Cinsel Yaşam Ayakta ilişkiye girilir mi? dlrax35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Ayakta ilişkiye girilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. girilir evet 0 0 Yorumla
idillll_ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sence o sırada ilk düşündükleri şey o mu 😃😃 5 1 Yorumla dlrax35 1 yıl Ne bileyim 😂😂 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aklından tam olarak ne geçiyor? Beklentin nedir? Biraz videolara baksaydın görürdün dünyada neler oluyor. 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Girerim canım, özellikle duşta ama ya çok hafif ol, ya da uzun 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Kesinlikle... Daha çok bizlerin tercih ettiğidir kadınların pek sevdiğini sanmıyorum 0 0 Yorumla
kkuuccukomr3542 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ayakta yapılan pozisyonlar da var, yani girilebilir. 0 0 Yorumla
Areyz Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. İstedikten sonra ayakta yatakta ve pozısyon farketmeksızın ilişıiye gırılebılınır 😀 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Girilmemesi için engel var mi? burada önemli olan boyu farkı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ayakta öpüşüp sevişmek sürtündükçe ıslatıp sonra kızı duvara yaslayıp önünde diz çökerek oral yapmak 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Boylar uygunsa olur ama yine de zor. Erkek arkada daha kolay olur 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. zor ama neden olmasın 1 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. en sevdiğim ayakta yapmak 0 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Tabiki ve çok zevkli 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boy ve kilo uygunsa güzelde yapılıyor 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çarpılırsın ayakta olur mu hiç 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Valla aşırı zevkli 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Harika oluyor 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Girilmez carpilirsiniz 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Girilir ama yataktaki gibi konforlu olmaz 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Girilir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet mumkun 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet girilir 0 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Ben çok severim 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. girilir 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boylar önemli 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. Girilmez abla 0 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. heryerde yapilir 0 0 Yorumla
ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Sen hiç denedin mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
girilir evet
Sence o sırada ilk düşündükleri şey o mu 😃😃
Ne bileyim 😂😂
Aklından tam olarak ne geçiyor? Beklentin nedir? Biraz videolara baksaydın görürdün dünyada neler oluyor.
Girerim canım, özellikle duşta ama ya çok hafif ol, ya da uzun
Kesinlikle... Daha çok bizlerin tercih ettiğidir kadınların pek sevdiğini sanmıyorum
Ayakta yapılan pozisyonlar da var, yani girilebilir.
İstedikten sonra ayakta yatakta ve pozısyon farketmeksızın ilişıiye gırılebılınır 😀
Girilmemesi için engel var mi? burada önemli olan boyu farkı
Ayakta öpüşüp sevişmek sürtündükçe ıslatıp sonra kızı duvara yaslayıp önünde diz çökerek oral yapmak
Boylar uygunsa olur ama yine de zor. Erkek arkada daha kolay olur
zor ama neden olmasın
Ayaklarını belime dola 🔥🔥
Evet yarım saat önce ayakta ilişki yaşadım tavsiye ederim ))
en sevdiğim ayakta yapmak
Tabiki ve çok zevkli
Boy ve kilo uygunsa güzelde yapılıyor
Çarpılırsın ayakta olur mu hiç
Valla aşırı zevkli
evet
Harika oluyor
Rahat yapabildiğin her ilişkiye girilir
Girilir dayanabiliyorsan
İstedikten sonra her türlü girilir.
Girilmez carpilirsiniz
Girilir ama yataktaki gibi konforlu olmaz