Sözlüm bakire değil ama çok seviyorum ama sorun da ediyorum nasıl olacak bizim evlilik?

terketmeyi istiyirum cogu zaman önceki sevgilisi dis hekimiymiş aileden varlikliymis internetten baktim 2017 de bir sene boyunca birlikte olmuşlar çok sık olmamış. şimdi aklima gelip duruyor ben askerde nöbette kicim donarak sabahlarken bu onun koynunda yatıyordu falan diye düşünüyorum. o gt kesin askerliği de bedelli yapmıştır zaten zaten ukalaydi kimseyi beğenmezdi diyor onun hakkında benim kızı da iplememistir kesin zaten onu sevmediğini takıntı haline getirdiğini söyledi sevdiğimi sanmistim dedi falan sonunda bekaretini kaybettiği için takıntı haline getirdiğini itiraf etti ama kendisi evlenmeyi istemediği halde benimki evlenmeyi istemiş ben güç bela infaz koruma memuru olabildim bana da çok ilgi gösteriyor ama keşke önceki sevgilisi olsaydı diyordur içinden diye düşünüyorum düşünceler kafami rahat bırakmıyor bir türlü kizi birakasim geliyir bazen napayım?

Sözlüm bakire değil ama çok seviyorum ama sorun da ediyorum nasıl olacak bizim evlilik?