Cinsel Yaşam Biri sizinle sadece sevişmek istese kabul eder misiniz? Katikatur Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Seks olmadan😋😪😪🤨🤨🤨🍑🍑🍑😈😈😈😈🤭🤭🤭🤭 Biri sizinle sadece sevişmek istese kabul eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet ederdim 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ben erkeğim kabul ederim tabiki bu bir kadınsa teklif eden... 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur neden olmasın içine almadan sürünerek hedefe ulaşmak mümkündür 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben istemem. İnsan kendini tutamaz. Seviş ama dokunma 0 0 Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ederim tabii, sevişme esnasında ilişkiye girmedende boşalmanın yolunu bulur rahatlarum heralde 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sana zaten sadece sevişme yetiyor ama birçok kız seks ile bitirmek istiyor sevişmeyi😅 0 0 Yorumla
cemsie Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Kabul ederim.Ama işin orada kalacağının sözünü vermem. 0 0 Yorumla
Wonfe Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sevişmek bir çok şey ifade ettiği gibi, çok şey de ifade ediyor. 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani kişiye göre değişir bakımlı temiz biri ise neden olmasın 0 0 Yorumla
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mantıksız. En sevdiğin yemeği kokla git gibi bir şey. Zaman kaybı sadece 0 0 Yorumla
oozcn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sevişmeninde zevki tadı başka kabul edilir yani :) 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Ben kabul edene kadar vazgeçer diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
bursa_zafer Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Oral yapacaksam agzima oturursa olur yoksa kalsın 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet ama kiz olmaj şartıyla escinselim 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben sadece bu sekılde 2 yıldır bı erkegı elde tutuyorum bunların hepsı aç köpek ne sanıyorsun 😅 1 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet, güzel oluyo yaaa. Arada yapmak lazım 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Bu da soru mu yani tabi ki evet 0 0 Yorumla
BurBoTR Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl hemen kabul eder uygun yer arama başları :D 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Her şart da her şekilde evet sevişmek 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Etmem. Zina büyük günah elbette. 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimin istediğine bağlı 😀 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. ederimm 0 0 Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. ederim neden etmeyim ki 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ederim 0 1 Yorumla Professore +1 yıl Beğenirsem 😂 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Evet ederdim
ben erkeğim kabul ederim tabiki bu bir kadınsa teklif eden...
Olur neden olmasın içine almadan sürünerek hedefe ulaşmak mümkündür
Ben istemem. İnsan kendini tutamaz. Seviş ama dokunma
Ederim tabii, sevişme esnasında ilişkiye girmedende boşalmanın yolunu bulur rahatlarum heralde
Sana zaten sadece sevişme yetiyor ama birçok kız seks ile bitirmek istiyor sevişmeyi😅
Kabul ederim.
Ama işin orada kalacağının sözünü vermem.
Sevişmek bir çok şey ifade ettiği gibi, çok şey de ifade ediyor.
Yani kişiye göre değişir bakımlı temiz biri ise neden olmasın
Mantıksız. En sevdiğin yemeği kokla git gibi bir şey. Zaman kaybı sadece
Sevişmeninde zevki tadı başka kabul edilir yani :)
Ben kabul edene kadar vazgeçer diye düşünüyorum.
Oral yapacaksam agzima oturursa olur yoksa kalsın
Valla iştahla oral yapacaksa hiç problem yok
Evet ama kiz olmaj şartıyla escinselim
Ben sadece bu sekılde 2 yıldır bı erkegı elde tutuyorum bunların hepsı aç köpek ne sanıyorsun 😅
Evet, güzel oluyo yaaa. Arada yapmak lazım
Bu da soru mu yani tabi ki evet
Olabilir neden olmasin
şu an yok demem
Soru saçma değil mi
hemen kabul eder uygun yer arama başları :D
Herkes Kabul eder kim Etmez kii
Her şart da her şekilde evet sevişmek
Etmem. Zina büyük günah elbette.
Hayır direk red ederim
Ederdim ama güvenirsem
Hemen vermem. Beğenmem lazım özellikle kokusu.
Kimin istediğine bağlı 😀
Kabul ederim hoşuma giderse
Teklif eden kişiye bağlı
olabilir
Eveet bir daha bırakamaz
Ederdim
Hayır tiksiniyorum
Hayîrr
ederimm
Hayır, dayanamam.
ederim neden etmeyim ki
olabılır