Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç korkma. Çok güzel bir şey. Dünyanın en heyecan verici ve en uçuk şeyi. Aldığın zevkin hiç bitmesini istemeyeceksin. Hep içimde olsun diyeceksin… 😎🌸🍃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılne yapmak istediğini biliyorum, herkes istiyor. Ama iradene sahip çıkmalısın. Seni gerçekten seven ve gerçekten de evlenmek isteyeceğin birini bulana kadar, mastürbasyon yapmak sana yardımcı olabilir. diğer türlü telafisiz pişmanlıklar anılarına işlenecektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılİlkler pek güzel olmaz bunu yaptığın kişi de önemli bir kanka olmamalı özellikle kadının ilki yaşanacak ise ona nasıl yaklaşması gerektiğini bilecek biri olmalı duygusal bir şey hissetmek zorunda değilsin ama partner seçimi çok önemli keşfettikten sonra özellikle sevdiğin insanla bunu yaşadığında dünyanın en zevkli olayı haline geliyor
26 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim biri yok ama hemen sevebiliyorum ben birini
Bir kişi var şu an ama 15 yaş büyük benden tecrübeli yapsam mi yapmasammi diye düşünüyorum- +1 yıl
Sana yap demek istemiyorum çünkü bu senin kararın bekarete önem veriyorsan uzun soluklu bir ilişki istiyorum ilkim olacak kişiyle evlenmeliyim diye düşünüyorsan yapma adam çekip gittiğinde kötü hissedebilirsin
Soran+1 yılYok evlenmeyi düşünmüyorum büyümek istiyorum böyle nereye kadar devam edicem istemiyorum hiç tecrübesiz olmayi (
- +1 yıl
Seks yapınca büyümüş olmuyorsun aşkım kaç yaşındasın bilmiyorum ama iyi düşün sana kötü hissettirecek biriyle olma yeter
Soran+1 yıl19um 20 olucam hiç öpüşmedim bile bu üzüyor beni
Hem de hormonlar susmuyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılilk defa yapacaksan ister istemez korkarsın. ama çok zevkli bir şey yeter ki partnerini bul gerisi mükemmel oluyor :)
119 Yorumla
Soran+1 yılUtanma vs durumu var ya tatmin edemezsem ya tatmin olmazsam ya hemen boş. lma olur ama o daha boş. lamamissa veya bu olunca bana hakaret ederse zorlarsq zorla bisey yaparsa diye korkuyorum
Birde yaşı büyük benden suanki konuştuğum kişinin ben 19um 20 olucam O 35 yani bilemiyorum sevgilim de olmadı hiç tecrübem yok benim- +1 yıl
utanman çok normal ilk tecrüben olacak ama senin ondan önce boşalman sorun olmaz aksine daha çok tahrik olur. ama zorlama falan dedin öyle bir karakterde birisi mi?
Soran+1 yılKadınlara karşı hiç öyle şey yapmam diyor sorduğumda (korkumu anlattım ona nedenini yani)
Daha çok şöyle biri işte burdaydik egleniyorxuk Adam sevgilime bakıyordu dovdum neden nedim taciz etmis ellemis kızı dedi
Bu tip şeyler yani
Biraz agresif geldi bana
Soran+1 yılAdam melez ve babası buyumus o yüzden çözemiyorum kötü birine benzemiyor dayim da öyle benim biraz benziyor ama yine de bilemedim yaşı da büyük bilemiyorum
- +1 yıl
ilk defa mı yüzyüze görüşceksiniz?
Soran+1 yılEvet sürekli buluşalım diyor jdjsj
- +1 yıl
yani delirmiş olmalısın ya da fena azmışsın bu azgınlık mantıklı düşünmeni engelliyor :)
Soran+1 yılNiye ya
Bıktım sadece bu durumdan daha rahatım onunla bilmiyorum belki de öyle denk geldi nebileyim ben ya
Soran+1 yılErkek olsam bu kadar kaygilanmazdim (
- +1 yıl
sen var ya erkek olsan memlekette kız kalmazdı :) :)
Soran+1 yılNe alaka ya jsnzns
Bu adamı istemiyorum da diyemiyorum ben dediyim herhalde bisekilde yine yapisiyorum canım çekiyor onu- +1 yıl
kıskandım lan adamı :)
Soran+1 yılYakışıklı bile değil tuhaf biri yarı alman ben de yarı deliyim
Zevklerimiz de benziyor kiskanilacak bisey yok aslinda- +1 yıl
almanya'da mı yoksa burada mı yaşıyor?
Soran+1 yılTrde o
- +1 yıl
anladım :) film izle bol bol ordakiler ne yapıyor öğren sen de onları yap. utanacaksın bu normal ama zorlama falan olursa bir daha görüşme onunla. cinsel ilişki esnasın seni mutlu edemiyorsa ve o an sadece kendi mutluluğunu düşünüyorsa yol ver ona. cinsel ilişkide her iki tarafında mutlu olması lazım. Anca o zaman zevk alırsın
Soran+1 yılYani gorussem bir şey yapar mı bu bunu bir bilsem nasıl anlarım bilmiyorum ki güvenmem için de konuşuyor sürekli ve işte olunca da evde de yemek yaptı atiyo calisinca mesela şunu yapıyorum bunu yapamıyorum diye atiyo benim konustuklarimla hiç öyle bir şey olmadı ergen olmaları yüzünden de olabilir bu benim konustuklarimin
- +1 yıl
tatlım bunu telefonda yazışarak anlayamazsın. yani seni elde etmek için numara da yapıyor olabilir yapmıyor da olabilir. bence ilk görüşmede teslim olma ona. birkaç kere görüş anlarsın zaten nasıl biri olduğunu. ama sen sadece cinsel anlamda birliktelik yaşamak istiyorsan orası ayrı. o zaman birlikte ol ama seni zorlamasına izin verme
- +1 yıl
sen 19 yaşındasın o 35. yani senin aklına senin hayata bakış açına inebilir. sen ve o asla hayata aynı pencereden bakmıyorsunuz. bunu kullanıyor da olabilir işte. boşuna dememişler gözler kalbin aynasıdır diye. o gözlere realde bakacaksın ki onu anlayabilesin :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSence korkulacak bir şey olsa bu kadar millet boşa cirpinirmiydi 😂 korkacak bir şey yok kendini olayın akışına bırak su akar yolunu bulur ucunda ölüm yok merak etme
24 Yorumla- +1 yıl
Reis ilkinde sen korkmadn mı🤣
- +1 yıl
@Yerin7katdibi korktum reiss ama ölmedik çok şükür birde onun zamaniyla benim zamanm birimi sence ben evlendiğimde internet mi vardi araştırma gibi şansımız mi oldu biz ozamanlar cahildik bir şey bilmeden evlendik ama şimdi herşeyi arastirabilir merak ettiğini ogrenebiliyorsun oyuzden şimdiki nesille benim gençlik zamanım bir değil
- +1 yıl
Ne varsa eskilerde var reis 🤣
- +1 yıl
Zevk aldığın bir şey neden korkulacak bişi olsun ki
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmem yaşça büyük biri var mesela korkuyorum onunla yapmaktan bana bir şey yapar mı korkusu var bide ya zevk alamazsam /veremezsem diye korkuyorum
Soran+1 yılGenelde evet erkeklerden korkuyorum
Soran+1 yılEvet bir manit bulmalıyım tatlış bisey olmalı yoksa korkuyorum ben shhsh
+1 yılTeklif falan edilmez aniden gelişir her şey sadece musait ortami ayarlayabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle istiyorum diğeri planlanmis gibi hisettiriyor ve zevk alacagimi düşünmüyorum o sekil
- +1 yıl
Aynen öyle yalnız şunu soyleyeyim şu an tecrubesiz hissettigin için bir an once yapma hırsındasın ya salla o hissini, yaptiktan sonra bu muymuş aw diyorsun. Gercekten arzuladığın biriyle olmadiktan sonra aksine bir süre soğursun , hele siz kizlar duygusal olduğunuz için daha da etkiler. Düzgün bir manita yap yasina yakin onla yaparsın
Soran+1 yılHaklısın sanırım çünkü o his olmayınca yapamıyorum ısrar edenler oluyor ama içimden gelmiyor ve korkuyorum acikcasi yaşı da büyük benden
Manita bulma tekniklerini arastirmaliyim o zaman hzjzbzzb
Çok merak ediyor ve istiyorsan direkt söyle s*k beni de
02 Yorumla
Soran+1 yıl😆yok daha neler
+1 yılzevkten gözlerin kayar şuurun gider inlersin kendini kaybedersin
00 Yorumla
+1 yılHayır tam tersi, yapmadığın zamana üzülecek kadar muazzam bir haz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksi yaşayınca sıradan bişi olduğunu anlayacaksın asıl inanılmazlar unutulmaz zevkler inan bana seni orgazm olsanda yalayan birisinin yaşatması olacak
00 Yorumla
+1 yılkendini peygamber gibi hisseden arkadaşım vardı ilk seksinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Korkulacak bir şey yok yani oyle bişey olsa bu kadar insan yapmazdı yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKisiden kisiye degisir ben seviyorum yenilenmis gibi hissediyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Ne sıklıkla peki
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlkler her zaman mükemmel değildir ama sonrası akaarr hdhdhs
00 Yorumla
+1 yılBurdaki biriyle yap ama otele falan git evde olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçekinme bu konuda, gercekten dogru insan olduguna emin isen mutlaka şans vermelisin, güven sorunu oluyor biliyorum ama belli bir noktaya gelince açıkca karsılıklı yapılabilir
00 YorumlaHaz verir güzel bir şey
00 Yorumla
+1 yılYaptıkça zevkten delireceksin
00 Yorumla
+1 yılBunun kriteri var kiminle olduğu vs
00 YorumlaYani bence korkutucak bsy degil
00 Yorumla
+1 yılBirazdan 2587 mesaj istegi ile aydınlatırlar seni
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeraber öğrenelim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni engellemek lazım
00 YorumlaYaşamanın en güzel yani
00 YorumlaSanal devam et boş ver gerçeği
02 Yorumla
Soran+1 yılHis yok böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla O hissi bilmiyorum
00 YorumlaYapan bilir
00 YorumlaHarika bir şey
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler