Tayt falan giyince dolgun olduğu belli oluyor. Vajinasından kilo alan nadir insanlardanım sanırım kötü bir görüntü mü?

Tayt falan giyince dolgun olduğu belli oluyor. Vajinasından kilo alan nadir insanlardanım sanırım kötü bir görüntü mü?
Kasti böyle bi sorduysanız bu kadar sapigi uyardığınız için siz gunahkar konuma girdiniz.. he normal bi şekilde ciddi sorduysanız da böyle bi soruya gerek yok kimse o bölgenize özellikle bakmaz. Hele ki musluman bi hanımefendi iseniz zaten örtünme farz olacağından bunun zerresi bile olmaz rahat olursunuz bu konuda. Lütfen böyle şeylerle kendinizi de böyle sapik dolu ortamı alevlendirmeyin.
Niye gizli üyesin? Bir Müslüman uyarıcı böyle gizlenir mi olmazz açıktan yap ekliyim vaaz verirsin arada
Sorum var da ekler misin
Ne vaazı hoca mıyım ben.. dalga geçme
Beğeniyorum soruyu
Çabuk ol
Cevap
22Cevap
Benim de aynı o yüzden üstüme kısa şeyler giymeyi tercih etmiyorum veya altıma dar şeyler giymeyi tercih etmiyorum belli olması hoş görünmüyo çünkü.
Şimdi baktım internette vajinası bizim gibi olup bir sürü * dekoltesi veren kadın varmış şaşırdım.
Resimdeki gibiyse muhteşem bal kabağı misali 😀👌
Oral isteği uyandırıyor bende öyle gördüğümde
Neden kötü olsun. Avuç dolusu şeftali işte. Aklını alıt insanın bence. Süper gözüküyor resimdeki gibiyse. Offf
böyle dapdar tayt giyersen arasına bile kaçar
Burası orta doğu ülkesi nüfusun çoğunluğu çakma müslüman ama yadırgarlar illaki.
Bir çılgınlık yapıp İç çamaşırı giyebilirsin hocam
Zaten iç çamaşırı ile dolgun görünüyor
Hocam o ne öyle Allah düşmanımın başına vermesin
Beğenenler çoğunlukta bak
Görüntü olarak dışardan hoş da sana zor diyorum
Nasıl bana zor?
Sığdıramazsın bi yere
Sığar
Allah başka dert vermesin hocam
Amin
gece 12 yi geçti vajina reklamları başladı gene 😂😂
12'den sonra kafanı kuma gömerek kurtulabilirsin
Seni istemem zaten
Daha tatlı olur öyle parmaklarımla şap şap diye vuracaksın
Bence dolgun olması daha güzel
Yani görmeden yorum yapmak çok zor maalesef
Aha resimm
Deve toynağı istek uyandırır yok yere.
Deve toynağı ne ya
O barbie vajina değil miydi
Evet Barbie vajina
yok iyi ama. bi kac detayi isteridm sirmak
?
detay sormak istedim dedim de neyse gizlisn
E sor
Seksi ve istekli biri gibi gorurnursunux
Hayır hepsi kendisine özel
Bide foto mu buldun..
Sana soracak değiliz
Ne bu ofke, alt tarafi bi soru sorduk sen gibi...
Soru soracaksan kendine başlık aç
Bu benim sorum
benim sorum sana ya hani, baslik acsam sana ozel nasil soralim gizlisin de az aklini calistir bizde napalim burdan sorabildik anca kusura bakma cok buyuk bir sinava tuttuk seni...
Sen bana soru soramazsın, gizli üyeysem zaten sizin gibilerle uğraşmak istemiyorum demektir "Nasıl özel sorucam?" gibi saçma bir soru sormana gerek yok. Sormayacaksın. Hem kendi profilini gizlemişsin hem de benim profilimin gizli olmasından rahatsızlık duyuyorsun, rahatsız oluyorsan kendin gizlenme. Şu tablodan anlıyoruz ki aklını çalıştırmayan sensin. Senin gibiler büyük sınav gerçekten, senin gibi anlama kıtlığı olan insanlarla uğraşıyoruz. İşimiz zor.
lan tamam lan amma tantana yaptin uzatma, valla usenmeyip bide butun bunlari yazdin ya bravo vallahi bravo..👏👏👏
İlişkide iyi olur
Ne gibi
Surtunmede esnasında yumuşak okuyo vajina ya oenisi uyariyo
Hmmm
Yasin kaç ki
Kaç kilosun?
Seksi
Bayılıyorum o görüntüye
Kotu
gayet güzel
Hayır bence güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?