama bu kadar rahatlaman lazim.
00 Yorumla Sevgilin çok şanslı olucak demekki
00 Yorumla
+1 yılBazı dezavantajları olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon yap
03 Yorumla
Soran+1 yılKesmiyor kesmiyorrrr
- +1 yıl
Sexting yap
Soran+1 yılO hiç kesmiyor
+1 yılolmaz tabi en azından oral yaptır
00 Yorumla
+1 yılYok kötü bir şey değil zaten Hastam bırakamazsın
00 Yorumla
+1 yılusta birni bul yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılFark etmez ki
00 Yorumla
+1 yılEvlenince deneyim kazan
00 Yorumla
+1 yılYapmayınca azginlik gecmez
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz
00 Yorumlageç değil
00 Yorumla
+1 yılOlmaz