6 aylık evliyiz. Cinsel ilişkikiz çok güzel hiç bir problemimiz yok. Fakat onun gözlerinin içine bakamıyorum utanıyorum o esnada 🙁 Oda beni zorluyor gözlerime bak diye ama ben ne ciddiye alabiliyorum nede bakabiliyorum utanıyorum ya. Bende özgüvenli kadınlar gibi olup eşimin gözünün içine bakmak şehvet uyandırmak istiyorum ama utanıyorum :( ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bunu birçok kız arkadaşımdan duydum bir ben bakıyorum herhalde uzun uzun :D
👏👏👏👏
Niyr utanıyon kocan sonuçta, böyle yaptığınız için erkeğin gözü dışarı kayıyot. Erkeklerin arayışı yatakta tam bit hayat kadını kadın isterler unutma
Ne saçmalıyorsun ya? normal degilmi utanmam yeni evliyiz biz? Sanki ne yapmişim adamin derisinimi yuzmuşum alt tarafi goz goze gelmeme sorunumuz var onun dişinda bizim cinselliğimiz gayet güzel. banane erkeklerin ne istediğinden ben kendi erkeğim ne ister ona bakarım. Ustelik Aldatan bana gore haysiyeti olmayan iradesiz insandir. Ben oyle bir insanla hayatta beraber olmam. Ki olmadimda benim eşim oyle biri degil. İki goz goze gelmedik diye eşim beni aldatmaz ya da gozu dişari kaymaz iradesizler gibi. Ben bu durumu cozmeye calişiyorum. Senin attiğin bu yorum çok yanliş. anamizin karninda p*rno yildizi olarak doğmadık. Hem hayat kadini gibi olsun dersiniz hemde oyle olunca laf atarsiniz. Erkek milleti...
İnsan cinsel ilişki sırasında duygusal bağ kuran bir canlıdır. Gözlerine bakman duygusal bağlarınızı da arttırır
Bu herkes icin gecerli degil bence 😂 Yani gunu birlik yatan kadinlar ya da erkeklerin arasinda duygu muygu olmadigini dusunuyorum sadece kendilerini rahatlatmalari amaç. Ama bu duygusal bagin sadece iki aşik birbirini seven çift için gecerli oldugunu dusunuyorum
Kocan yani. Onu düşünerek söylemiştim. Tek gecelik ilişkilerde ise tekrarlanma durumunda siz kadınlar aşık olabiliyorsunuz. Bu da göz önünde bulundurulmalı. :)
Yani cok afedersin bi sekste kadin asik olmaz. Aşk denilen şey bu kadar basit değil. İlk aşk olur sonra seks. :)
Tek gecelik ilişkinin tekrarlanma durumundan bahsetmiştim. Bir önce ki yorumumda :)
Dediğim gibi. Bana gore ilk aşk sonrada seks gelir. Seksle aşk olmaz. Zevk olur. aşki boyle şeylerde dogru bulmuyorum☺️
Sen onun gözlerinin icine bakmak istediğini düşün sürekli gözlerine bakmak iste bu şekilde dene bir olur umarım geçer bu durumunuz.
O senin kocan ve yaptığınız şey çok doğal bir şey böyle düşünmek belki daha iyi hissettirir.
Eşin gözlerime bakarak daha zevk verdirsin diye istiyo sen neden utanıyosun kii özgüvenin yüksek olsun
utanacak bir şey yok... her evli yapıyor bunu... rahat ol, sıkma kendini...
bakarak azdırmanı ıstıyor ulerde sogukluk olur onemlı seyler bunlar
Cok güzel bir istek eşinin istegi bunu dans eder gibi düşün utanmassin
Sen istekli olduğun zaman ona hakimiyet kur örnek onun üstünde ol o zaman gözlerine rahat bakarsın
Eşin yokken geç ayna karşısına kendi bedenini tanı, dokun , okşa zamanla daha iyi hissedersin kendini.
Ben zaten kendi bedenimi taniyorum yani neden bunu yapayim konunun bunla alakası yokki. Ben sadece eşimin gozunun icine bakamiyorum cinsel iliski sirasinda
🤦🏻♂️bedenini tanıman yetmiyor , utangaçlık durumunu yenersin. Kendinle vakit geçir izle zamanla gözlerinin içine bakabilirsin daha rahat hissedeceksin. Sana göre öyle de boş ver yapma.
ok
O şehvetle kuduruyosun ama gözlerine nasıl bakamıyorsun
olabilir yani birbirimizin ilkiyiz bu cok dogal
Birazdaha edepli konussan olmuyor demi. sana derdimizi anlatanda kabahat
Cinsel soru soruyosun edep ne alaka yahu? Ayrıca sana bisey mi dedim de edep diyosun
Kullandığın argo kelimeler çok itici. Daha usluplu ve ustu kapali şekilde anlatabilirsin. Cinsellik etiketinde soru sorduk diye bu çok açik konuşucagimiz anlamina gelmez.
Ustu kapalı konuşunca edepli mi olunuyor? Edepli anlayışın bu mu? Kapalı olup da her halti yiyenlerden misin? Ben gayet normal konuşuyorum hanımefendi. Halk dilinde olan sözler bunlar ve ben apaçık konuştum diye edepsiz olmuyorum bu sizin görüşünüz. Sil yorumumu seninle muhattap olmak istemiyorum.
E tabikide üstü kapalı konuşunca edepli olursun? şu an konumuzun kapalı olmakla bilmem neyle ilgisi yok. Sacma sapan yere konuyu çarptırmanın manasıda yok. Halk dilinde olan değil, sokak sözleri bunlar. Ve cok çirkince. Daha üstü kapalı anlatabilirsin bu kadar argo konuşmaya gerek yok bunu semek istiyorum cunku bu cok cirkin bir şey. Yok amndan yok yanmiyormu yok bilmem ne. Ne alakası var bunlarla? Ben sadece eşimin gozlerine bakamiyorum nasil bakabilirim diye soru soruyorum sanane ben eşimin altina girmişim girmemişim zevk almişim almamişim sanane yani? konumuz bu degil?
Ben bugüne kadar ne zina ettim ne harama göz diktim ne de başkasının malına el uzattim. Ben beni biliyorum ve edebimi ahlakını sadece ağzımdan çıkan sözlerle ölçmüyorum. Günlük hayatta görüyoruz kapalı olduğu halde her halti yiyen kadınları. ve hoca kılıklı sapiklari.. yani görünen ve duyulandan ibaret değil her şey bilmem anlayabildin mi. Kimse kimsenin içini bilemez allahtan başka. Ve ben iki argo kelime kullanarak konusunca da edepsiz olmam:) çünkü sen allah değilsin edebimi ahlakimi sen ölcemezsin. Vee kac keredir diyorum uzatmak istemeyen yorumu silerdi ama sen hala konuşuyorsun
Ahah ilk cümlesinden sonra okumadım bile. Sende beni tanımadan etmeden yargılarken iyiydi. E bende seni yargılıyorum işte :)
Okumadigin için boş yapıyorsun ya zaten:) ben seni yargıladım mi? Hadi diyelim ki yargıladım ama bunu başlatan sensin unutma.:)
2, 4 ve 5 inci mesajındaki yazdıklarına bak. Hepsinde de bana edepsiz dedin. Ve demeye getirdin. Benim taa sonraki tartışmanın devamında söylediklerimle beni sucluyorsun. Bana ilk edepsiz muamelesi yapan sensin. Dolayısıyla karşısındakini tanımadan laf eden ilk kisi sensin. Mesajları dön oku inanmiyorsan)
Ama sadece daha ustu kapali konuşmani rica etmistim ve bana gore bu edepsizliktir. Sana bizzat sen edepsizsin demedim.
Işte bu sana göre edepsizlik ise bu düşünceni karşına demeyeceksin çünkü bunu ifade ettiğinde karşındakine edepsiz demiş oldun. Ama sevindim ilk sözleri senin söylediğini kabullenmene. Evet senin nasıl. biri olduğunu bilmiyorum ve sana da laf attım ama bu senin bana edepsizsin manasinda söylediğin sözlerden ötürü idi. Savunma yani. Yine de kusura bakma diyeyim:)
İyi peki kirdiysam affola :)
en doğal hakkı sen daha bunlarda utanıyorsan ohoo 😄
olabilir yani birbirimizin ilkiyiz bu cok dogal
Bunu o istemeden onun dediği şekilden daha etkili yapabilirsin yöntemi uyguladıktan sonra fazlasıyla şaşırır büyük ihtimalle
neymiş ki o yontem
2 kelimeyle anlatmak zor gizli sormuşsun
Ne olmuş gizli sorduysam burdanda anlatabilirsin?
Çok uzun sürer o yüzden zaten senin de bildiğin şeyler
zaten bu sorunun altina yazin diye açtim bu soruyu uzun surerse sursun soyle işte buradan
👍🏻
bune yani
Sabaha kadar bi sen bi ben yazmamız lazım ki bi sonuç olsun çok uzuyo buraya yazarak o yüzden bildiğini yapman daha iyi olur diye düşündüm
Tamam da ne alakası var üstelik anlamadım sabaha kadar konuşucak ne var bu kadar? Konusacaksak burdanda konuşabiliriz ha ozelden yazdin ha burdan ne fark eder?
3 kelimeyle anlatılacak bi şey değil o yüzden
E tamam 3 kelimeyle anlatma sende burada kelime sınırı yok istediğin kadar yazabilirsin.
Severek mi evlendiniz görücü usulü mu
Severek evlendik
Severek evlendiğin insanın nasıl gözlerine bakamazsin o senin gözlerinde o anki tutkuyu zevki görmeye çalışıyor
Evet fakat o esnada bakamıyorum işte utanıyorum. Normal zamanlarda gozunun icine icine bakiyorum Ama ilişki esnasinda bakamıyorum🙁
Öyle ama birkaç özel sor soracağım mesela oral seks ya da öpüşme yaşıyormusunuz ya da onu cinsellikte yönlendirme yapiyormusun. ?
Daha ben sizden yeterli cevabı alamadan siz bana konumuzla ilgili olmayan sorular soruyorsunuz. burada siz bana degil ben size soru sordum. ben neden sizin sorularinizi cevapliyorum
Sorma amacım sizin karşınızdaki kişiye cinsellik sırasında yaklaşımınız insan neden utanır öncelikle karşısındaki kişiye tam ozelini acmamistir ona karşı bir tereddütleri vardır korkusu vardır ondan dolayı utanır çekinir
Hayır bende çekinme falan yok bizim cinselliğimiz güzel ve hiç bir sıkıntımızda yok. Gayet kendimi açabiliyorum ama sadece gozlerinin icine bakamiyorum?
O zman bunu eşine şöyle izah et aşkım bitanm bı konuda ısrar ediyorsun seni anlıyorum o anki durum olarak ama bana biraz zaman ver dersen seni ustelemeyecektir
Belki de sert seven birisidir farklı şeyler isteyecektir
tamam tesekkurler
R. ederim 🙂
Nolcak ya utanılacak bişey yok
O an insanın aklına utanmak mi gelir ya
Bana da çok saçma geldi. Daha utanacak ne var ))
Eşin sonuçta neden utanıyorsun...
Mutlu olduğunu görmek istiyordur
Zevk aldigini hissetmek istiyordur
Alışırsın. Yeni evlilikte olur.
Neden utaniyosunki eşin sonuçta
Kral pov seviyor mus
Pov mu 🤭 cahilliğime ver, O ne demek?
p*rno katorigesi yani odak nokta kadının yüzü mimiklri
Haklı
ben haklimi haksizmi yorumu istemedim yalniz
Taktiği yok yapacaksın bitti gitti
Neden utanma?