Evlenmeden seks yapmak istemiyorum, korkuyorum ama evlenmek de beni aşırı korkutuyor. Ne yapacağım ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı şekilde çok istekliyim ama evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim sadece ilişkiye girmeden yüzeysel sevişmek istiyorum eğer olursa, eğer sevgilin varsa bu şekilde yapın deneyin kabul ederse tâbi
12 Yorumla
Soran+1 yılHicysrvgilim veya sağlıklı ilişkim olmadı bu yüzden evlilikten de korkuyorum zaten bir insana nasıl bir ömür katlanilir aklım almıyor
Cevap sahibi+1 yılBenim de hiç olmadı ne evlilik ne sevgili ama öyle deme ya güzel bir şey bence evlilik sevdiğin aşık olduğun insanla
En İyi Cevaplar
Ben de aynı düşünüyorum ama artık yetmiyor kanka ya sjfhhs galiba ben aynı kendim gibi biriyle yüzeysel bir şeyler yaşayabilirim, en azından ön sevişme gibi şeyler de zevklidir.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşagida hikayeni okudum ve senle ayni kaderi paylastigimizi gordum.. kisitlanmamak kendini gosterip ifade etmek tum duygularini dibine kadar yasamak istiyorsun degilmi?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu ve bunun gibi tüm sorular için yeni bir projeye başladım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelli aralıklarla mastürbasyon veya sexting çözüm olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik niye korkutuyor bunun en iyi çözümü evlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kendini tatmin et ya da güvenilir biri ile yüzeysel bir şey yaşa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evlenmek neden korkutuyor ki seni
026 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmedim hiç ama aşırı korkuyorum babam yüzünden psikoterapi mi alsam bilinçaltim kötü seçim yapar diye ödüm kopuyor ya
Soran+1 yılYok genelde kriterlerimin dışındaki kişilere aşık oluyorum
Soran+1 yılBana destek olması yalnız kalmak istediğimde anlayışla karşılaması beni kısıtlamanası beni mutlu etmesi uzun boylu fit olması ortak zevklerimiz ve anlastigimiz noktalar olması, hayat enerjisinin yüksek olması bana hem dost hem sevgili olabilmesi vs.
Soran+1 yılSürekli yanlış anlayan atarlanan bana destek olmak yanımda olmak yerine bana düşmanlık yapmış kişiler benzer ortak özellikler olsa ve müthiş iyi dostluk kursak bile yarı yolda bıraktılar samimiyetsizlerdi ve benim görünüşle alakalı kriterim yoktu önceden ilk aşık olduğum kişinin görünüşü mükemmeldi böyle birisini beklemiyordum ondan sonra yine hayatıma o tarz insan girecek sandım bu sefer tam tersi kilosu olan kısa boylu birine aşık oldum her ikisi de aşırı kıskançtı ve bu iyi bir kıskançlık değil bir şey yapmadığım hâlde biri bana kin tuttu diğeri manipüle etmeye çalıştı
Soran+1 yılİkisi de cinselliğe düşkündü ve kadınlarla iyi anlaşan tiplerdi birincisi fiziği iyi olan daha karaktersizdi diğer kişi daha yumoş yumoş bir insandı benim gülmemle mutlu oluyordu en azından ama saplantiliydi diğeri yani fiziği iyi olan ağlamamdan zevk alıyordu
Soran+1 yılBazı yönleri zıt bazı yönleri aynı
Soran+1 yılBilmiyorum arkadaş olamadığım ve güven duymadığım net hiçbir adımı olmayan biriyle bundan sonra uğraşmak istemem zaten masum duygularım kalmadı pek cinsellik yüzünden çekim yüzünden aşık oluyorum artık bu yüzden sağlıklı bir şekilde arkadaş olabildigim birini sevmek daha güvenli gibi geliyor. Gerçi ilk aşık olduğum kişiyle de çok iyi arkadaştık ama beni sırtımdan vurdu
Soran+1 yılDoğma büyüme istanbulluyum
Soran+1 yılBabam beni hep çok kisitladı her şeyimi hep eleştirdi çok elalem hakkında konuşup dururdu haksız da olsa susmazdi bizi susturdu ben çocukken aglayamazdim evde ağlamak yasaktı babam ağlamayı kesene kadar döverdi bizi
Soran+1 yılNormalde dışa dönük bir karakterim olmasına rağmen çok konuşmuyorum duygularımı rahatça ifade edemiyorum özgüvenim olsa bile kendimi koruma içgüdüsü ile hareket ediyorum
Soran+1 yılEvet öyle insanlardan korkuyorum ilk aşık olduğum kişi de bana babam gibi davrandı önce seviyor gibi yaptı şefkat gösterdi iyiliklerini yüzüme vurdu sonra manipüle etmeye istediğini yaptırmaya çalıştı onu dinlemeyince benden intikam almaya calisti aldatarak
Soran+1 yılHâlâ seviyorum biliyor musunuz ve hak etmiyor aynı babam gibi atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Soran+1 yılYeni insanlara bakıyorum zaten başkasından hoşlanıp aşık olabiliyorum ama gerçekten masum bir şekilde sevemiyorum işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu kontrol altına almanda yardımcı olabilirim dilersen.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılTitreşimli vibratör alıp kullanın hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılSevgili yap ön sevişme yaşayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanal yap mastürbasyon yap
00 Yorumla Yaş olarak uygun olunca hersey düzelir
00 YorumlaEvlenmeden yap ne olacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kendini tatmin et mastürbasyon elindeki tek silah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. mastürbasyon yap
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey değil ki bir insanın sana dokunması ile senin kendine dokunman?
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılbilmiyormusun ne yapman lazim
00 Yorumla
+1 yılEvlen
00 Yorumla
+1 yılIskence cekersin
00 Yorumla
+1 yılSevis
00 Yorumlanedennnn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Masturbaspyna devam
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey değil ki bir insanın sana dokunması ile senin kendine dokunman?
Soran+1 yılEvlenmedim hiç ama aşırı korkuyorum babam yüzünden psikoterapi mi alsam bilinçaltim kötü seçim yapar diye ödüm kopuyor ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal ilişkiyi denedin mi hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yaparsın yakında
00 Yorumla
+1 yılNe derece isteklisin
00 Yorumla
+1 yılİşin zorrrr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınuz kaç
05 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaş
Cevap sahibi+1 yılCokmu isteğin vsr
Soran+1 yılHep vardı