Cinsel Yaşam İlk seks yaptıktan sonra ne düşündünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İlk seks yaptıktan sonra ne düşündünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. seks yapmadım hiç 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. hayatı sorguladım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Acıdan öldüm hep böyle mi olcak diye düşündüm 4 2 Yorumla muhammet0707 1 yıl Yaptın mı sonra Yorumla eross19 1 yıl Alıştın mı sonra Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İçerisi nasıl o kadar sıcak olaiblir diye düşündüm. Hala da aynı düşünüom :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl O kadar basit ve sıradandınki şimdi ne kadar çok değişti zevklerim anlatamam 0 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. günah ve aşalandığımı hissettim sanki yanımda cebraiz azrail melek bulunuyordu suç işlemiş gibiydim kötüydü 0 0 Yorumla
ebru_çiçek2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İlk canım yandı sonra çok fena zevk aldım 4 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Mutluluk vat be ne güzelmiş dedik 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlk i baya fena oluyo.. 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Vay be milli oldum sonunda dedim 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hemen bi daha yapmak istedim 0 0 Yorumla
Kelimelerin-Efendisi Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Düşünmedim yapmaya devam ettim 0 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Bu muydu dedim 5 2 Yorumla Soran 1 yıl Kötü müydü Işıkhızında 1 yıl Hiac hatırlamıyorum ya hiç anlam yuklememisim 😂
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bir daha ne zaman yaparım diye 😂 0 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıktı 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Karşı tarafı rahatlattım mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu muymuş yani dedim. 2 3 Yorumla benhatıra 1 yıl O kadar kötü olumsuz geçti yani öyle mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok bir espirisi yokmuş bence. İlki acılıydı minyonum darım. Alışmam zaman aldı Yorumla benhatıra 1 yıl Anladım elbetki çok dar olduğu için zorluğunu yaşayacakdın yaşadın normal ama karşı tarafın rolü çok büyük seni mutlu edip iyi hissetmeni sağlamanda büyük rol oynar sanırım seni iyi hissettirimedi yatakta da kötüye denk gelmiş olabilirsin Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ani olmuştu planlı değildi 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Yine yapmayı 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. tekrar yapmayı :D 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bidaha bidaha 0 0 Yorumla
Beyazby Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı. Yapmadim 🥲 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Değişik duygular 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aldığım zevki ve rahatlamayı düşündüm 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen ne düşündün Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Harikaymış 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç bisey düşünmedim 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Hiç yapmadim 0 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Harika olduğunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
seks yapmadım hiç
hayatı sorguladım.
Acıdan öldüm hep böyle mi olcak diye düşündüm
Yaptın mı sonra
Alıştın mı sonra
Keşke daha önceden yapsaydım dedim. Çok farklı bir duygu.
İçerisi nasıl o kadar sıcak olaiblir diye düşündüm. Hala da aynı düşünüom :D
O kadar basit ve sıradandınki şimdi ne kadar çok değişti zevklerim anlatamam
günah ve aşalandığımı hissettim sanki yanımda cebraiz azrail melek bulunuyordu suç işlemiş gibiydim kötüydü
İlk canım yandı sonra çok fena zevk aldım
evlenme teklif etmiştim :D
Mutluluk vat be ne güzelmiş dedik
İlk i baya fena oluyo..
Harika dedim fkdkdksks
Vay be milli oldum sonunda dedim
Hemen bi daha yapmak istedim
Düşünmedim yapmaya devam ettim
Tekrar edelim hemen😅
Bir şeylerin yanlış olduğunu
Bu muydu dedim
Kötü müydü
Hiac hatırlamıyorum ya hiç anlam yuklememisim 😂
Bir daha ne zaman yaparım diye 😂
yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıktı
Karşı tarafı rahatlattım mı
Bu muydu uğrunda kan dökülen diyee...
Bu muymuş yani dedim.
O kadar kötü olumsuz geçti yani öyle mi
Çok bir espirisi yokmuş bence. İlki acılıydı minyonum darım. Alışmam zaman aldı
Anladım elbetki çok dar olduğu için zorluğunu yaşayacakdın yaşadın normal ama karşı tarafın rolü çok büyük seni mutlu edip iyi hissetmeni sağlamanda büyük rol oynar sanırım seni iyi hissettirimedi yatakta da kötüye denk gelmiş olabilirsin
Tiksinmiştim kızdan
Niy
Ani olmuştu planlı değildi
korkularınmı fazla?
İnşallah hamile kalmaz diye düşündüm
Heycanli
Yine yapmayı
Heyecan vardı tabiki
tekrar yapmayı :D
Bidaha bidaha
Yapmadim 🥲
heycanlıydı