Evde kocaya seksi görünmenin yolları neler?

Merhabalar... Şu sıralar çok fazla canımı sıkan bir durum var. Evliyim 10 aylık bir bebeğim var çalışmıyorum kiloluyum. Eşim çalışıyo hemde manken gibi vücutlu plaza kadınlarıyla birlikte. Hergün gündüz onları görüyor akşam eve gelince beni pijamayla eşofmanla saç baş zaten dağınık. Memeler hep açık evet ama hiç bir çekiciliği yok sadece süt vermek için bir araç. Yazın yine şort filan giyerdim arada bir celallenirdi bizimki ama şu an kanka gibiyiz. Kiloluyken giydiğide yakışmıyo insana önceden pijamaylada çekiciydim. Şimdi bebek var onla evle yemekle uğraş derken kendime bakamıyorum. Çok terliyorum çoğu zaman kocam geldiğinde öpemiyorum bile su içinde oluyorum. Şöyle basit beni çok uğraştırmıycak ama bişeye benzeticek bir yöntem var mı. İnanın kendimden soğudum doğru düzgün bir cinsel hayatımız bile kalmadı. Çok üzülüyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle sorunumla ilgilenip bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Tavsiyeleriniz üzerine, bugün tayt üzerine uzun kollu dar bir penye giydim. Saçlarımı biraz düzeltip hafif bir makyaj yaptım. Açıkta biyerim olmamasına rağmen kocam değişimi farketti ve daha güler yüzlü zarif bir adam oluverdi (!) Tavrı hoşuma gitti ama dahada önemlisi, şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Bundan sonra kendimle daha fazla ilgileneceğim. Yalnız kocam için değil böyle oldukça kendimi daha
Güncellemeler
+1 yıl
kendimi daha iyi hissediyorum. Ve burdan Çok Sevgili erkek üyelere söylemek istediğim genel bir bilgilendirmem olacak. Ben kocam benimle sevişsin diye çıldırmıyorum. Sorunum bundan ibaret olsa hertürlü baştan çıkarırım evet ama sorun şuki her halimle beğeniliyo olmak istemem. Bakımsızda olsam onun dibinin düşmesini istiyo olmam. Belki çok hayalperestlik ama aşık olarak evleniyorsan eğer bence olması gereken budur.
Evde kocaya seksi görünmenin yolları neler?