Sadece 3 kez seks yaptım penis içimdeyken klitorisi okşadığımda zevk alıyorum okşamadığımda bişey hissetmiyorum açıkcası. Seks esnasında okşanmalı mı? Vajinal orgazmı ne zaman yaşarım?

Sadece 3 kez seks yaptım penis içimdeyken klitorisi okşadığımda zevk alıyorum okşamadığımda bişey hissetmiyorum açıkcası. Seks esnasında okşanmalı mı? Vajinal orgazmı ne zaman yaşarım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Okşanmalı tabi ki
Kendini okşamaya alistirdiysan o an zaten oksamadan tad alamassin buda mastürbasyon yaparak alışkanlıktan kaynaklı ama zamanla sinir olacaksin kendin oksamaktan ama bunu atlatabilirsin alışkanlık yani
okşadığında zevk alıyorsan okşa sende o zaman... neden zevk alıyorsan yap onu... bundan doğal ne olabilir ki...
İlişkiyi çok daha yükselten bir etken olduğunu düşünüyorum fakat sürekli kesin olacak diye bir kaide yok en nihayetinde ara sıra olabilir ateşlendirir
Yani burada partnerim çok önemli ama en önemlisi Senin durumun psikolojik olarak kendini rahatsız etmeni belli şeyleri hissedebiliyor olman
Okşanmalı özellikle bacak omuz veya yatak ucuna yatirip bacaklari ayirarak becerirken oksanmali tokatlanmali.
Evet, kimisi çok zevk alırken kimisi hiç bir şey hissetmez. Garip.
Zevk aldigin an onemlidir bunuda yasadigin anda aldigin zevkten anlayabilirsin
Tecrübeni arttırdıkça aşarsın sorunu. Belli alışkanlığın var
ben her zaman okşarım kızın klitorisini mutlaka içinde git gel yaparken sürekli okşarım daha fazla zevk alması için
okşanmalı da soru mu?
emilmeli saatlerce ımmmm
Eşim okşamaya gerek kalmıyor diyor
Ama sen okşayınca zevk alıyorsan okşa tabi
İsteğe bağlı yani ekstra bir fantezileri bir zevk meselesi bence bu ayrıca orgasm olmakta zorlanan kizlar için ideal bir yöntem ve anal seks de de yapılır bu
Nasıl zevke geliyorsa ben partnerime karismazdjm skdk
Hayatım zaten vajina ici seni uyarıyor oksama rahatla
okşanırsa daha eglenceli olur
Bir kez denk geldik bunu yapan bir kadina
daha önceden cok mastla orgazm mı oluyordunuz
Okşamadığında nasıl bir şey hissetmiyonla
Okşayanıda zikeyim okşamayanıda
Oksamalisin
Erken mi bosaliyor
Alışkanlığın ona dair olduğundan
Evet
Tabiki