Nişanlımla sevişiyoruz. Birbirimizi beraberlik yaşamadan tatmin ediyoruz. Evliliğimizi etkiler mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten tutku ve sevgi varsa hiç etkilemez emin ol eski diyorsa gerçekten sana değer vermiyor demektir bir geleceğinizi olmayacaktı erkenden bitmiş olur aslında evlenmeden önce sevişmek bir ilişkinin geleceği bile belirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beraberlik yaşamadan tatmin ediyorsunuz ama doğru değil gizli olan her şey cazip gelir onun için evlenene kadar sabretmeniz daha iyi olur çünkü evliliğiniz boyunca birbirinizle alakalı bazı şeyler keşfeder ve cinsel hayatınız erken zamanda monotonlaşmaz
00 Yorumla
+1 yılBiraz sevişmeye ara vermeni tavsiye ederim arkadaşım ilerde yaşayacak bir şey kalmaz evlenince ancak Birbirinize bakar durursunuz ve ikinizinde gözü dışarda olabilir bu durumda evlilik birliğinin temelden sarılmasına neden olabilir allaha göstermesin 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseviştiniz diye seni terkeden nişanlıdan bi cacık olmaz. o kadar karaktersiz bir herifle evlenme zaten. o evlilikten hayır mayır gelmez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevisin bu ilişkinin tadını yaşayın nasıl olsa bu iş olacak kenardan köşeden bir şeyler yaşamak zevkli ve heyecanlı olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilemez ama sonuçta nikahsızsınız. Bir de ileriye giderseniz ve evlenemezseniz size sıkıntı olur.
00 Yorumla
+1 yılÇok sık sık yapmıyorsaniz hani tüm buluşmalariniz onun uzerine degilse herhangi bi sıkıntı olmaz. Ama biraz bence ozlem duyulmali. Her buluşmada olmamali hani
00 YorumlaHer seyin yeri zamanı var. Cok abartma sonra terkeder ortada öyle kalırsın.
117 Yorumla- +1 yıl
Şekilcilik
- +1 yıl
Ya sus be Atatürkçüymüs. Atatürkçü düsünce nedir biliyor musun? İleri çağdas düsünmektir. Senin gibi gelip tüm tesettürlülere bitin artık yazan degildir. İnsanların tercihlerine burnunu sokan degildir. Az arastırma yapta ögren. Açık sacık giyinmek ya da saclarımı görmen seni modern yapmaz. Yazık ya cok yanlıs anlamıssın konuyu 😂 gelip beni burada igneleyip görüsüme sekilci demek zaten iltifat oluyor dimi 😂 nasılsan o sekilde olurum demek ki bunları hak ettin.
- +1 yıl
Etiketleyerek niteleseydin de hedefin belirsizliği ortadan kalksaydı xIstilacıTürİnsan
- +1 yıl
Üzerime alınmıyorum.
- +1 yıl
alınmalısın bence
- +1 yıl
xİstilacıTürİnsan hanımefendi, ben sizin gibi yapmayıp direkt etiketleyerek cevap vermek istiyorum.
@queennn00 öncelikle Türkçeyi düzgün kullanmayı dene.
O bahsettiğin "iltifat" sözcüğündeki manayı sezinleyebilmekte güçlük çekmedim.
Eleştirimi sunmaktan ileriye de geçmedim.
Zekamla gurur duyuyorum.
- +1 yıl
alınması gereken alınmıyorsa ben napabilirim
- +1 yıl
Senin İcin bu seviye Türkce yeterli 😊 fazlası ağır gelir. Elestiri yapmanın da anlamını öğren. Resmen hakaret ettin şekilci diyerek. Beni tanımadan sadece görüntümle yargıladın. Çok eksiğin var. Bunları tamamla da sonra tartısalım. Senin gibilere doğruları öğretmekten asla gocunmam
- +1 yıl
xİstilacıTürİnsan benim sizinle girdiğim bir polemik yok. Neden taraf olup incitmek yahut incinmek için bu kadar ısrarcı davranıyorsunuz?
Saygısız bir insan değilim emin olabilirsiniz. Başını kapatmadığı için bu arkadaşlar tarafından 'açık' damgası yiyen aile üyelerime karşı yapılan saygısızlığa tahammülsüzlüğüm var. Aradan çekilin lütfen. 🙏 - +1 yıl
burada dediğin şeyden de bahsetmemiş ayrıca
- +1 yıl
Peki @quennn00 seni incittiğim için özür diliyorum.
Bir öfke kusuşuma binaen yaptığın onca hakarete rağmen özür diliyorum.
Ve sırf başını kapatmadığı için birilerine 'açık' damgası yapıştıranlara karşı büyük bir nefret besliyorum.
Konuyu daha fazla ileriye taşımayalım lütfen.
Güzel bir pazar geçirmem ve geçirmeniz dileğiyle...
🌹
+1 yılEtkilemez. Devam et. Tünelin ağzı kapalı olduktan sonra cereyan yapmaz. Böyle güzel.
00 YorumlaBu senin tercihin. Sınırlarını sen secersin ve artı eksileri elbette olur buda senin sorumluluğun olur
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyleri aceleye getirmeyin, evliliğin ilk zamanlarının daha keyifli olması için saklayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDavul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış 😃😃
22 Yorumla- +1 yıl
Ahh be o nasıl cümle öyle ya 😅😅😅
- +1 yıl
Ahaahah ilk defa duydum. Çok güzeldi 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkileyeceğini sanmıyorum. Ama saçma değil mi? Neden o noktaya kadar gelmenize rağmen birliktelik yaşamıyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok ileri gitme evliliğinize az zaman kaldıysa sen bilirsin ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire kal herseyi deneyin yapin dibine vurun zevkkin
00 Yorumla
+1 yılYok canım bişey olmaz güzel şeyler bunlar
10 Yorumla
+1 yılBence etkilemez, abartmazsanız.
10 YorumlaYanlış bence nikâh olmadan 🙁
10 Yorumlaşimdiye kadar etkilemediyse etkilemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Etkilemez , çünkü henüz evli değilsiniz.
00 Yorumlazaten yapmayacakmısınız ver gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazılarını etkiliyor da bu sizde bitiyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden siz zaten işi pişirmişsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılYoo daha iyi bence ten uyumu var mı onu kontrol et
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Etkilemez daha iyi olurrrr
00 Yorumlasıkıntı olmaz emin ol hemde yakın tanıma olur bu
00 Yorumla
+1 yılBirakip gitmez evlenirse sorun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden etkilesin ki etkilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal de biz ise sevismiorz zhsdvshs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Test sürüşü mü yapıyorsunuz 😬😬😬
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevisme geberdinizmi
61 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılThank you canlarim yorumumu begenenler sizi seviyorum begeni butonuna basin farkim farkedilsin😎🤥☻
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. daha güzel olur
00 Yorumla
+1 yılne güzel işte
10 Yorumla
+1 yılbişicik olmaz
10 Yorumlayok neden etkilessin ki
00 Yorumla
+1 yılYok gayet normal olması gereken bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEtkileyebilir
00 Yorumla Iyi b.. yiyon
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılçok fena etkiler.
00 Yorumla
+1 yılYok etkilemez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEtkiler bacım
00 Yorumla
+1 yıltut bırakma
00 Yorumla
+1 yılNekadar ileri gidiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılHarika sin kadın
00 Yorumla
+1 yılBence iş işten geçmiş
00 Yorumla
+1 yılEtkilemez nedne etkilesin böyle düşünce var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletkileyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet etkiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdeb Ya hu !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasil peki oralmi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAğzına mı alıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi yapiyormu seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilemez
00 Yorumla
+1 yılTadını çıkarın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem