Birinden hoşlanıyorum aramızda henüz bir şey yok bana instagramdan bir gönderi paylaştı o gönderinin sayfasına girip bir baktım hep p*rno kadın fotoğrafları doluydu her erkek mi böyle yoksa sadece o mu öyle? Galiba keşfeti hep öyle kızlarla doludur amaç ne
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
amacı o biliyor da bu acemilik.
sana resmen p. rno mu atmış yani.
Hayır gönderdiği sayfada aşırı çıplak kadın fotoğrafları da vardı
hımm anladım.
yine de saçma bir şey ya da sen hoşlanıyorsun ama o o gözle bakmıyor sana
Olabilir dediğin gibi tek taraflı bir sevgi onun niyeti benimle eğlenmek olabilir ama ben kendimi ona yem edecek kadar ucuz ve basit değilim
bravo...
Yorumunuz için teşekkürler
rica ederim.
yardımım olabildiyse ne mutlu :)
Bunu bir erkek niye yapar anlamam. Sapkinlik bence
Sapık o halde bu of nefret ediyorum bu tarz erkekleri niye hayatıma çekiyorsam hayatta istediğim bir adamla hayatıma girecek kişinin uyumsuz ve alakasızlıgı hayalkırıklığına uğratıyor çok yoruldum ya
Yani ben cok anlayamıyorum ki bu durumu. Neden bir erkek sosyal medyada acık sacık seyler kovalar? Bilemiyorum inanın
Şey gibi dusun , hani kizlar elbiselere kiyafetlere bakar gecer ya , bizde onlari giyenleri gormeyi seviyoruz
Muhtemelen boşalmak için izliyor elinde sevisecegi biri yoksa mecbur böyle yapıyor
Muhtemelen dediğin gibi olabilir ama benim o sayfaya girip bakacağımı düşünmeden mi onu attı yoksa bilerek mi bu konuda araftayım görüntüler gerçekten kötüydü
Senide tahrik etmeye çalışmış olabilir
Hala anlamış değil o halde benim o tür basit kızlardan olmadığımı teşekkür ederim yorumların için
Her erkek öyle değil ama çoğunluğu öyle. Kedinin ciğere batığı gibi bakıyorlar
Sana mı attı bunu? Benim en son yapacağım şey olur sevgilime p*rno atmak.
Sevgili değiliz ünlü bir aktris kadını attı sonra onun gönderdiği sayfaya bir girdim full çıplak kadın fotoğrafları ile doluydu
Ama flörtleşiyoruz
Yine de iyi olmamış pek. Bu arada bu sapıklık değildir. Her erkek p*rno izler bende izliyorum kızlar bile izliyordur.
Tamam izlesin buna lafım yok. Tek sorun gözüme sokması sen gidip bunu kız arkadaşının gözüne sokar mısın
Asla yapmam. İzlediğimi bile söylemem. Bu seni gerçekten seviyor mu ya? Bir kişi neden böyle bir şey yapsın?
Ki biz daha bir yola bile girmedik ama bundan sonra onunla olmaz gibi okul bitince muhtemelen sevgili olmak isteyecek ve onu reddedeceğim şimdilik arkadaşsız flört eden arkadaş komik😂 o yüzden okul bitene kadar susuyorum umarım o da haddini aşmaz
Sana p*rno göndermekten başka bir şey yaptı mı? Sadece bu mu hatası? Yolun başında onu tanıman güzel olmuş bu arada.
Sadece hatası bu başka bir şey yapmadı
Bu konuyu konuş onunla bence. Esas gerçek yüzünü o zaman anlarsın? Ne olmuş sanki diyip gülerse daha konuşma onunla. Bilmiyordum, kusura bakma, özür dilerim falan derse de artık karar senin.
Konuşamam bu konuyu çünkü o benim hocam sayfayı hiç incelememişim gibi yapıyorum ve aramızda net bir şey de yok okul bittikten sonra onun bana karşı açılmasıyla sorabilirim şu an onun bir şeyi değilim sadece arkadaşça flörtleşiyoruz
Anlıyorum. O kişi senin hocan mı bu arada? Şimdi iş biraz daha ilginç oldu da sanki. Dediğin gibi o sana açılırsa sorarsın. En doğrusu bu olur.
Evet hocam oluyor
Şaşırdım açıkçası. Aranızda bir şey daha yokken hocanın öğrencisine onu göndermesi ilginç.
İşte bu yüzden kafam almadığı için buraya bu soruyu sordum
Ben olsam daha hiç görüşmem. Arada bir şey yokken sana p*rno gönderen kişiden olur mu sence? Tabii ki de olmaz.
Mesafemi koruyacağım daha temkinli olacağım okul bittiğinde de tamamen iletişimi keseceğim
En iyisini yapıyorsun. Kendine iyi bak. Her zaman gelip bana yazabilirsin istersen bir şey falan olursa. Başka bir sorun falan yok, değil mi?
Teşekkürler sizde kendinize iyi bakın başka sorum yok
Rica ederim. :) Başka sorunun olmamasına sevindim. Çünkü bu hayatta sorunlarla uğraşmak gerçekten çok zor.
İnstagram’da çıplak fotoğraf yasak yavrum
Değil öyle sayfalar var ne yazık ki
Hiçbir sayfa paylaşamaz çıplaklığı
Ama paylaşılmış
Bildiğin meme ucu, vajina, anüs fotoğrafı mı gördün? İmkansız
Evet
Link
İmkansız değil yalan söylemiyorum
Justmynewpage sayfa adı bu
Haklıymışım dimi
Çıplak mı bunlar? Donsuz kadın göremedim sayfada
Ciddi misin? Kapalı mı bunlar ya lütfen benimle dalga geçme
Kapalı değil ama çıplak da değil, çıplak paylaşımlar sadece Twitter’da var
Sonuç olarak fazla çıplaklık içeren bir fotoğraflar ve benim hayatımı etkileyecek bir durum bu yüzden ben bu adamla birlikte olamam olursam boynuzlarımı patlatırım, üzülürüm kendime saygısızlık ederim bu yüzden daha iyilerini hak ediyorum umarım karşıma daha iyi adam çıkar çıkmasa da kedileriyle yaşlanan o kadınlardan olurum:)
bakar niye bakmasın ne sakıncası var
Sakıncası şu aramızda daha bir şey yok giyimime karışıyor ve öylelerine bakıyor açıkçası korkuyorum böyle biri beni üzebilir mi diye
yani daha aranızda bir şey yokken seni kısıtlamaya başlaması normal değil
Bencede bir de o gönderiyi neden bana attı benim o gönderiyi paylaştığı sayfaya bakacağımı düşünmeden mi attı yoksa bilmeden mi
belkide onada biri attı bakmadan sana attı gönderi neydi
İnşallah dediğin gibi bakmadan bilmeden atmıştır çünkü yanlış seçimlerden dolayı hayalkırıklığı yaşamam
bilemeyiz tabi dediğim gibi olabilir
Abazalık
Hepsi abazan çünkü gerçekten bakmayan yok ama bunu gözüme sokması neden bu zoruma gitti açıkcası
Ya ben doyurdugum halde inek gibi kızlara bakıyordu meme sallayan reels deki vıdeo lar ozguvenım gıtmıs tı resmen
O kızların ailesi yokmu cidden merak ediyorum
Peki giyimine de karışıyor muydu? O kızların çoğu sahipsiz sevgisiz kızlar
Evet cok hemde ztn karısını sevglisini kapatanın gozu dısarıdadır
Bu da öylee niye böyle asalak erkekler beni buluyor anlamıyorum
Kaliteli erkek bul ya ne dicem sana Bı olay anlatym da ona göre bul
Bı eski bana teklg eden Bı cocuk vardı neyse bulusalm dedi bulstk cocugun ayagı yırtık pırtık böyle fakir giyimli benı göturdu ıgrenc varos fakir Bı cay ıcme yerine asırı kötu biyerdi görsen ve bana dedıkı evlenince birbirimizi aldtsak cok guzel olur mesela ben rusları cok begenıyor um sen peki dedi anında bagırdım cagırdım neyse Baska Bı erkekle cıkmaya basladım fakirdi oda Bı tane kız vardı Instagram da böyle asko kusko tarzı ama epesmer cıngen bısey o kıza kalp atmıstı bu kız bizim gibilerle ısı olmaz dedi lan ben o kızdan daha zengnm aptal iste boyle lerı değer bilmiyor hangi fakırle cıksam kız takip etti ama hangi zenginle elıtle cıksam hıc aldatılmadım.
Bu kişi okuldan hocam benim yani pek fakir sayılmaz İstanbul'da okuyorum aramızda bir ilişki yok henüz ama flörtleşiyoruz okul bittikten sonra netleşecek ama gidişat bu gönderiler falan olmayacak gibi görünüyor çünkü bu doyumsuz biri gibi
Bence vazgec
Ama sana %100 katılıyorum yoksul insanlar daha sapık ve yobaz
Aynen öyle
Öyle yapacağım okul bitene kadar normal olarak arkadaşça davranacağını sonra açılırsa reddedeceğim.
Bencede
bakar niye bakmasın...
Güzele bakmak sevaptır
Sana atmasının sorun olduğunu düşünüyorum
Bencede sorun ne akla hizmet attı ona emin olamadım
Seni daha çok diğer anlamda düşünüyor.
Eğer öyleyse asla istediğini elde edemeyecek avucunu yalar o
En iyisini yapıyorsunuz.
Teşekkürler yorumunuz için
Ricalar.
Kadin vucudu cok cekicidir
Birçoğu diyelim.