Cinsel Yaşam Sevgilinizle ya da partnerinizle nasıl bir ilişki içerisindesiniz? Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 platonikkarşılıklıcinselliğe dayalımaddiyata dayalıTarif eder misiniz? Sevgilinizle ya da partnerinizle nasıl bir ilişki içerisindesiniz? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Sevgilim yok :D sol elim var 0 0 Yorumla
Kimyacı1i Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Sol elimle cinsellige dayali bir iliski icindeyiz 🤣 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Eski eşim den başka kimseyle ilişki yaşamadım efendim.. Ne ondan önce nede ondan sonra 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uzak mesafe bir sevgilim var hem sevgi hemde Bdsm yaşıyoruz gayet mutluyuz 😊 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlilik 😂😂 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Genellikle cinselliğe dayalı ve huzur odaklı 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. şu an tanıma aşaması diyelim 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evliliğe dayalı 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevgilim yok :D sol elim var
Sol elimle cinsellige dayali bir iliski icindeyiz 🤣
Eski eşim den başka kimseyle ilişki yaşamadım efendim.. Ne ondan önce nede ondan sonra
Uzak mesafe bir sevgilim var hem sevgi hemde Bdsm yaşıyoruz gayet mutluyuz 😊
Evlilik 😂😂
Genellikle cinselliğe dayalı ve huzur odaklı
sevgilim ya da partnerim yok.
şu an tanıma aşaması diyelim
Ne sevgili ne partner hiçbir şey yok 😂
İlişkisiz.. :))
Evliyim gerisini sen tamamla
oludğunda söylerim :D
Sevgilimde yok partnerimde kafa rahat 😀
Evliliğe dayalı 😂
Yok hanüz