Gizli Üye(30-35)+1 yılİşaret parmağını ağzına sok dişini değirmeden içine çekerek ileri geri yap. Parmağının ucuna kan toplandığını hissedeceksin. Tam olarak böyle bir his ama cinsel organda 40bin sinir ucu olduğu için alınan zevki tarif edemeyiz sadece hissini anlatabiliriz
12 Yorumla
Soran+1 yılWoww harika bir his olmalı
Soran+1 yılVajina nasıl oluyor bunu merak ediyorum ben ama bunu cevaplayamazsin dimi jsjsjs
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela bir erkeğin seni hazırlaması için içine girip seninle gerçek seks yapmadan sadece dili ile sana saatlerce oral yapıp, vücudunu okşasa, ve bu tecrübeli kişi sana kendini tanımana yardımcı olsa ne düşünürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen biraz zor alıştım bu geçmişten gelen travmatik olaylar etkili tabi ki ama şimdi o gerginliğimi ve korkumu attım hoşuma gidiyor, yapmasını daha çok seviyorum
511 Yorumla
Soran+1 yılBende de bu tip şey var
Ben yapayım o yapmasin hatta neden bunu bana yapsın diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılZevk almak seninde hakkın neden sadece vermeyr odaklanıyorsun ki, sekste en büyük hata karşıdakine odaklanıp onun zevk almasıdır bu yanlış ne kadar zevk alırsan o kadar karşıdaki zevk almaya başlar beden ve hormonalr yalan söylemez rahat ol kendini açmaktan çekinme, bi çekingen varsa bunu paylaş anlayışlı olur ve sana göre davranır onun o ilgisi ve sana yaklaşımı seni rahatlatır ve sendr daha farklı yaklaşmaya başlarsın
Soran+1 yıl🥺canım çok haklısın ben bilmiyorum ki neden böyleyim nasıl gecicek bu bende
Ben de zevk almak istiyorum ama sanki bu erkek için fazla yuk birseymis gibi geliyor beni tatmin edip kendisi olmayacak gibi
Cevap sahibi+1 yılBak beden yalan söylemek, onun neylrre hoşunun gittiğini zamanla bakışlarından hareketlerinddn o anda anlarsın bu zamanla olacak bir şey , senide keşfetmesine izin ver sana dokunsun vücudunda gezinsin neler hoşuna gidiyor o an gözlem yapsın rahat olmaya çalış neleri seversin sevmezsin seks sonrası konuş , sen böylr yaparsan ben acaba yetemiyor muyum zevk almıyor diye kendine kendine konuş anlamazsn bile hem seks sonrası böyle muhabbetler hoşlarına gider diğer seks yapacağınız zamanı daha istekli bekler seni arzusu artar beni beğeniyor ki konuşuyor vs der
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim yardımcı oldu bu
Soran+1 yılbir şey sormak istiyorum
Biri var benden büyük
Birseyler eksik gibi buluşalım diyor Bende emin olamıyorum
Biraz korkuyorum biraz istemiyor gibiyim nasıl emin olabilirim sence
Cevap sahibi+1 yılNe gibi şeylrr eksik neyden bahsettiğini anlarsam fikrimi sunabilirim
Soran+1 yılYaşı 35 ben 19um 20 olucam
Zorla bir şey yapmasi , şiddet, belki şantaj, takip etme peşimi birakmana vs gibi şeylerden korkuyorum
Bide ya o enerjiyi alamazsam diye endiseleniyorum
Cevap sahibi+1 yılYokk bence oralı olma ten uyumu falan yakalayamazsınız yaşı var o merakından istiyor genç birini napıcazsın onu boş ver, güvenmede 1 kere olsun git demez santaj yapar ihtimal bile demiyorum kesin yapar buluşsan normal otursan bile geldi bı beni istiyor naz yapıyor falan der srn o enerjiyi almasan bile o kendi kafasına göre hareket eder yaşında küçül ona göre güçsüz olarak görür avlamaya çalışır uzak dur
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
İki taraf için de mükemmel bir zevk.
Bu arada yalnız değilsin sanırım, çoğu kız ilk seferinde kötü hissediyor galiba kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekleri uçururum dil hareketleri vakumlama ses bile verdirir. Kadınlarda aynı şekilde yalanmasi kadının ses vermesine sebep olur oralı seven iki partner ilişkinin tadına doyamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer oralı seven bir kadınsa inanılmaz zevk alıyor. Libidosu düşük ve deneyimsiz biri için hiç bir hissiyat olmuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinan genç bir kızı orgazm olsada yalamaya devam etmeyi yüzümde otururken dilime zevk suyunun akışını o kıza seyrettirmeyi çok arzuluyorum ve çok seviyorum vede sanırım yaşımca bazı zevkler bedelsiz olamaz gibi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli biri ile yaşarsan zevkten bayilirsin ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri var aslinda
- +1 yıl
O halde ne duruyosun?
Soran+1 yılBilmem yaşı büyük biraz korkuyorum ısrar ediyor bide
- +1 yıl
Dene bence ;) pratik yapa yapa öğrenirsinn
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ben daha cok yalamayı seviyorum hele ilk kadını yalayarak boşaltmak harika
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinaya Oral Seks Yapılmasını Buradan Anlatmak isterdim Ama Görüşüm Kaldırılacağı için Yazamadım inanki..
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana Israr eden Tiplerle birlikte Olma Onlar O Anda O Zevke Dayanamayıp Seni Hallederler Ve Hayatının Hatasını Yapmış Olursun
Fikir Akmak istersen Yardımcı olabilirim
Her konuda bilgin var Eğer istersen cevaplarım
Soran+1 yılDevam etmeyecegini biliyorum onunla zaten ama hiç tecrübem yok merak ediyorum
Sevgili de bulamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen bu konuları sana detaylı bir şekilde anlatabilirim gerçekten yardımcı olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılGerçekten her şeyi öğrenmek istiyorsan Sana anlatmam gerekiyor
Soran+1 yılNasıl yapildigini biliyorum his olarak nasıl bir his onu merak ettim ben
Cevap sahibi+1 yılO da Ben de Var Merak Etme Anlatacağım inanki
Cevap sahibi+1 yılBen Size Bu Vajina Emilme Yalanma Hissini Açık açık Anlatmak istiyorum
Ben Vajinayı Yalarken Emerken Partnerlerimin Neler Hissettiğini Biliyorum Bunların Hepsini Sana da Anlatmak istiyorum Tabi Duymak istersen..
Cevap sahibi+1 yılBen Vajinaya Oral Yalarken Partnerimde Acayip Zevklerden Yoğun Hazlardan Sanki Düşme Hissi Tutunamama Hissi Bayılacakmış Hissi Ve Çişi Varmış Hissi Geliyormuş
Cevap sahibi+1 yılBuradan ancak bu kadar anlatabildim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılharikadır.. yapmak daha da harika bence.. tüm gün yaparım skılmadan.. muhteşem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Süper mükemmel çok zevkli anlatmasi zor ancak yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatında hiç hissetmediğin bi zevk düşün, kendinden geçtiğin kıvrandığın, kendine hakim olamadığın
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmalıyım bunu sanırım artık
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmasını bilmeyen bi erkekle yaparsan eğer, hiç zevk alamayıp, bu muymuş , ne abartmışlar dersin
+1 yılyanı kadınlar zevk laıyor genlede yanı ucuyorlar denemeden anlayamzsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bana yapılması çok zevkli benim yaptığım kadınlar ise saatlerce yalasam doymuyorlar sanırım içine girmekten daha fazla zevk alıyor kadınlar
014 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak ilgi hosumuzq gidiyor bence ve erkekler bizim gibi değiller kendi gucunu gostermeye calisiyorlar
Soran+1 yılÖyle ama)
Soran+1 yılHmm bu da olabilir
Bana güç gostergesi gibi geliyor nedense
Soran+1 yılErkeklik işte güç gostergesi gibi bu biraz
Erkek olduğunu ispatlama seyi
Soran+1 yılErkekler yüzünden işte hepsi
Soran+1 yılErkekler kapatilsin jsjsj
Soran+1 yılErkekler yüzünden kafamiz karisiyor çoğunluğu öyle saçmalar
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi bir oral seks gerçek ilişkiden daha tatminkar olabilir, hele ki vajina kokusunu, tadını seven birisi olarak dilim uyuşana, dudaklarım şişene kadar partnerimi zevkten kıvrandırarak defalarca orgazm etmeye bayılırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEx partnerim deliriyordu. Uyurken bile bir anda yüzüme oturmuş şekilde buluyordum onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel ama ben sevmiyorum rahat etmiyorum
51 Yorumla
Soran+1 yılNeden canım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSüper denemeni tavsiye ederim
04 Yorumla
Soran+1 yıl🥺umarım
- +1 yıl
Neyinden korkuyorsun ki
Soran+1 yılNebileyim işte utanıyorum
- +1 yıl
Utanacak bişey yok ya. Hem erkek daha çok zevk alır yaparsan kendine yaptirirsan cildirirsin emin ol.
Paranteze gümledim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe varmış orada
+1 yılAğzıma verir akıntısı gelir beyaz
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir duygu yapınca anlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılYalama ve yalatmak ikiside güzel
00 Yorumla
+1 yılSağlık için sakıncalı bir durum
00 Yorumla
+1 yılBenim için harika bir his ve olmazsa olmaz…
00 YorumlaYaşaman lazım anlatılmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılKötü mide bulandirici
00 Yorumla
+1 yılAğza vermek müthiş bir his
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinayimi penisimi
77 Yorumla
Soran+1 yılVajina
Cevap sahibi+1 yılUcarsin zevkten imm
Cevap sahibi+1 yılSende pnise yaparmiydin oral
Soran+1 yılHmm denemek istiyorum)
Soran+1 yılEvet yaparim
Cevap sahibi+1 yılCok iyisin ya ben sevdigime yaparim ama sadece sen baskalarinada yaparmisin?
Soran+1 yılDenemek isterim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKiz kılığına girmiş bir yaratık daha
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yıl69 çok çok güzel bir uygulamadır...
00 Yorumla Normal İlişki gibi zevk vermez
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha az mi yani his ve, zevk olarak
Soran+1 yılOrası öyle evet
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğin yemeği yediğini düşün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapmasıda yapılmasıda harika.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin içinden bambaşka bi sen çıkar :)
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan yapan kişi nasıl yaptığı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. iki türlüsü de muhteşem his
00 Yorumla
+1 yılonun zevki ayrı tabi. ;)
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım ama cok merak ediyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de ya aşırı merak ediyorum başka şeylere odaklanamıyorum
- +1 yıl
Sen yapmaya mı yaptırmaya mi
Soran+1 yılIkisi de
- +1 yıl
69 yapmak lazım o zaman djdj
- +1 yıl
Aslında sana bir yöntem önerebilirim evde deneyimlemek için 😅
+1 yılBence çok güzel bir his ağzına alıp böyle emmesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMüthiş
00 Yorumla
+1 yıldene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyni vajina için sicakligibdadir
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir his harika ben bayılıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet hoş bir his
00 Yorumla Süppeer
00 YorumlaHarika bir his..
00 Yorumla
+1 yılGüzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke yasasam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiside güzel his
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. muhteşem
00 Yorumla
+1 yılHoşş