Cinsel Yaşam İlişki esnasında klitorisi okşar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 İlişki esnasında klitorisi okşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
smirnoffRed Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl O zaman klitoral orgazm olur. Genelde anal sekste kadınlar yapar çünkü analdan çoğu kişi tatmin olmaz diye ama normalde görmedim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ben oksamayinca zevk alamıyorum Yorumla Hadiyani +1 yıl Okşa senin elinde gül biter Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. aslında yalatmak daha mantıklı çok zevkli oluyor dene canım 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evet özellikle misyonerde yapmadan bitirmem 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her seferinde değil ama farklılık olsun farklı bir zevk ya da daha çok zevk alsın diye oksarım ki öyle oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Klitoris uyarılmadığı sürece orgazm zor.İki çeşit kadın orgazmı vardır klitoral ve vajinal. Ve kadınların çoğu klitoral orgazma yatkındır. 0 10 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hocam bunlar gerçek hayatta ne işimize yarayacak 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani kadının klitorisini uyarmazsan karşında orgazm taklidi yapar. Sen de tatmin ettim sanarsin ahaha Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Yok canım sende daha neler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Shsbhxh Bir kadın olarak ben mi bilcem orgazmı sen mi Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Sen 1 kendinin orgazmını biliyosn ben kaç kadında gördüğümü hatırlamıyorum bile:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç açıp uzman kişileri dinlememiş olduğun belli Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Senin dediklerine karşı çıkmadımki UFO görmüş köylü gibi davrandın diye takıldm daha neler diye:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki 🙃 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Fevrisin olur gençlikte😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam abi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl o kadar profesyonel değilim, seks hayatım yok denecek kadar az. Kimse benle yatmıyor :(((((((( 0 0 Yorumla
Etli_Butlu_Sever Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl elımle degıl ama baska bısıyle oksamıs olurum zaten:D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Okşamadan olmaz. Orgazm olmam lazım 4 5 Yorumla Noname6n +1 yıl O zaman bir sorun var demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun ne Yorumla Noname6n +1 yıl Daha etrafli anlatmak gerek ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başıma profesör mü kesildin Yorumla Noname6n +1 yıl Tıp 5ci sinifim. Henuz olmadim prof. Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kararında olacak şekilde Her seferinde yaparım 0 0 Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Analda oksanmasi gerek kadin zevk alsin diye 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Önce yalanır sonra okşanır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ora nere a... m dilimi 3 3 Yorumla Hadiyani +1 yıl Yerim o senin dediğini canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yiyen var Yorumla Hadiyani +1 yıl 😪 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır erkek tek basina beni doyurabilmeli 2 14 Yorumla MehmetCKM +1 yıl Doydun mu peki? simdiye kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Laubali10 evet doydum. Neyseki becerikli erkekler var :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Laubali10 hmm Yorumla MehmetCKM +1 yıl Tatmissin yani istedigin zevkleri gecenin gizli kizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MehmetCKM evet askim tattim Yorumla MehmetCKM +1 yıl :) milf gibi konustun gizli bebegim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MehmetCKM yok daha var milf olmama asko Yorumla MehmetCKM +1 yıl Milf olmadan önce bul beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MehmetCKM tamam askim Yorumla MehmetCKM +1 yıl :) isimiz zor senin bulmana kaldiysak. Vekil gibi not alirsin simdi uzaklasinca atarsin butun notlari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MehmetCKM dkdkjdx sıra cok napim Yorumla MehmetCKM +1 yıl Sira isine girdiysek artik :) sira numarasi da mi vereceksin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MehmetCKM sen 69 Yorumla MehmetCKM +1 yıl 69mu apartman daire numarasi gibi :) Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. nasıl yaptığımı anlatmamı istermisin 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. tabiki sart 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. okşarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
O zaman klitoral orgazm olur. Genelde anal sekste kadınlar yapar çünkü analdan çoğu kişi tatmin olmaz diye ama normalde görmedim
ben oksamayinca zevk alamıyorum
Okşa senin elinde gül biter
aslında yalatmak daha mantıklı çok zevkli oluyor dene canım
evet özellikle misyonerde yapmadan bitirmem
Her seferinde değil ama farklılık olsun farklı bir zevk ya da daha çok zevk alsın diye oksarım ki öyle oluyor.
Klitoris uyarılmadığı sürece orgazm zor.
İki çeşit kadın orgazmı vardır klitoral ve vajinal. Ve kadınların çoğu klitoral orgazma yatkındır.
Hocam bunlar gerçek hayatta ne işimize yarayacak 😃
Yani kadının klitorisini uyarmazsan karşında orgazm taklidi yapar. Sen de tatmin ettim sanarsin ahaha
Yok canım sende daha neler
Shsbhxh Bir kadın olarak ben mi bilcem orgazmı sen mi
Sen 1 kendinin orgazmını biliyosn ben kaç kadında gördüğümü hatırlamıyorum bile:)
Hiç açıp uzman kişileri dinlememiş olduğun belli
Senin dediklerine karşı çıkmadımki UFO görmüş köylü gibi davrandın diye takıldm daha neler diye:)
Peki 🙃
Fevrisin olur gençlikte😃
Tamam abi
o kadar profesyonel değilim, seks hayatım yok denecek kadar az. Kimse benle yatmıyor :((((((((
elımle degıl ama baska bısıyle oksamıs olurum zaten:D
Okşamadan olmaz. Orgazm olmam lazım
O zaman bir sorun var demek
Sorun ne
Daha etrafli anlatmak gerek ama
Başıma profesör mü kesildin
Tıp 5ci sinifim. Henuz olmadim prof.
Kararında olacak şekilde Her seferinde yaparım
Okşarım. Ekstra zevk verir.
bir kizin en zevk aldigi sey
Analda oksanmasi gerek kadin zevk alsin diye
Önce yalanır sonra okşanır
Oksarim pozisyona gore
Bunu erkek yapmali aslinda
Ora nere a... m dilimi
Yerim o senin dediğini canım
Yiyen var
😪
Hayır erkek tek basina beni doyurabilmeli
Doydun mu peki? simdiye kadar
@Laubali10 evet doydum. Neyseki becerikli erkekler var :)
@Laubali10 hmm
Tatmissin yani istedigin zevkleri gecenin gizli kizi
@MehmetCKM evet askim tattim
:) milf gibi konustun gizli bebegim
@MehmetCKM yok daha var milf olmama asko
Milf olmadan önce bul beni
@MehmetCKM tamam askim
:) isimiz zor senin bulmana kaldiysak. Vekil gibi not alirsin simdi uzaklasinca atarsin butun notlari
@MehmetCKM dkdkjdx sıra cok napim
Sira isine girdiysek artik :) sira numarasi da mi vereceksin sen
@MehmetCKM sen 69
69mu apartman daire numarasi gibi :)
Oksanir ve emilir
Dilimle okşarım iyimi
bunu faklı yollarla yapmak en doğrusu
Genelde anal deliği okşayıp parmakliyorim
. mina bile koyarim
nasıl yaptığımı anlatmamı istermisin
İlişkinden önce yalarım
Okşarım, daha fazlasını da yaparım