bu konu hakkında biraz korkmaya başladım açıkçası.
Peki siz ne düşünüyorsunuz?
bu konu hakkında biraz korkmaya başladım açıkçası.
Peki siz ne düşünüyorsunuz?
O kadar doğru ki😂 aslında hiç kimse böyle anlatıldığı gibi işte saklayıp kurutup öbür tarafa götürecek diye bir şey yok her kızın birlikte olmak istediği bir erkek var ama biz birlikte olmak isteyince erkekler bir şey zannediyor ve işte bak beni istiyor ben bunu süründürürüm gibi insan olunca nasıl oluyor bak hem de nasıl güzel oluyor ama fasülye gibi sürekli nimet zannedince kendini belli bir yerden sonra sıkıyor diyorsun ki madem istediğim ile olmuyor hiç olmasın bu zamana kadar zaten yoktu
İnsanın doğası gereği ilişki yaşamak zorunda.
İlişki yaşamamış ya da uzun zamandır yaşamamız biri çok gergin ve asabi olur.
Boşalıyorsun karşılıklı ve rahatlıyorsun sonrada biraz öpüşüp koklaşıp ısırdıktan/ısırıldıktan sonra bitiyor.
Kadınlık ve erkeklik görevlerimiz var bu içgüdüsel bir şey, elimizde olan bir şey değil. Kadınlar bu konuda daha iyi gizliyebiliyorlar evet ama temelde o zirveye olaşmak, bedenlerin kaynaşması mükemmel bir duygu. Üzerinede güven, sadakat, arkadaşlık eklenince çift oluyoruz hepimiz.
Korkmana gerek yok, cinsellik yemek yemek gibi su içmek gibi tuvalete çıkmak gibi bir ihtiyaç ama senin özelin. Bazen zevkine yaparsın.
Vermek almak bunlar hoş tabirler değil vermekse iki tarafta veriyor. İki gönül bir olunca arabanın arka koltuğu saray olurmuş samanlık yok artık çünkü:( Tabi burada genelde erkeğe iş düştüğü için iletişim kuramayan erkekler denebilir
Cevap
16Cevap
Doğru diyenlere güldüm 😊 Kız istemediği sürece, ağzınızla kuş tutsanız da alamazsınız.
Almak vermek bile çok itici bir ifade
Önemli olan duyguya ve ruha dokunmaktan geçer
Bu doğal olarak tarafların tenini birbirine sunması gibi değerli bir durumu ortaya çıkarabilir
İradem çok kuvvetli kendime bu konuda güveniyorum
ne alırım ne veririm
Her şeyin bir zamanı var
Kızın iradesine ve iradeyi ne yönde kullandığına bağlı.
Tabii bir de doygunluğuna.
Ya yok öyle bişey bunu diyen kişiye göre her kız verici o zaman 😊
Onu Almanın yolu söylesinler bizde alalım. Ne olacak yani verseler yarın toprak olup gidecekler.
Kesinlikle doğru değil. Kız istemedikten sonra ağzınızla kuş tutsanız da alamazsınız.
Kuruyup gitsede vermiyecem diyen kız vardır
saçma bir şey... söz bile sayılmaz...
Kısmende olsa doğru evet
Benim değil mi vermeyecem
Oldukça doğru bir şöz 😂
Doğru bir söz her kız vermeye meyilli
İstemesini bilirsen altında görürsün kızı
Katılmıyorum ben ona
Gayet doğru
Bence doğru
Biraz doğru iyi
Ne alaka