Hep ayni yerde ayni yatakta oluncada monotonlasiyo sen farkli olsan ne olur. Mekani yontemleri gelistirmek degistirmek gerekir kanaatindeyim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabiki de kurtulabilirsin, aday var mı peki ve nasıl erkeklerden hoşlanırsin tipe önem verir misin mesela sevgilin olacak erkeğin hafif göbekli mi yoksa vücutlu kaslı mı olmasını istersin
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Senin gibi bir eşim olsun bı trilyon borcum olsun isterdim doğrusu 😍😂👌✔️
Herkes oyle kardesim daha farkli olanini gormedim yok basim. agriyo yok ay basim tok sac diplerim agriyo sonra bu erkekelr nie ruslarla birlikte. Olurlar tabi ruslar ilgililer ozel hissettiriyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
mümkün tabii... p*rno videolardan esinlen... bu konuda internetteki hikayeler den yararlan... en uçta olanları uygulamaya çalış...
Hep ayni yerde ayni yatakta oluncada monotonlasiyo sen farkli olsan ne olur. Mekani yontemleri gelistirmek degistirmek gerekir kanaatindeyim
Tabiki de kurtulabilirsin, aday var mı peki ve nasıl erkeklerden hoşlanırsin tipe önem verir misin mesela sevgilin olacak erkeğin hafif göbekli mi yoksa vücutlu kaslı mı olmasını istersin
Senin gibi bir eşim olsun bı trilyon borcum olsun isterdim doğrusu 😍😂👌✔️
Monotonlaşmak kaçınılmaz. Bunun zamanını uzatmak elimizde elbette.
Daha evlenmeden bunu mu düşündün evlenince fikrin değişir hele ötede yat dokanma başım çıtlıyi dersin
Tecrübe diyorsun
Ahhhh siz kadinlar sonra esim beni aldatiyor eve gelmiyor ilgi gostermiyor
Herkes mi böyle :)
Herkes oyle kardesim daha farkli olanini gormedim yok basim. agriyo yok ay basim tok sac diplerim agriyo sonra bu erkekelr nie ruslarla birlikte. Olurlar tabi ruslar ilgililer ozel hissettiriyorlar
her evliliğin kaçınılmaz sonu monotonlaşmaktır sürekli aynı eşle bi yere kadar bişiler yaparsın sonrasında sıkılmaya başlarsın
Tabiki kurtulursun ama bunu uzun sure yalabilecegini dusunmuyorum evlenince bitiyor o seyler
Monotonlaşırsan aldatır. Seksi ol ve fanteziler yap
4 yıllık evlilkten sonra maalesef iişkimiz monotonlaştı bizde artık dışarıda sevişiyoruz ormanda göl kenarında sahilde
Tabii olabilirsin, bu senin elinde
kocan hak ediyor mu bunu
Onun da çabası gerekir
Evliliğn nasıl gidiyor
Monotonlasma oyle olmuyor
bir süre sonra monoton hal alır
E tabii ki, bu senin elinde.
Bizim de istediğimiz bu 🤗
Sen istekli olursan monotonlasmaz
Yani farklı seyler denenirse monotonlasmaz
Monotonluk güzel giyinmek değildir ki
Ol tabi