Eşcinsel sevgilim var onu çok seviyorum o da beni çok seviyor ama kendisi evli ve çocuklu sizce ilişkimizde bir gelecek olabilir mi? Aramızda yakınlaşmalar da oldu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir insan milyonlarca uygun insan arasından evli çocuklu bi insanla hangi mantıkla, ne şekilde, ne tür bi planla veya hangi vasıfla bi ilişkiyi nasıl düşünebilir? Pardon aklı başında insanların yapmayacağı bir şeydi bu değil mi? Geleceği bırak ben şu anı bi başkasıyla paylaşıyor olmasından rahatsızlık duyar, kafayı yerdim. Kadın boşanır özgürlüğünü elde eder, o zaman yeni bir sayfa açılır eyvallah. Bu ülkede kadınları sinek öldürür gibi öldürüyorlar. Ciddi riske giriyorsan bu ülkede, mutlu olma olasılığın yüzde yirmidir en fazla. Kendi naçizane fikrimdir. Yaşamadım öyle bi şey. Umarım yaşamam asla.
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşta evli olduğunu bilmiyordum. Aşık olduktan sonra da bazı şeyler değişmiyor maalesef. Eşi de zaten öğrendi merak etmeyin. Umarım yaşamazsın çünkü iki taraf için de çok çok zor birbirimize bu kadar aşıkken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılBence olmaz sonuçta eşini aldatmış seni aldatmayacağının garantisi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılEşini aldattı ama lezbiyen sonuçta eşini bir erkekle aldatmadı ki
- +1 yıl
Ne farkeder ki aldatmanın cinsiyeti olmaz boşandığında belki oldur yabancı ülkede bizim ülkemizde malüm böyle şeyler normal karşılanmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeyi düşünmüyorsanız bence gelecek olur neden olmasın ayrıca sevgilin biseksuel
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır biseksüel değil
Cevap sahibi+1 yılCanım birsiyle evli ve seninle de birlikte hem erkeklerle hem kadınla oluyorsa biseksuel olmuyor mu?
Soran+1 yılEvet ilk bakışta öyle abla ama erkeklere karşı ilgisi yok
Cevap sahibi+1 yılama bir kocası var belki de seni kaybetmemek için beyaz bir yalan söylüyor bilemezsin
Soran+1 yılEvet abla haklı olabilirsin. Belki beni kaybetmemek için değil bildiğin yalancıdır ya da bundan başka yalanlar da söylüyordur kafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak istersen bu konuyu yardımcı olmak isterim ama beyaz yalan hani seni kaybetmek istemediğindendir
Soran+1 yılKonuşmak çok isterim abla birazdan yazıcam
Cevap sahibi+1 yıltamam canım bekliyorum
Soran+1 yılAbla takip attım bond… olan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi gelecekten söz edip dusunuyonuzki
00 Yorumla
+1 yılarkadaşlık tan öteye gitmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aman aman nereye geldik bi anda
00 YorumlaOo lezzz mmm
10 Yorumlagelecegi yok
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBundan ilerisi olmaz
00 Yorumla
+1 yılbence eşi öğrense size katılmak ister
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem