Sizi yakışıklı/güzel birisi öpmek istese kabül edermisiniz (Eşcinsel)?

(Post silincek muhtemelen genede sorcam bence silinmezde silinebilir hızlı okuyun cevaplayın ♥️)
Muhtemlen youtubeda nerdballer tv var bilirsiniz muhtemelen bileniniz vardır sokakta şey diyor (soruyu soran kadın Konuk tek videoluk geliyor her yılbaşı farklı kadın geliyor) kissing girl under the mistletoe diyor kızlara (Diyorki noeli hatırlatır ve noel ağacı altında benle öpüşürmüsün fırsatın olsa öpüşürmüydün diyor evet dersen yukardan mistletoe uzatıyor önlerine nerdballer (kanal sahibi adam bu) ve iki kız öpüşüyor (Konuk ve soruyu sorduğu kadın) diyelim Bu türkiyede oldu ben size sordum Benimle Yeni yılbaşı ağacı altında öpüşme fırsatın olsa öpüşürmüsün diyorum sana evetmi derdiniz hayırmı ve öpüşürmüydünüz benimle
Bide erkeklere soruyim aynısını peki benim çapımda bir erkek size aynı soruyu soruyor benimle yılbaşı ağacı altında öpüşme fırsatın olsa öpüşürmüsün diyor evetmi derdiniz hayırmı ve öpüşürmüydünüz?
Dürüst olun canlar istermiydiniz istemezmiydiniz?
Evet isterdim (Kadınlar ve erkekler için) nedeni yorumda
Hayır istemezdim (Kadınlar ve erkekler için) nedeni yorumda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Hmmm %64 benimle öpüşmek isteyen kesim teşekkürler♥️♥️ +xperi yetmeyip senin gibi biri için biseksüel lez olurum yazanlarada çok tşkkrlr ♥️♥️
Sizi yakışıklı/güzel birisi öpmek istese kabül edermisiniz (Eşcinsel)?