Erkek oral de mi boşalırken daha çok zevk alır ya da normal ilişkide boşalırken mi?
Boşaldıktan sonra neden ağrı olur adım atmakta neden zorlanır
Erkek oral de mi boşalırken daha çok zevk alır ya da normal ilişkide boşalırken mi?
Boşaldıktan sonra neden ağrı olur adım atmakta neden zorlanır
Sıcak ve nemli bir ortam olduğu için her ikisi de zevk verir. Diğrr soruna gelirsek, bunun sebebi erkeğin boşalmamak için kendini kasması ve erken boşalmanın önüne geçmek için sürekli ara vererek ilişkiye girmesi veya mastürbasyon yapması. Böyle bir durumda testisler yorulur ve sızlamaya başlar. "Blue balls" diye de adlandırdığımız bu durum gün boyu devam edebilecek ciddi ağrı ve kasılmalara sebep olur.
Vajinal seks daha heyecan vericidir. Daha çok istekle boşalır.
Boşaldıktan sonra kaslarda laktik asit biriktiği için yorulur ve ağrı yapabilir.(doktorum)
Uzun zaman ilişkiye girmediği için mi birikir
Evet testislerin dolgunluğundan kaynaklı
Cevap
17Cevap
Bu ve bunun gibi bütün sorular için yeni bir projeye başladım
seks deneyimi olan bi adam oralla kolay boşalamaz içeride boşalır içerisi zevklidir bummmm
Oral daha çok zevk verir ben ilkini oral yaptıktan sonra biraz dinlenip diğerini yaparım
o andaki posizyona göre zevkli hale getirmek mümküm, lakin detayı buradan veremiyorum. sadece oral ya da sadece ilişki anında diyemem
Içerideki zevk daha fazla. Sıcaklık, ıslaklık, pozisyon. Her şey ònemli. Içerideyken öpüşme de eklenirse harika oluyor. Görsellik de önemli.
Bence beden hakettiğini tutkularını sevişme ve oral ile yaşar
İkisinin tadı da ayrı
normal birleşmede içeri boşalmak çok zevkli oluyor
Girmenin yerini hiç bişe tutmaz
Ikisinin yeride farkli
Tabii ki penetrasyon.
ikisinin olduğu ilişki harika bir ilişki
Normal ilişki daha çok zevk verir
Önce ağzına bosalt yut sonra içine al içine boşalt
İkisi de cok zevk li 🥰
Oral
Oral tabi