Cinsel Yaşam Seksi ilk öğrendiğinizde neler düşündünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ben yuh asla yapmam iğrenç demiştim Seksi ilk öğrendiğinizde neler düşündünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Herkes ilk öğrendiğinde öyle derHatta sokakta bana biri telefonundaki videoyu gösterdi sapık dedim şikayet ettim ailemeŞimdi ise normalZaten normal bu tür şeyler 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ben direk yapmayi istedigim kizlari hayal etmistim isin garibi hala hayal edip mastürbasyon yapiyorum 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ilklerde iğrenmiştim sonra kadınların vücudumda nelere yaptığını anlayınca eyvah artık ben hep bundan isterim demiştim 🤭 0 0 Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ergenliğime denk gelmişti ve tahrik edip hosuma gitmişti. İLkl yaşadığımda ise çok harika demiştim 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öpüşmek iğrenç geliyordu. Aslında şu an kısmen öyle düşünmüyor değilim :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim çok öğrenme anım çok gariptiAklıma geldi tebessümce gülümsedim 0 0 Yorumla
witchandfairymixe Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl şaşırım 2 saat gülmüştüm ve ciddileşince de ıyyy demiştim zcksx sonrası malum =D 3 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben hiç iğrenmedim hala da libidom yüksek 7 13 Yorumla roughwolf +1 yıl Neye göre yükseliyor geceleri mi 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır her zaman Yorumla roughwolf +1 yıl Yaş kaçtı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 Yorumla roughwolf +1 yıl Gizlisin 🥲 Yorumla Atarlıacelecibey2 +1 yıl Akrep burcu olanlar öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yükselenim akrep burcum kova Yorumla Atarlıacelecibey2 +1 yıl Hmm bak burcun gereği var bende kova burcuym 15 şubatta doğdum sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 Ocak Yorumla Atarlıacelecibey2 +1 yıl Hmm iyimiş peki bi süprizm var desem geçmiş doğum günün için bir hediye kabul eder misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne hediyesi Yorumla Atarlıacelecibey2 +1 yıl Tkip atp dm atarsn söylm Yorumla Atarlıacelecibey2 +1 yıl Görüş sahibi? Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Midem bulanmisti sanırım. 3 1 Yorumla Atarlıacelecibey2 +1 yıl Neden kötü mü Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Acaba ne hissediyorlar demistim 0 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı. Eee öğrendikten sonra yaptın mı 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Öğrenemedim daha 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yapıldığını bilmiyo mudun Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Seks yapmadın Yorumla Soran +1 yıl nasıl yapıldığını ilk öğrendiğinizde ne düşündünüz diye sordım Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl He bilmem Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Değişikti 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Herkes ilk öğrendiğinde öyle der
Hatta sokakta bana biri telefonundaki videoyu gösterdi sapık dedim şikayet ettim aileme
Şimdi ise normal
Zaten normal bu tür şeyler
ben direk yapmayi istedigim kizlari hayal etmistim isin garibi hala hayal edip mastürbasyon yapiyorum
Ilklerde iğrenmiştim sonra kadınların vücudumda nelere yaptığını anlayınca eyvah artık ben hep bundan isterim demiştim 🤭
Ergenliğime denk gelmişti ve tahrik edip hosuma gitmişti.
İLkl yaşadığımda ise çok harika demiştim
Öpüşmek iğrenç geliyordu. Aslında şu an kısmen öyle düşünmüyor değilim :)
Benim çok öğrenme anım çok garipti
Aklıma geldi tebessümce gülümsedim
şaşırım 2 saat gülmüştüm ve ciddileşince de ıyyy demiştim zcksx sonrası malum =D
Ben hiç iğrenmedim hala da libidom yüksek
Neye göre yükseliyor geceleri mi 😄
Hayır her zaman
Yaş kaçtı
21
Gizlisin 🥲
Akrep burcu olanlar öyle
Yükselenim akrep burcum kova
Hmm bak burcun gereği var bende kova burcuym 15 şubatta doğdum sen
21 Ocak
Hmm iyimiş peki bi süprizm var desem geçmiş doğum günün için bir hediye kabul eder misin
Ne hediyesi
Tkip atp dm atarsn söylm
Görüş sahibi?
Midem bulanmisti sanırım.
Neden kötü mü
Acaba ne hissediyorlar demistim
Eee öğrendikten sonra yaptın mı
Çok iyimiş bu dedim
ama yaptın dimi şdfflgdşif, gfg
Öğrenemedim daha
nasıl yapıldığını bilmiyo mudun
Seks yapmadın