Kızlık zarı bozulmadan önden ilişkiye girilir mi
sürtünme değil yani
kızlık zarını bozmadan vajinaya girilebilir mi?
Kızlık zarı bozulmadan önden ilişkiye girilir mi
sürtünme değil yani
kızlık zarını bozmadan vajinaya girilebilir mi?
zar yapısına göre değişkenlik gösterir o durum eğer zar tek delikli ve esnek bir yapıya sahipse bildiğin ilişki yaşasan bile sıkıntı olmaz. İlişkiye girmeden sürtünürken henüz zara ulaşmadan içine doğru hafiften sürtünse bile içinde hissedersin
Şöyle diyin kızlık zarı vajina girişinin 2 3 cm ilerisindedir bunu zara ulastirmadan girip çıkması çok zor tabi bide erkeğin bu madda kalamyip zevkin ve hazin heyecanın etkisiyle daha fazla ilerler iradesine hakim olacak erkek çok zor canim bence sürtünme oral uyarma temasla idare edilmeli çünkü bakirelik bozulma riski buyuk
Yani ben tam hatırlamıyorum ben üstteyin ve yüzüm onun omzuna gömülmüştü o pozisyondayken zorladı sonra yavaşca girdi hisettimde ama nasıl yaptı nere kadar gitti bilmiyorum hatırlamıyorum
Bu pozisyon kızlık zarına zararı en az olacak pozisyondur çünkü hareket kontrolünün çoğu sendedir tabi sende iradeliysen nekadar ileri gitiginizi ben hiç bilemem canim sonuçta kahin degilm☹️
Gerçekten mi rahatladım yani canım yandı o yüzden korkuyorum
Canının yanması gayet normal çünkü acıyı veren o vajinanın giriş deliğinin penis zorlayıp girmek için o deliği esneterek zorlama anında olur deliğin 100/95 deridir esnerken acı olur buda daha fazla ileri gidilmesinin diye vajinana zarının emniyeti gibi dusun
Ama genede böyle tehlikeli şeyler denemeyin herzaman bukadar şanslı olunmayabilir
Hayır öyle bir şey olamaz. Hymen vajina girişinde 4 5 cm içeride yer alır. Penis vajinayı penetre etmeden kızlık zarı bozulmaz dışarıdan mastürbasyon ile de bozulabilecek bir yapı değildir.
Ama girdi işte 🤦♀️ ben ilişki yaşadım dün oda vajinayı zorladı böyle ama hepsini sokmadı biraz girdi
5 cm içeride diyorum. Penis başı vajinaya 5 cm girse de hissedersin ve kızlık zarı bozulmayacaktır.
Yani ben tam hatırlamıyorum ben üstteyin ve yüzüm onun omzuna gömülmüştü o pozisyondayken zorladı sonra yavaşca girdi hisettimde ama nasıl yaptı nere kadar gitti bilmiyorum hatırlamıyorum
Kadın hastalıkları ve doğum doktoruyum güvenebilirsiniz. Tıbbi açıklamasını da yaptım
Ohh teşekkür ederim canım yandı o yüzden korktum
Sorun yok merak etmeyin hymen kolay kolay bozulmaz
Cevap
19Cevap
Ilk yapisinda hemen bozulcak diye bisey yok bazi kadinlarda cok sonradanda bozulabiliyomus cok esnekse
Kapıdan geçmeden odadan çıkılır mı? Pencere deme arka taraf derim.
esnek zarı varsa girilir onun harici mumkun degil esnek zarda binde bir olan durum
Peygamber kertesi denen kısma kadar evet ama daha bastırırsa zarı bozabilir
Penis sönükken girip içerde dikilirse zar esner ve bozulmaz 😁
Çok seyrek zar yapısı olan kadınlar la oluyor her kadınla olmaz.
Hayır, vajinan esnek dahi olsa yırtılma ihtimali yüksektir...
Sen ağzından yemeden mideni dolduran kitledensin sanırım.
girilir de sadece 1-2 cm daha fazla girersen bozulur
Aynisini bende yasadim kac gundur dusunuyorm ne olduğunu
girse bile ufacık girer
İmkansız ilişkiye mı giricen
Esnek zar değilse bozulur önden girince.
Hayır girilmez 3-4 cm içerde kızlık zarı
Girilmez
Nasıl oluyor
Esnek olursa belki
İmkansız
Hayır
Esnek degilse girilemez
Az bisi girer
Kan geldi mi?
Arkadan girilir :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?