Partnerinle ilişkini nasıl tanımlarsın?
Ateşli
Tutkulu
Sosyal
Eğlenceli
Monoton
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Partnerinle ilişkini nasıl tanımlarsın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Acıklı
Acıklı derken. Sıkıntılı mı geçiyor.
Of of o kadar üzgünüm ki
Neden ki kötü bisey mi olmuş.
Aylarca sesini bile duyamicam
Askere mi gidiyor il dışına mı? Uzun zaman yanınız da olmıycak gibi.
Eğitime gidiyor polis 😔
Bunda dert edicek ne var ki. Sonucta eğitimi bitti mi seni de yanına alıcak. Tabi evli iseniz değilseniz bu pek mümkün olmayabilir.
Evli değiliz daha yeni sevgiliydik ya
O zaman şimdiden size geçmiş olsun derim. Ve kendinizi üzmeyin. Belki daha mutlu olabileceğiniz biri olur.
Ben başkasını istemiyorum ki
Ben öyle voleybolu etmedim. Sadece şartlar ve zaman değiştirebilir. Bu yuzden üzülmeyin demek istedim. Belki daha mutlu olabileceğiniz bi hayatınız olabikir.
Ben zaten bugüne kadar mutsuzdum. Daha mutlu hayatım buydu o yüzden bu kadar üzüldüm zaten..
Bence hiç kimse için üzülme. Çünkü herkes ve hepsi geçicidir. Sana ait olana sana kalacak olan hiç kimse yok. Ilerde eşin olucak kişi için mutluluğunu da hüznünü de hayallerini vede kendini onun için sakla ve o da aynı şekilde yaparsa bunca mutsuzluğu yaşayıp kendini yiprattigin içi üzüleceksin neden yaptım die. Keşke bu günleri ve bu zamanı bekleseydim diyecek günler olucak emin olun.
Yani şu an görüştüğüm kişiyle evlenmeyi düşünüyoruz zaten nasipse ama direkt araya engeller girmesi üzdü gerçekten. Dün söz ver dedi beni bekleyeceğine ben de söz verdim eğitim bitince yanına geleceğim diye söz verdi o da bana
Iyi güzel işte bundan üzülecek bir durum yok. Yani araya bazen mesafe ve uzaklıkların girmesi güzeldir. Özlem ve hasretle geçen günler kavuştuktan sonraki kukusu daha da guzellestirip heyecan ve mutluluk katar. Bunun için de olsa üzülmeyin sonuç ta geri geleceğini söylemiş.
Çok haklısınız o zaman bana da oturup beklemek düşer sabırla. Geldiğinde nolur bilmiyorum iyi mi olur kötü mü ama şu an baktığımda onun için değer.
Onun için değdiğini vd güveniyorsan gerçekten beklemeye değer yani.
Yinede karar sizin
Tutkulu.
Ateşli💋
Bu seni bağlamaz
Umarım ateşiniz boşa gitmiyordur.