Bir erkek sevdiğinimi Arzular yoksa hoşlandiginimi ve ikisinin arasındaki farklar nelerdir...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hoşlandığını arzulayabilir, genelde Sevgililerin yapmadıklarını hoşlandığı kişiler yapar en azından cinsel anlamda.
Sevdiği hep kişinin şahsi meselesi gibidir. gizli ve özeldir. yani aldatılmalar genelde Kadının Zıtlaşması ve isteklere yanıt verememesinden kaynaklı oluyor.05 Yorumla
Soran+1 yılPeki bunu nasıl ayırt etmeliyim biraz acabilirmisiniz
- +1 yıl
Seni sevdiğini ya da hoşlandığını yaklaşımdan anlarsın. ailesi ile tanışırıp seninle ciddi olduğunu söylüyorsa kesinlikle seni yatağa atacaktır. Diğer türlü ağırdan alan cinsel konuya yakından uzaktan ilgilenmeyen kişi seviyordur. bunu şöyle anlarsın zaten seninle iletişim kuruş şeklinden senin için nasıl desem böyle çaba sarf ediyorsa ve konuşmaya biraz başla zaten niyeti hemen ciddiye bindirirse bil ki hoşlanmış aksi türlü seviyor.
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum burada çok iyi anladım cvb lariniz icin sağolun
Soran+1 yılKesinlikle edeceğim 👋
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek ayrı hoşlanmak ayrı arzulamak ayrı hoşlanmak sevmenin başlangıç belirtisi tatlı hoş gibi sevmek derecelidir sevmek çok sevmek çok çok sevmek canından çok sevmek ölçüsü yok arzulamak ten olarak cinsel olarak dokunmak sevişmek istemek bu hoşlanmadığı da olabilir hiç tanimadiginda hep onu hayal edip kendini bile tatmin ederken onu hayal etmek gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıklamış siniz çok teşekkür ediyorum. Ama işte tam hoşlantiyi anladım sevmenin bir önceki evresi bunu sizin açıklamanız la daha iyi anladım sevdigi insanı arzulamazmi dokunmak istemez mi yani
- +1 yıl
Elbette ki isteyebilir bunu kadın karşısındaki erkeği cinsel heycanlandirp arzulatmasiyla alakali
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğini de arzular, cinsel aurasi tutan kişileri de arzular..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek ne yapmayı yaşamayı seviyorsa ona göre fiziği olan kızı arzular
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini?
Cevap sahibi+1 yılsevgiye inanan kalmış mı ya hayret
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Erkek arzulamak için başlığa ihtiyaç duymaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cinsel yönden çekici geleni arzular
00 Yorumla
+1 yılikiside olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki sevdigiyle hoşlandigini nasıl ayırt etmeliyim bu arzu konusunda?
- +1 yıl
seviyosa cinsel dürtülerini geri plana atar mutlu olması icin ugrasır hoslanıyosa cinsellıgı her fırsatta dile getirebilir
Soran+1 yılBu çok iyi oldu anladım teşekkürler ederim
Bir sorudaha lütfen sevgilim bazen bana sevgi gösterisinde bulunuyor dokunmak istiyor bazen izin vermiyorum tamam diyerek saygı duyuyor ama başka birgün aynı şey olduğunda ısrarcı oluyor lütfen lütfen diyerek kafam karışıyor çelişkide kalıyorum bu durumda ne yapmalıyım?- +1 yıl
yapcak bisey yok istiyosan dokundurcaksın istemiyosan dokundurmuycaksın seviyo diyede istemiyosan dokundurtmak istemezsin oakdar
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ediyorum cvblariniz için
- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYuuh
- +1 yıl
maalesef...
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hoşlandığını
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sevdiği kızı arzulamazmi bunu nasıl ayırt etmeliyim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi