Kocam yurtdışında gelmesine 15 gün var bugün onun için seksi bir kıyafet aldım. Ona da aldığımı söyledim dedi ki geldiğimde onu giydiğinde üzerinde ilk gördüğüm zaman nasıl bir hareket yapacaksın? Seksi ol dedi ilk gördüğümde. Nasıl bir hareket yapabilirim o kıyafeti giydikten sonra?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBencede kıyafeti almak değil üzerinde taşıyabilmek önemli.. kadınsın sen istersen seksi olursun.. bencede biraz geride dur ve bırak seni seyretsin görsellik çok önemlidir erkeğe. o cildirir merak etme.. ne bileyim eğreti durma yakissin üstündeki sakin utanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kokular sür ayrıca kapıyı açar açmaz duvara yasla onu pantolonun fermuarini aç çök ve sakso çek
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@afroditt7 Sebeb bunlar bir erkeğin hoşuna giden ve heyvanlandiran şeyler
Cevap sahibi+1 yıl@afroditt7 film değil sks bir oyun haline getireceksin sadece oldu bitti ile değil , karşılıklı yeni şeyler bir ilişkiyi canlı tutar her zaman karşında profesyonel bıri var
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kıyafeti giy ve kocanın karşısında dans et sonra otur kucağında gerisi gelir zaten ben eşime yapıyorum Gayette hoşuna gidiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılgözlerini kapatacak gözlerini açtığında nasıl bir hareketle görsün beni
Cevap sahibi+1 yılAmuda kalk ula ne yapacan karşısına geç güzel bir müzik eşliğinde dans et
Gizli Üye(25-29)+1 yılkapıyı açık bırak kendi girsin içeri, sen küvette onu bekliyor ol
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Tkmkciii canım açık saçık bir kıyafet sonuçta muhtemelen jartiyer ıslansa ne olur amkzevksizi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılseksi bir duruş ve bir şeker almalısın ağzına:D
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu sevdim😂
- +1 yıl
:D harika manzara kapıyı o açsın bırak. çd
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence arkanı dönüp yerden bişey al
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. seksi bişeyler giyerek başlayabilirsin
00 Yorumlaahaha amuda kalkarak bekle
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir kıyafet bu kıyafet?
00 Yorumla
+1 yılKarşına gelir gelmez sevişmeye başla bence ^_^
00 YorumlaAmuda kalk:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini okşaya bilirsin ksrşısında
00 Yorumla
+1 yılbu nedir aga ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucağına atla