Evet bu kıyamet alametlerinden uluorta seks konusulur oldu sokakta cırılcıplak seks yapılır oldu. İnsanların aklı fikri sadece seks oldu. İnsanlar şeytan ve nefsinin oyuncağı ve şehvetlerinin esiri oldu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızlar için kolay ama erkekler için bence hala şans faktörü etken yani kızlar kadar kolay değil
@Hayatnediyorsun Kızın çok güzel olmasına gerek yok hemen hemen her erkek seks teklifine olumlu cevap verecektir ama erkekler için o kadar kolay değil öncelikle yakışıklı olması lazım ve baya bir konuşkan olması lazım anca o şekilde yatağa atar kızı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evet bu kıyamet alametlerinden uluorta seks konusulur oldu sokakta cırılcıplak seks yapılır oldu. İnsanların aklı fikri sadece seks oldu. İnsanlar şeytan ve nefsinin oyuncağı ve şehvetlerinin esiri oldu
Kızlar için kolay ama erkekler için bence hala şans faktörü etken yani kızlar kadar kolay değil
şans faktörünün içinde neler oluyor peki
@Hayatnediyorsun Kızın çok güzel olmasına gerek yok hemen hemen her erkek seks teklifine olumlu cevap verecektir ama erkekler için o kadar kolay değil öncelikle yakışıklı olması lazım ve baya bir konuşkan olması lazım anca o şekilde yatağa atar kızı.
konuşkan olması kafi bence ya diğer etkenler yok
@Hayatnediyorsun işte ya yakışıklı olacak ya da ağzı iyi laf yapacak. İkisi aynı anda olursa zaten hemen hemen her kızı ikna eder seks yapmak için
seni ne ikna eder peki genelde
Okadar kolaysa ben niye 22 yaşında hâlâ milli olamadım
Evet daha kolay sosyal medya filan çabuk ulasilma sagliyor
Self servis oldu neredeyse :/ Sadece boşalmak aslolan şuanda! Çnceden duygular daha yogundu
eskiden de aynıydı sadece şimdi daha aleni ve hatta meşru. ne yazık ki.
Yani bence tam olarak öyle değil sadece artık daha rahat ifade edebiliyoruz diye düşünüyorum
Evet çok basitleşti ama yine de statüsüz bir erkek evlenmediği sürece sekse hala ulaşamaz
Kaliteli * önemli hayvan gibi ortalıkta olmaz
Evet aşırı basit oldu inan ki günde 5 kişi buluyor beni
Eskiye göre evet üniversiteliler arttı o yuzden
Şimdi daha pahalı
Hem basit hemde aleni
Evet biraz daha kolay
Evet öyle ama ilgilenmiyorum
Evet herkes istiyor çünkü sonuçta bir ihtiyaç
İnan bana o kadar basit
Şu an daha gözönünde..
Evet öyle
Elbette daha basit
Kadınlar basitleşti
Hiç bilmiyorum
Hayır hep aynı...
Benim gibi seçiciler için maalesef öyle değil.
Evet
Hayor