En yakın arkadaşım erkek ve bazen farkında değilmiş ayağına beni elliyor hissediyorum ya komple ellesin devamını getirsin açık açık ya da bunu yapmayı kessin nasıl anlaştırabilirim hareketlerimle bunu ona?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDevamı getirmesi konusunda isteğin var belli ki o zaman yeşil ışık yak biraz devamını getirsin ya da istemiyorsan yapma de hal ve hareketlerine dikkat et de net ol
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçen gülerken üstüme düşmüş gibi yapıp elini bacak arama soktu dokundu eteğim vardı bende anlasın diye bacaklarımı açtım komple yinede devam etmedi ya 😂
- +1 yıl
O zaman arkadaş biraz beceriksizmiş artık o durumda devamını getiremeyen erkek de ne bileyim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir şey dersin diye bırakıyordum devam etmesini istiyorsan bu u sen diyeceksin ona devam et ya da bu kadar çok mu istiyorsan hoşuna gitti mi gibi şeyler söyle konuyu oraya çek sonra da devam etsin sonra zaten yatakta biter bu işin sonu
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Anlaşılan niyetin var. Sen de benzer hareketle karşılık ver ama ondan daha ileri gitme. Bakalım o daha ileri gidecek mi?
İlgi karşılıklıdır sonuçta, emin olmak istiyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
Yorumlarini gördüm senin de ona karşi isteğin varsa sende hamle yapabilirsin veya onu cesaretlendirebilirsin. Yok istemiyorsan onu kendinden uzak tutrsın. Bu bir yakınlaşıp bi uzaklaşma hareketleri aslinda çekincesi olduğunu gösteriyor senden karşılık bulursa devan eder.
10 YorumlaBitiremeyecegi işe baslamamalı insan de...
İnsan ne istediğini bilmeli net olmalı de
Dokunmakla çiçekler dlennr sadece de ne bileyim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. birax uzak durmaya bak... ya da elliceksen tam ellede bende kurtulayım de...
00 YorumlaUzun zamandır bunu yapıyor sen ses etmiyorsun bu çocuk kazma olmasa çoktan götürmüştü seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam e si uzun erkeklerdenmiş öyle bir hanımı normal bir erkek çoktan dikerdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ooo yani sende tam olsun istiyosun yani. Sevgilinmi normal arkadasinmiki bu
00 Yorumla
+1 yılsende sürtün daha baskılı şekilde istediğini belli et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşına elletip onunla yiyişmek isteyen bir kız en sevdiğim kız modeli 😄 sen de onu elle bence o zaman hem etkilenir hem de dayanamaz ilerisi gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sende ona dokun, elle
Bişeyler istediğini belli et o zaman...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bilerek yapsa tepki vermenden korkuyor olabilir o yüzden barkinda değilmiş gibi yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBacak arana dustugunde sana mastir yapmasi gerekirdi ve oralla devam edebilirdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Soyle direk cekinmede. Ya ell devamini getirde ya da elleme de 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yaramazlik yapmak istiyor musun bu konuda?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCesaret edemiyor demekki sen de elle onu arkası gelir zaten
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlmadı böyle arkadaşımız
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ortamı önemli... Ona ortamında söyle.. Canın istiyorsa her yeri elle ama yoksa yapma de.
00 YorumlaÇağır yanına gene eklerken tut elini deki ya beceriyorsan becer ya da çek git
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen de biraz yol ver istediğini anlat ona
014 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarımı komple açtım ona ya eteğim varken daha ne yapabilirim anlaması için 😅
- +1 yıl
Nasıl açtım o Peki nerede
Soran+1 yılEvdeydik bilerek beni ittirdi işte o sırada elliyor tutmaya çalışırken falan ben de çamaşır giymemiştim eteğimin altına beni ittirip dokunduğunda açtım komple bacaklarımı kapattım sonra ama yine atlamadı üstüme 😅
- +1 yıl
Nasıl ya iç çamaşırın yoktu bacaklarını açtım o da gördü ve hiçbir şey yapmadımı?
Soran+1 yılGördü yapmadı sonrasında tüm gün eteğimi açtırmaya çalıştı işte şakalaşırken beni düşürüp tekrar görmek için çabaladı dokunmak için vs ama delirip yeter artık diyip üstüme atlamasını bekledim açıkcaıs 😅
- +1 yıl
Kaç yaşlarınız ve evde niye yalnızdınız
Soran+1 yılİkimizde 27 o geliyor benim evime yakın arkadaşız takılıyoruz öyle
- +1 yıl
Ne zamandır böyle oluyor peki ve sen anladın kafanda onu çok istiyorsun şu an bir partnerim de yok o yüzden içine girsin istiyorsan niye yatmıyor çok ilginç yazık ediyor böyle bir şey
Soran+1 yıl3 aydır böyle çıldırttı beni ya
- +1 yıl
3 aydır partnerin mi yok
Soran+1 yıl3 aydır dokunuyor bana yani hep
- +1 yıl
Sana daha önce erkeklerle seks yaptığınla ilgili konuştururum ya da o konuştu mu bu konularda ne paylaşıyorsunuz
Soran+1 yılHer şeyimi biliyor konuşuyoruz tabiki
- +1 yıl
Yani mesela o en son ne zaman kiminle seks yaptı Sen kimle seks yaptın yani birbirinize anlattığınız ve yorumları ne oldu
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hoşuna gidiyorsa söyle sevgilisi var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi var işte birde
Soran+1 yılGeçen tayttan dokunduğunda ıslanmıştım anlamıştır bence ama anlamamış gibi yapıyor
+1 yılsende ona adım atmalısın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım nasıl atıcam
- +1 yıl
cok farklı hareketlerı ıle yapabılırsın bunu tum detayı anlatırım sana
direk söyle dusunceni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bir alkol ortamı işi çözer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılYaklaşırsan daha tamam uzaklaşırsan yok
00 Yorumla
+1 yılTut avucla sende istiyorsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEllediğinde tepki ver
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. O sana elliyorsa sende ona elle
00 YorumlaBaş başa bir kere vakıt geçirin
00 Yorumla
+1 yılBence sende ona dokun karşılık verecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSes etmezsen giderek artar yaşlar nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kıvrandırasınız daha zevkli buluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye komple ellesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılElledigi zaman sende adım atarsan devam eder
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
- +1 yıl
Mesela ellerken nereni elliyor
Soran+1 yılHerhalde her yerimi ellemiştir hep bahaneler yaratıyor beni ittiriyor düşecek gibi oluyorum geri tutayım ayağına avuçluyor göğüslerimi sütyende kullanmam genelde ben de anlasın diye daha çok yakamı açıyorum ucu gözükecek gibi ama yok anlamıyor devam etmiyor
- +1 yıl
Elleginde sende demin nereyi elledin bı daha ellesene diyebilirsin ya da çaktırmadan o ellediginde sende onunkine dokunabilirsin
Sende arada onu elle cesaretlensin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıltecavüzz et :) öküz gibi bakmasın :)
00 Yorumla Rızan var mı senin istiyo musun yani
21 Yorumla
+1 yılNereni elliyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılGöğsümü bacak aramı yani hemen hemen her yerimi farkında değilmiş tripleriyle elliyor
- +1 yıl
Daha ne yapsın
+1 yılBidaha ellersen annene ellerim de
00 Yorumla
+1 yılCiddi misin ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani :D zor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyle bunu ona
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSapık mi bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılS. i. kmedi mi hala?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Cesaret edemiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım