Bence içlerinde çok nadiri ilgilenmez ama olsun masal dinlemek de şart ahsh 😏 Keyifli geceler..

Bence içlerinde çok nadiri ilgilenmez ama olsun masal dinlemek de şart ahsh 😏 Keyifli geceler..
Evet şöyle bir durum oluyor nude kişiye özel atılmış oluyor yani internetteki her hangi bir sitedeki çıplak bir fotoğraf ya da ilişki videosu gibi olmuyor o tarz şeyler herkes için ama nude kişiye özel olmuş oluyor ve tanıdığın biri oluyor o yüzden internetteki tamamen çıplak bir kafın fotoğrafı yerine ilgimi çeken birinin bana attığı güzel dekolteli yani tamamen çıplak olmayan ama seksi olan bir fotoğraf daha çok ilgimi çeker yani nude o yüzden bana göre por. o dan vb içeriklerden daha çok ilgi çekici.
Her nude resme düşmem. Bu internetten çıplak resim açıp tahrik olmakla aynı şey olur. Bir nude resme düşmem için resmin özel olması lazım, gönderen kişi benim için özel olmalı.
Çoğu erkek bakar. Erkeklerde ince düşünce yok. Bu bazen tanrının varlığını sorgulamama sebep oluyor. Sanki biz kadınlar düşünmekten ölelim diye yaratılmışız gibi geliyor
Cevap
53Cevap
Johnny reis bile imana gelmiş eli kalbinde gezerkene bizim elimiz başka yerde olur mu hiç yakışık almaz.
Valla duygusal bağ olmadıktan sonra beni etkilemiyor.
Ben düşmüyorum artık zaten bana nude atan yok 😂🤷♂️
Bir erkeğin her kıza düşmesini itici buluyorum , her nude de dahil.
Son derece hem de..
Yaptığı tatlının çizdiği bir resimin fotoğrafını atması daha kıymetli olurdu
Kesinlikle.
Her erkek her kadından gelen nudeye düşmez şahsen keşke nude atsada it gibi havlasam dediğim kişiler hariç 😂😂
Bir nude düşen biz den değildir. Siz kimsiniz diye soracak olursanız, sek erkekleri koruma derneğiyiz 😅
Bence nude atanın kendisine saygısı yoktur karşı taraf atarsa ben üstüne soğurum bide
Kıyafet çıkarırken ya da . İç giyimlu çok etkiliyor sanki
İşte o çok nadirleri bulup, onlarla ilgilenmek, sayılarını çoğaltmak lazım 😄
Her erkek düşmez sadece Abaza sınıfında yer alanlar düşer
Sevdiğim dolayısıyla arzuladığım kişiden değilse ilgimi çekmez
Yorumlara baktımda düşünce abaza oluyoruz, düşmeyince güzel kardeşim
Çoğunluk düşer galiba, ben düşmem diyemiyorum çünkü atılmadı.
Düşmüyorsa sorun vardır 😂
Bence sevdiği insan dışında birinden geliyorsa düşmemesi lazım ahsh
Yaani etkilenmemek manasında düşmüyor demek istedim ve evet sevdiği insan varsa düşmemeli 😅
Evet nude gormek, onlyfanscininkini gormekten cok daha iyi
Eğer gerçekten istediğim vücut hatların sahip bir kadınsa ve biraz istediğim şekilde atarsa düşerim. Zaafım var bazı şeylere
Düşmez kalkmaz bi Allah. Var gerisini sen anla 😁😁😁
İsteyen olur ama çok zorda kalırsan yüzün görünmeyecek şekilde gönderebilirsiniz
Hayır tenezzül bile etmez kendini bilen
Sen öyle zannet, kırmızı sütyenli bir resim at bak bakalım neler oluyor…
@AnderKalsun Herkes sen değil kaliteli adamlar öyle değil bi sütyen Le bitiyorsan bu neyin yokluğu bence sen adını degiştir @bırak kalsun😂🤣
Nude fotoya düşecek kadar aptal ve acemi değilim. :):
düşer 😂
Aslında bakılırsa tabiri caizse türkiye cinselliğin afrikası ve çoğu kişi yani %99u düşecek durumda
Kendi adıma konuşursak sürekli konuştuğum biriyse düşerim. Daha tanışalı 10 dk olan 1 gün olan biri atsa düşmem.
Nudelere gelsinler
👹👹👹👹😁😁😁😁
Kimden geliyor ona bağlı
Sanal çok çocukça geliyor
Alfalar düşmez
düşmüyosa sorun vardır :-D
Düşmem diyen yalan söyler
Üzerine isim yazilirsa belki
Asik oldugumuzdqn gelirse
İffetli olan düşmez😀
hiç işim olmaz link var mı
Bence nude kadının istekli olduğunu gösteriyor erkek ona düşüyor bence alakası yok ya nude den etkilendikleri
Hayır
Düşmez
@rojinn35 yanlış cevap bu hshsh
Düşer
Her Ahmet düşer ve off'a basamaz 😂😂😂
düşer
Düşmeyen annesiyle güne gitsin :)
Nasıl bi büfe olduğuna göre degisir
sağlam fiziği varsa evet :D
nude mi kaldı
Kız güzelse zevkime bakarım
Düşmem ki
%99.9
Düşmem
Çoğu düşer evet
Hayır.
Düşer
Hayır düşmez
Hayır
Dusmez
Hayır düşmem.
Düşmez bence
Eskiden evet ama artık değil:)
çoğumuzun böyle bir zaafı var maalesef :)
Nude ne
Düşer