Cinsel Yaşam Hayatınızda sadece cinsel içerikli bir fuckbuddy var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Görüşlerde de konuşabiliriz. Daddy - girl Fu. kbyddy Yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatınızda sadece cinsel içerikli bir fuckbuddy var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Fb ilişkim de oldu, efendi-itaatkar ilişkim de. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Efendi itaatkar ilişkisi müthiş bir şey ya düşününce bile elim ayağım titriyor Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl İtaatkar ruhun varsa konuşalım Yorumla Soran +1 yıl İtaatkarım evet ama şu an yeni bi ilişkiye hazır değilim. 😊 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl En azından tanışmış olurduk. Sen bilirsin 😊 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yok ama olmasını çok istiyor ancak bulamıyotum, karşılıklı saygılı, arzulu, gğvenilir ve gizli biri. Ama yok 0 0 Yorumla
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Bir ara olmuştu evlendi güzel oluyor olursa gene takılırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sende olan durum hangisi? yaş kaç burç ne? sohbet olarak ne kadar ileri gittin netten mesela? 0 0 Yorumla
pussylicker34 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl hayır yok ama çok arzulu şehvetli birinin olmasını isterdim 0 0 Yorumla
Lejyoner3434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Sınır var mı sende 0 0 Yorumla
mehmet1adamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bi dönem olmuştu güzeldi tekrar olmasını isterim 0 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl olmaz olur mu var tabi ki fazlasıyla hahaha 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olsa güzel olur... olduğu dönemler oldu❤️❤️ 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. niye konuştuğun yok ki 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok f*ck fena olmazdı. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Benlik değil bu işler 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. şu an yok ama zaman zaman oldu evet 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Var evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Var. Sende? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var :) Yorumla Soran +1 yıl Yani neden olmasın. Ama sadece sohbet? Başka bi beklentin varsa birbirimizi yormayalım. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet var. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değişiklik arıyorum ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Fb ilişkim de oldu, efendi-itaatkar ilişkim de.
Efendi itaatkar ilişkisi müthiş bir şey ya düşününce bile elim ayağım titriyor
İtaatkar ruhun varsa konuşalım
İtaatkarım evet ama şu an yeni bi ilişkiye hazır değilim. 😊
En azından tanışmış olurduk. Sen bilirsin 😊
Yok maalesef
Yok ama olmasını çok istiyor ancak bulamıyotum, karşılıklı saygılı, arzulu, gğvenilir ve gizli biri. Ama yok
Bir ara olmuştu evlendi güzel oluyor olursa gene takılırım.
sende olan durum hangisi? yaş kaç burç ne? sohbet olarak ne kadar ileri gittin netten mesela?
yok ama olsun isterimd daddy girl tarzı ya da direkt f*ck
hayır yok ama çok arzulu şehvetli birinin olmasını isterdim
Sınır var mı sende
bi dönem olmuştu güzeldi tekrar olmasını isterim
Yok senin var mi oldu mu daha once olursa da nasil buluyorsunuz
olmaz olur mu var tabi ki fazlasıyla hahaha
Olsa güzel olur... olduğu dönemler oldu❤️❤️
niye konuştuğun yok ki
Yok benim olmadı senin varmis nasıl oldu anlatabilir misin
Şu an yok ama olmuştu.
olmayan yok gunumuzde
Yok f*ck fena olmazdı.
Benlik değil bu işler
Senin oldu mu?
Evlilerde öyle durumlar pek olmuyor.
Yakın zamana kadar bende de olmuştu :)
6 ay öncesine kadar fb ilişkim vardı
şu an yok ama zaman zaman oldu evet
Evet daddyim var
Yohj
Hayır yok
Var...
Evet var. Sugar daddy im
Var evet
Hayır Yok
Hayır
Bana ters
f*ck bulamadim..
Olmadö
Varrr
Vardı. Evlendi yollarımızı ayırdık
Oldu daha önce
Görüşlerde konuşursak soru kaldırılır 😅😅
Var burada fiskirttiklarim 😈
Var. Sende?
Var :)
Yani neden olmasın. Ama sadece sohbet? Başka bi beklentin varsa birbirimizi yormayalım.
Evet var.
Güzel :)
Değişiklik arıyorum ama