Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olmadığını dinsel açıdan bakmayalım hadi. Mesela çocuğun olsun istiyorsun kendi canından kanından ama yapamıyorsun. Mesela öyle duygusuz oluyorsun ki tartıştığın en ufak bir şeyde artık buna minnet etmem diyor her iki taraf da yani bir taraf erkek bir taraf kadın olmadığı için erkek gidip de kadının gönlünü almiyor. O yüzden ciddi sıkıntılı bir durum. Bak hiç dinsel açıdan yaklasmadim kaldı ki dinsel açıdan dediğin her konu zaten sonucu kötü olacağı için yasaklanmıştır öyle durduk yere değil yani.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne var ki bence normal. Tam anlamı ile natur olma durumu. Dini yöne bakmam. Benim cinselliğimi sorgulayan benim dinim zaten olamaz. Bana saygı duyan benim dinim olur. O dine çok bağlı olana bak. Her boooku yiyor. Sonra 1 ay kendini aç bırakıyor ( oruç ) hop oldu bitti.
00 Yorumla
+1 yılDinsel yapardım ama işin dini boyutuna girmeden yorum yapayım, aile kuramıyorsun küçük sevimli bir çocuk güler yüzlü bir eş ve annenin babanın torun sevgisi yaşaması. Evet eşcinsel olmak kötü bir şey.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılDesteklemiyorum saygı duyuyorum, insanların zevkleri ya da renkleri, yönelimleri inançları tartışılmaması gereken bir konu.
Bana zararları yok boş yere bu bireylere nefret duygusu beslemem.10 Yorumla
+1 yılHayır, insanların kendi cinsel tercihlerine ve yönelimlerine saygı duymak ve destek olmak gerek. Karşı çıkmak o insanlara karşı yapılan büyük bir terbiyesizliktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence kötü. Çünkü kafana göre insan çıkma şansın 1000 de 1. Kafana göre çıksa tipi sana aykırıdır.. tipi uysa geçmişi sıkıntılıdır. Dolayısıyla ömrünün yüzde 80'ini yanlız yaşamak zorunda kalabilirsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYönelim şekli genelde sorduklarında karşı cinsleriyle yapılan ilişkilerden artık sıkılmış insanlar oluyorlar
00 Yorumla Kişinin kendi tercihi aman benden uzak olsun i… ler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmak ya da kız olmak kötü bişey mi ile aynı soru bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan olmak kötü bir şey mi? Nefes almak kötü bir şey mi? Soruları ile aynı bu soru.
Yönelim bu. Nesi kötü olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgay olmak nasıl bişey gay olanlar nasıl bir yapıdalar diye soran sen misin? :)
014 Yorumla
Soran+1 yılNiye ne alaka
Cevap sahibi+1 yılsoruyorum o oaylaşımı da yapan sen misin diye onu da soran sensen zaten belli olur
Soran+1 yılBen deilim ama
Cevap sahibi+1 yıltamam sen gay mısın llez mi yoksa merak mı?
Soran+1 yılBisex
Cevap sahibi+1 yılkadın mısın erkek misin? bir de herhangi bir arayışın var mı?
Soran+1 yılGay arıyorum
Cevap sahibi+1 yılerkek misin kadın mısın? gay ne yapacaksın?
Soran+1 yılKadım ve ark lazım
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirdesin
Soran+1 yılSamsun
Cevap sahibi+1 yılben Ankara
Cevap sahibi+1 yılsen evlilik falan mı düşünüyorsun? yoksa beraber yaşamak mı?
Cevap sahibi+1 yılsamsun tarafı arkadaşlar varsa yönlendiririm
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemcinsine ilgi duymasindan kötü bir şey varsa o da karşı cinse de ilgi duymamaktir. Karşı cins de etkiliyor mu seni?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Kötü bişey hastalıklarla boğuşursun
00 Yorumla
+1 yılHayır hiçte kötü değil bende gay bireyim
00 Yorumla
+1 yılİstediğin gibi yaşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDinsel açıdan da normal insani açıdan da
00 Yorumla
+1 yılNeden kötü olsun kişinin kendi secimi
00 Yorumlaİyi bir şeye benzer bir hali mi var?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. İkiside kötü bana tera geliyor
00 Yorumla
+1 yılDini bakış açsın yoksa değil
00 Yorumla
+1 yılHayır tabikide
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGay kötü ama lezbiyen için aynı şeyi söyleyemem
00 YorumlaGay olmak çok saçma
00 Yorumla
+1 yılLes guzel
00 YorumlaDinsiz misin
00 Yorumla
+1 yılDegil