1. onden yapmak istesem hem bakireyim hem ilerde anlaşılır kaygısı
2. arkadan yapmak istesem kızların acı çektiği, dinimizce yasaklanan
1. onden yapmak istesem hem bakireyim hem ilerde anlaşılır kaygısı
2. arkadan yapmak istesem kızların acı çektiği, dinimizce yasaklanan
Bakireliğini evlenmeden bozma çünkü ülkemiz ne kadar modern görünsede gerikafalı erkekler ve aileler ile dolu ilerde çok zorlanırsın. Arkadan yapmak hem çok acı verici ben yaptım çok ama çok acı verici hemde hiç zevk vermiyor burada zevk veriyor diyen erkeklere inanma ben bir kadınım. Kadın olarak söyledim acısı çok kötü günlerce geçmiyor
Sonunda beni anlayan biriu 🤗bozmak istemiyorum bakireliğimi bozmam da asla arkadanin da çok acı verdiğini biliyorum bende zevk almak isterim onun için yakmak istemiyorum en iyisi hiçbiri 😂😂😂
Hiçbir erkek bakireleği verince aşık olmuyor ben yaşadım öyle pişman oldum ki. Büyükler bir laf diyorsa dinlemek lazım. Adam benle beraber oldu aşığım ölüyorum bitiyorum diyordu bana baskı yaptı aşktan gözüm görmüyordu tamam dedim kabul ettim hayatımın hatasını yaptım. Adam benke beraber oldu hevesini aldı gitti başkasıyla aldattı. bende giden bekaretimle kırılan hayallerimle aileme karşı içinde utanç ve gelecek kaygısı ile kendimden nefret etmekle kalakaldım. Lütfen erkeklerin aşk adı altında seks isteğine inanmayın.
Arkadaşım selamun aleyküm. Zina ve benzeri günahlara dikkat etmemiz gerekiyor. Bilirsin büyük marmara depremi bekleniyor. Bazı enkaz altındaki insanlar direk canını teslim ederken, kimileri acı çeke çeke vefat ettiler maalesef. Bu da yaşamımızdaki günah ve dine bağlılığımızı temsil eder.
Cevap
16Cevap
Canim dinini bukadari dusunuyorsanda erkle kadiniz eleri elerine deymeside kunah bundan dolayi arkadan ver zaten alem edecek seni sxecek bu cocuk sonrada hevesini alinca tepiyi cakacak
Kızlık zarı diye bir şey yok onun için istediğin yerden yaptır yani ama güvendiğin bir erkekse yap o istiyor diye kölesi olma
İllaki girilmesi gerekmiyor, sadece oral seks yaparak da birbirinizi tatmin edebilirsiniz. Sevişmek illa ki bir deliğe girmek değildir
Önden günah değil sanki djsjdjj arkadan yap ama kendini alıştır biraz arkaya o gün gelene kadar parmakla falan
Ama ben normalde öyle kendimi parmaklayan biri değilim yani yapama m bunu 😂😂
Yapamazsan acıdan duramazsın. O işte zor olur. Taragin alt tarafını, ya da dış fırçasını falan sokki alışsın
Önden yapınca dinin izin mi veriyo?
Kendini serbest bırak yavaş ol sakin ol ondan sonra tak tak zaten kayar gider o
O zaman tek yola az kaldı
Canın ne istiyorsa onu yap
Sen ikisini de verirsin o azim var 😅
Ağzınla yap, ağzından sallandırsın aşağıya doğru
Çok çekişkili soru
Dinen yasak yok ama yapma bence hazır değilsin
Arkadan ideal
Altins yat yeter
Önden yap diktir
sadece seviş sende