Cinsel Yaşam İstekli bakan kadın sizi rahatsız eder mi? Melankolikssk Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Sevgili değilsiniz ama cilveli davranan ve istekli bakan? İstekli bakan kadın sizi rahatsız eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O bakışlar benim erkeğimeyse evet tabi 😄 4 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. İstekli kadın beni mutlu eder 0 0 Yorumla
Beyza2061 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl O nasıl oluyor istekli istekli bakmak hemde sevgilisi olmadan bir de rahatsız etmeden 🤔 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle bugün bakan hanimoldu ben gülümseyince oda gülümsedi insandan bir elektriğin aktığını hissettim. Güzel durum 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hosuma guder sonucta sevgilimde yok yani hattta bakmakla kalmasin gelsin yanima konusalim tqnisalim sonra gidelim koselere zevk alalim 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tanımadığım bir kadın uygunsuz bir yerde yaparsa bunu tabi rahatsız olurum 0 5 Yorumla Melankolikssk +1 yıl Arada bir bakistigin Yorumla DigitalRuh +1 yıl Ego mu gıdıklar Yorumla Melankolikssk +1 yıl Ne düşünürsün peki Yorumla DigitalRuh +1 yıl Bakan kadına bağlı senin gibi çocuksa git başımdan çocuk çocuk mu avutucam derim Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Aynen öyle yaşa kanka 😄 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İnsanları taciz etme. Erkek baksa ortalık karışıyor 1 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yoo niye rahatsız olayın.. benlik mi diye bende ona bakarım... 0 0 Yorumla
sessizlikveyalnizlik Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl evet ben gayim popodan sikilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Boş boş bakmıyorsa hoşuma gider ama sadece bakma amaçlı bakıyorsa çok umurumda olmaz. 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayır ermez orsb değilse :-) 0 10 Yorumla Melankolikssk +1 yıl Değil masumm Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl O zaman düzgün sev Yorumla Melankolikssk +1 yıl Sevgilim var zaten ama bakışım oyle Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Ona karşı mi başkası mı Yorumla Melankolikssk +1 yıl İkisi Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Bı soe Yorumla Melankolikssk +1 yıl Ne Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Orisb musun diye sormuştum Yorumla Melankolikssk +1 yıl Degilim mal msin Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl 2 kişi var ama asıl ergen Abaza ml sensin Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. rahatsız olmam, aksine hoşuma bile gider :) 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hyr aksine hosuma gider 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Rahatsız etmez, tahrik eder. 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Rahatsiz etmez neden rahatsiz olayim ki? 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Etmez tabi ki. 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Etmez 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır hoşuma gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
O bakışlar benim erkeğimeyse evet tabi 😄
İstekli kadın beni mutlu eder
O nasıl oluyor istekli istekli bakmak hemde sevgilisi olmadan bir de rahatsız etmeden 🤔
Öyle bugün bakan hanimoldu ben gülümseyince oda gülümsedi insandan bir elektriğin aktığını hissettim. Güzel durum
hosuma guder sonucta sevgilimde yok yani hattta bakmakla kalmasin gelsin yanima konusalim tqnisalim sonra gidelim koselere zevk alalim
Tanımadığım bir kadın uygunsuz bir yerde yaparsa bunu tabi rahatsız olurum
Arada bir bakistigin
Ego mu gıdıklar
Ne düşünürsün peki
Bakan kadına bağlı senin gibi çocuksa git başımdan çocuk çocuk mu avutucam derim
Aynen öyle yaşa kanka 😄
İnsanları taciz etme. Erkek baksa ortalık karışıyor
yoo niye rahatsız olayın.. benlik mi diye bende ona bakarım...
evet ben gayim popodan sikilirim
Boş boş bakmıyorsa hoşuma gider ama sadece bakma amaçlı bakıyorsa çok umurumda olmaz.
Hayır ermez orsb değilse :-)
Değil masumm
O zaman düzgün sev
Sevgilim var zaten ama bakışım oyle
Ona karşı mi başkası mı
İkisi
Bı soe
Ne
Orisb musun diye sormuştum
Degilim mal msin
2 kişi var ama asıl ergen Abaza ml sensin
rahatsız olmam, aksine hoşuma bile gider :)
Hyr aksine hosuma gider
Rahatsız etmez, tahrik eder.
Veremiyorsan veren birisini bul
Rahatsiz etmez neden rahatsiz olayim ki?
Etmez tabi ki.
Damacanaya hallenen adamlara sorduğuna bak 😂
Etmemeli
Etmez
Hayır hoşuma gider
Hayir niye etsin
Vermeyecekse bakmasin
Hayır
İstekli derken 🤔
Taciz olur.
Gider tabi
Değişir