+1 yılSelam
Başka şeyler düşün mesela ben de istek olarak çok böyle yükseklerde biriyim ama kendimi dizginleyebiliyorum bu bence bir avantaj bir şeylerle meşgul ol bir şeyler oku bir şeyler yaz bir şeyler çiz izle ya da ne biliyim yemek filan yap spor yap ama kendini bir şeylerle meşgul et çünkü insan boşta kaldığı zaman aklına değişik şeyler geliyor mesela benim şu anda okulum var ve okula konsantre olduğun için açık ve net söylemek gerekirse düşünmeye pek vaktim olmuyor ama en ufak bir zaman diliminde hemen aklıma geliyor Buda yalan değil.😂🙈
#perso11 Yorumla
Soran+1 yılAynen doğru söylüyorsun bu aralar boşum bide stresliyim galiba ondan da arttı. Teşekkür ederim ayrıntılı yorumun için.
En İyi Cevaplar
+1 yılBecerebildiğin kadar dayanmışsın zaten. Bu yaştan sonra da kendini sıkarsan bir yaştan sonra tamamen istek ölücek. Oyüzden güvenilir, sağlam birisoni bul bence ama mutlaka kotumayla ilişkiye gir. Hastalığı var miyropu var Allah korusun. Sonra bide onlarla uğraşma. Bakireliğini bozdurmak istiyor musun?
15 Yorumla
Soran+1 yılTabi canim yaşım küçük değil ne nedir ne değildir farkındayım zaten. Öyle riskli işe girmem. Sadece bir şekilde azaltabilmem gerekli şu zamanda en yaşamadım diyen insan bile bir şeyler yaşamış oluyor. Ama benim hiç sevgilim olmadi ve isteğim zaten hep yüksekti zamanla daha da yükseldi. Benim için hiç kolay değil. Aseksüel olsam umrumda olmayacak ama istiyorum yani.
- +1 yıl
Ozaman en doğrusunu bul canım. Seni anlıyorum insan biyere kadar dayanabiliyor sonrası malum mesele. Yeter ki dikkatli olasın
Soran+1 yılBilmiyorum nerden başlayacağımı çevrede kimse yok. Sevgili olmakta uzun iş. Olmasakta adım çıkar diye korkarım. Artık dayanamıyorum da yani bir yolunu bulmam lazim.
- +1 yıl
Güvendiyin bir erkek arkadaşın yok mu?
- +1 yıl
EİG için teşekküler😊
25 yaşında genç bir kızsın, istekli oluşun çok normal, seninde cinsel ihtiyaçların var. Kendini güzel ve seksi buluyorsun demekki bu kadar istekli olduğuna göre, çok iyi fiziğin vardır senin? :)
18 Yorumla
Soran+1 yılBenim cinsel isteğim kendimi bildim bileli fazla. Bilmiyorum hormonel bir durum mu genetik mi. Zaten düzenli mastürbasyon yapiyorum ama bazı zamanlar aşırı artıyor. Herkes bu yaşa kadar bir şeyler yaşamış oluyor. Ben yaşayamadım ve gittikçe artıyor isteğim. Ondan psikolojik olarak kötü hissediyorum kendimi.
Soran+1 yılKeşke aseksüel olsaydim. Millet neler neler yapmış oluyor şu yaşa kadar. Gidipte şu haldeyken de herkesle bir şey yaşamış biriyle de evlenmek istemiyorum. Benim de biraz tecrübem olmalı.
- +1 yıl
Cinsel konularda tecrübeli ve olgun biriyle konuşmak sanada iyi gelecektir. Psikolojik olarak kendini asla kötü hissetmemelisin. İstekli olmak güzel bir şey. Önce kafandan bu düşünceyi atmana yardımcı olmak istiyorum. Konuşabiliriz vaktin varsa, bana güvenebilirsin, birkaç soru soracağım sana ve tavsiyede bulunacağım
Soran+1 yılO eskide kaldı şimdi bu yaşta kimse onu kabul etmez. Ben bile öyle ne kadar dayanırım meçhul.
- +1 yıl
Ben kabul ederdim, ayrıca sadece önden girmek şart değil, anal ve oral ile tam doyuma çok rahat ulaşırsın, Sürtünmede ve sürtünürken sevişirkenki o haz çok güzel oluyor. Sana önce çok değerli ve özel olduğun hissettirilmeli ve sonra seksi kıvrımların özenle okşanmalı. Vücudunun her noktasına özen gösterilip yalanmalı
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şimdilik frenlemiş kendini ama bir yerden sonra durmazsan kendin çözümünü bulursun.
18 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim tam olarak dediğini biraz açabilir misin?
Soran+1 yılİnan o durumdayım böyle beğendiğim birini görünce falan istek hissediyorum kendimi sapık gibi hissediyorum garip miyim diye
Soran+1 yılAnladim teşekkür ederim bilmiyorum nereye kadar gidecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılAnladım seni. Bekaret bozmadan orta yoldan giderek biraz zevk yaşamak istiyorsun. Mantıklı. Neden olmasın. Adın ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın yüzeysel birşeyler yaşatmak benim işimmi bilemedim ama bakire sevgililerim olmuştu.. İçşne girmeyince felan o zevk bam başka
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Manuel takılmaya devam şurda ne kalmış evlenmeye biraz daha sabret
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor ama işte karşıma evliliğe değer biri çıkmazsa napicam böyle
Bende öyleyim artık daha fazla dayanamıcak gibi hissediyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılGarip mi sence bu kadar istekli olmam bilmiyorum
Soran+1 yılYa benim de öyle ama ne biliyim şimdi sen erkeksin sonuçta erkekler böyle diyince normal deniyor ben kadın olarak bu kadar istekli olduğum için kendimi garip gibi hissediyorum çok istekliyim hep böyleydi
Soran+1 yılBenim galiba genele göre de yüksek ondan daha sıkıntı çekiyorum
Soran+1 yılBurdan güvenemem ki işte. Bilmiyorum yani psikolojik olarak iyi hissetmiyorum bu kadar istekliyken
Su ana kadar kendini frenlemen alkışlanacak bir şey eminim. istedin birini bulursun ama zor bende arıyorum ama. olmuyor
00 Yorumlaİstekli olman gayet normal helede bu yaşında en çok haz alacağın yaşta belki bulursun ama dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni eli ve diliyle mutlu ederken unutulmaz zevkler yaşatacak birisini mi istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum kendi kendime gerçekten yetmiyorum gerçekten zor garip bir hal aldi napacagimi sasirdim
Cevap sahibi+1 yılanlaşılmaz değilsin sevgili olmasada duygusallığı barındıran ve becerikli biri ile ihtiyaç amaçlıda olsa romantizm istiyorsun bacak arasında otururken erotik film izlemek ve erkeğin sana arkanda otururken dokunmasıyla azdırması gereken ve oralde çok başarılı olan birisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral ve anala karşı değilsen gayette doyurucu ve tatmin edici seks hayatın olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim yani onlar da olmazsa artık seks değil ki.
Cevap sahibi+1 yılO zaman rahat bulursun. Niye bu kadar dert ettin ki?
+1 yılBuradan gideremezsin. Sosyal hayatından birisiyle tanışıp istediğini yapabilirsin. Ona utanıyorsan sosyal medyadan da birisiyle tanışabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama sonuna kadar gitsem mi bilmiyorum ne yapacağımı istiyorum yani aslinda ama kafam çok karışık
- +1 yıl
Öyle hemen de bulunmuyor herkes güvenilir değil. Aman dikkat et çabuk güvenme kimseye, normal sevgili yapar gibi devam et sonrası geliyor zaten
Soran+1 yılYok canim zaten güvenememekten bu haldeyim yoksa yaşadığımız ülkede elbette bulabilirsin ama güvenebilmek çok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayanma sen de kardeş. Koyuver gitsin. 😛
41 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olacak bu gidişle
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana ozel guvenilir biri gerek
07 Yorumla- +1 yıl
seni anlayan seks ihtiyacına derman olan fakat bakireliğine hassas biri
- +1 yıl
yakından tanımak gerek seni
Soran+1 yılÇok bulunur hassası çünkü
- +1 yıl
işi bilen bosalma odaklı degil zevk odaklı olursa bulunur
- +1 yıl
sonucta onu bilen o riski almaz
Soran+1 yılE o adamda kendini düşünecek ne diyim ona şimdi köle yapacak değilim ya. Neyse artık
- +1 yıl
sadece onden mi zevk alıcak ki ortak zevk olur zar durur
+1 yılBozmadan da bir şeyler yaşanır
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu bozmiyim derken kafayı bozmasak bari neymiş bu bu kadar anlamadim gitti yapan yapiyor bi ben kaldim bence
- +1 yıl
Ben bozmak istemiyorsun sanmıştım boz tabi önemsizse
+1 yılEvleneceğin kişiyi bul rahatlikla yap guven icinde
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ya çıkmazsa karşıma veya ne biliyim ne zaman cikacak bazen isteğim çok artıyor psikolojik olarak kötü hissediyorum
- +1 yıl
Sevgili bulacaksın o zaman
Soran+1 yılMecbur öyle gözüküyor
+1 yılBende kendimi kaybedicem yakında
017 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi öylesin? Erkeklere baskı yapmıyorlar böyle kadınlar üzerinde çok baskı var ve bu sanki hiç cinsel ihtiyaç hissetmiyormuşuz gibi sanılıyor ama ben gerçekten hissediyorum ve psikolojik olarak zor bir hale gelmeye başladı
- +1 yıl
Bendeki inançsal baskı
- +1 yıl
Ama cinsel içerkili video ya da mastürbasyon yapmadan geçmiyor
Soran+1 yılBen de öyle yapiyorum ama bazen çevrenden hani özgürce yaşayanları duyunca insan daha bi garip hissediyor
- +1 yıl
mastürbasyon la da insanın duyguları köreliyor bir şeyde olmuyor
- +1 yıl
Evet moral motivasyon düsüyor ben yaşıyormuyum lan diyorum karşı cinsle normal nasıl diyalog ile yaklaşacağımı bile bilmiyorum
Soran+1 yılSizinkinde bir rahatlama oluyor sanirim mastürbasyon sonrasında. Benimkinde mastürbasyon yaptıkça isteğim daha da artıyor ondan kötü hissediyorum zaten bir türlü rahatlayamiyorum
- +1 yıl
Bizde boşalana kadar devam hızlı yaptıkça daha rahat hissettiriyor.
Sizde orgzm olana kadar o etki geçmiyor bilgiğim kadarı ile - +1 yıl
Galiba mastürbasyon yerine cinsel sevişme şart ben eninde sonunda bozulcam gibi geliyor
Soran+1 yılBirini bulursan evleneceğin rahat yaparsın eğer içinde rahat hissetmek istiyorsan. Benim sıkıntım mastürbasyon yaptıkça yapmak istemem ve beni rahatlatmaması psikolojik olarak kötü hissediyorum rahatlayamayınca
- +1 yıl
Birde kafanda sevişme sahnesi hayal et ya da yastıkla sevişiyor gibi yap ya da özele gel bana hangi taktikleri denedigini anlat
Soran+1 yılSırf elle yapiyorum yastık falan yakalanırım diye korkarim 😂
- +1 yıl
Odanı kitle ben öyle yapıyorum kafamda romantik bir durum kuruyorum kollarımda bir kadın sonra kfndndn olan oluyor kdkdm
- +1 yıl
Tabi evde kimse olmadığı zaman daha iyi oluyor mcmdmd
Soran+1 yılÖyle yapiyorum ama dedim ya bazen sabaha kadar üst üste yaptığım oluyor çünkü biz de çoklu orgazm oluyor yani yap yapabildiğin kadar. Ama sonunda yetmiyor sanki hiç. Kafamdan atamıyorum. Neyse artık bulucam bir çaresini
- +1 yıl
Bende ilerde sorun yaşamıyım diye internetten kadın anatomisi cinsellik vb araştırma yapmıştım 😅 ne olur ne olmaz bence sende kendini araştır G noktası diye bir yer var birde sizde belli bir yere kadar haz alanı var onları bir araştırıp dene ama dedigim gibi sevişme olayını da dene bir kafanda oluştur
Soran+1 yılAğlıcam artik gercekten bi ilaç olsa da bastırsam bari
Bakirelik önemsemiyorsan bulursun aradığını
00 YorumlaBende 25 ben kabul ederim istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl birini istiyorsun acaba?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBi dönüş yapar mısın acaba ne arıyorsun nerde arıyorsun
Soran+1 yılCinsel olarak rahatlamaya ihtiyacim var ama güvenedebilmeliyim zaten kimseyle bisey yaşamadim küt diye de adım ciksin istemem
Cevap sahibi+1 yılGüven verebilirim tanırsan? Ad çıkma olayı olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bir arkadaş bul en güzeli bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini baskılama o hâlde daha fazla
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam yok
Cevap sahibi+1 yılÇevrende yoksa internette de mi yok hiç
Soran+1 yılİnternetten de güvenemem daha bi ilk olacak zaten manyak falan cikar ne bileyim ben
Cevap sahibi+1 yılO konuda da haklısın ama bu durum uzun süre tanıdığın birinde de olabilir bu ihtimal orada da var yania
+1 yılTürkiye'de bundan kolay ne var kız için
012 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi kadınlar üzerinde bu kadar baskı varken çok kolay kadinlar icin
- +1 yıl
Baskı değil demek istediğim aday çok olur o baska bir şey
Soran+1 yılYa olur da öyle olmuyor işte adın çıkar normal biriyle yapsan öyle yaptın bitti olmuyor
- +1 yıl
O baska güven şart da bana kalırsa yine riskli bir gün tamam artık yapmıcam demeye kalksan tehdit savurabilir elinde delil olabilir. Bende senin erkek halinim daha öpüşmedim bile zor da olsa dayanıyorum mecbur
Soran+1 yılNpsak ilaç mı alsak nasıl geçecek bu yemin ederim sapık gibi hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Ben karşı cinsten uzak kalıyorum bir de kafamdaki profil var onun dışındaki türler ilgimi çekmiyor
Soran+1 yılAma intte gene görüyorsun duyuyorsun insan etkileniyor onu nasıl yapıcaz
- +1 yıl
Düzenli video izleyip ve birilerini bulup sexting yapıyorum keyif veriyor o anda
Soran+1 yılBen de video izliyorum ama mastürbasyon beni rahatlatmiyor tam onda sıkıntı yaşıyorum
- +1 yıl
Oral falan çok rahatlatır seni kesin
Soran+1 yıl@hinchamarillo kesin…..
- +1 yıl
Ulaşsana bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteşini düşürmek vazifemiz
00 Yorumlaseks yaparak. Veya seks partneri bularak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılCevabını sen bulacaksın bunun
00 Yorumla
+1 yılDayanmak yerine çılgınca yaşa zevki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılİstersrn konuşmak isterim bu konuda
01 Yorumla- +1 yıl
Sana yardım ederim istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılmesleğin nedir, nerede yaşıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılSevmeden mi
08 Yorumla
Soran+1 yılHoşlansam yeter sevene kadar ölcem istekten ileride de belki severim
- +1 yıl
😊😊😊😊 ilerde belki o seni sevmez bellimi olur
Soran+1 yılE tamam ben de sevmezsem önemli değil
- +1 yıl
Bugün sana yediğin ictigin bişey dokunmuş
Soran+1 yılNeden ne alakası var?
- +1 yıl
Iyi degilsin diye söylüyorum . Bi kaç duble rakı iç yat
Soran+1 yılSen çok iyisin çünkü
- +1 yıl
Tsk ederim hakikaten iyiyimdir eksik olma
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala bakire misin?
00 Yorumla
+1 yılBirini ayarla hemen
00 Yorumla
+1 yılArayış ne
00 YorumlaGel giderelim
00 Yorumla
+1 yılyapacaksın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri