Sizce eşcinsellik kötü bir şey mi?

Erkeğim bu arada 18 yaşındayım ve eşcinselim. İstediğim gibi yaşamak istiyorum ama toplum buna izin vermiyor. Herkes neden benimle dalga geçiyor :( en yakın arkadaşlarım falan hariç. Hetero erkekler özellikle. Zaten arkadaşlarımın hepsi kız. Her gece ağlıyorum, sadece mutlu olmak istiyorum çok mu şey istiyorum acaba. Neden eşcinselim ben ya. Ölmek istiyorum. Hayatımın sonuna kadar buyuk bir engel olacak bu :( kollarımı kestim jiletle. Sigaraya başladım ve aşırı alkol tüketiyorum. bir an önce ölmek istiyorum. Ailemin haberi yok bu durumdan. Zorbalığa uğradıgımı bilemlerini istemiyorum ozellikle eşciinsellim yuzunden. :( Okula gitmek istemiyorum, herşeyden sıkıldım. Hayattan sıkıldım artık yaşayasım gelmiyor. Derslerimde çok başarılıyım... fakat kendime guvenim sıfır denecek kadar az. Hetro olsaydım eğer hersey daha guzel olabilirdi. Ben gay olmaktan mutluluk ve guru duyuyorum ama toplum bunu nefret haline donusturyorur. Sizce ne yapmalıyım, kendime guvenimin gelmesi ve mutlu olmam ıcın?
Güncellemeler
+1 yıl
Gurur duyuyorum dediğim için bazıları atarlandı. Evet gurur duyuyorum bundan. Ben kendim mi istedim bu şekilde olmayı sizce? Sizin bir yerinizde kusur olsa onu örtbas mı edersiniz yoksa onunla gurur mu duyarsınız? evet cevabı sizde biliyorsunuz.
Sizce eşcinsellik kötü bir şey mi?