Arkadaşlar libidosu baya yüksek. İkimizde 25 yaşındayız. Bu yüzden bu konuları konuşmak istiyor ve niyetim ciddi de diyor. Bu kadar önemsemesi normal mi sizce? Cinsellik yasamadik Bu arada ama ona kalsa yaşamış olurduk...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek bakıyor artık emin ol benimkide çok düşkündü ama ben dile getirmeyi sevmiyorum konuşmayalım diyordum yatakta yaşayıp akılda kalması daha güzel hep
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkenin 10 şehri yerle bir olmuş senin derdine bak. Yaşama cinsellik. Söyleyeyim de sorma bir daha.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl kafa ya? Ben yapmam gerekeni yaptım abicim sen kafanı yorma. Kahrolarak, acı çekerek oradaki insanlara yardım mı etmiş oluyorum?
+1 yılCinsellik sevmeyen yoktur tabikide herkes sever ama en önemli şeyin cinsellik olması ne bilşm biraz saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben de öyle düşünüyorum. bana, seninle cinsellik olmasa neden evleneyim dedi mesela. Bu oldukça saçma geldi bana..
- +1 yıl
Cinselllik bence karşımdaki kıza bağlı kız isterse olur istemezse olmaz. Eğer cinsellik istemiyorsa daha hafif şeyler olmak zorunda neden bunlar güzel şeyler illaki ilişkiye girmek olmasa bilene sevisme olmalı şahsi düşüncem ama cinselliği en önemli şey yapmak doğru değil. Sevyi saygı güvenden sonra olabilir
Soran+1 yılO da öyle diyor ama bilmiyorum... aynen öyle
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aslında yasabilirsiniz bi yolu var. Ama ikinizde birbirinize hatta kendinize bile guvenmelisiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Önemsemei normal seninde vermemen normal. Verirsen soğur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce olmayacağını söyle net olarak koy tavrını
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla bacım bu konuları konuşma bile pişman olursun
00 YorumlaKişiliğine bağlı bence
00 Yorumla
+1 yılCinsellik konuşabilir ama abartmamak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormalllll
31 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya ciddi misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti ciddi olan alır yüzüğü basar basar nikahı.
10 YorumlaDegil
013 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmalı mıyım
Soran+1 yılDetaylı açıklama yapar mısın peki
Soran+1 yılBana şunu söyledi düzenli bir hayatım olsun istiyorumm senin de niyetin, öylesine bir şeyse bunu istemiyorum ben demişti.. bunlar da kurgunun bir parçası mı sence? Onunla cinsellik konuşmakta hata mı ettim bu arada (1 ay sonra) bunu da sormuş olayım
Soran+1 yılAslında ayrıldım ondan... iyi yapmışım o zaman. Ben de öyle hissettim çünkü baya çapkın...
Soran+1 yılBen baya temkinliyim aslında ve bu durum yüzünden ayrıldım. Henüz yeniydi bu arada. Çünkü dediğin şeyi yaşayan çok gordn burada ben de istemem. Büyük laflar edenlerin içi genelde boş çıkıyor bu hiç şaşmaz
Soran+1 yılHayatıma artık düzgün birini almak istiyorum ya 😂😬
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
+1 yılNormal
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormal değil.
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı