Yapma bence her sey karmakarisik olur hakkında cok farkli düşüncelere burunebilir baska guvenebilecegin tat alacagin kendini rahat hissedecegin birisi olmali bence
Hic acele etme bu konuda dogru zaman doğru insanı bekle ve beklentilerini cok yuksek tutmaki hayal kırıklığına uğrama beklentilerinin uzerinde olursa zaten senin icin arti olur
Bende öyle gece 3 4 e kadar uyumaya utanıyorum gözüme uyku girmiyo ama haberler çok kötü psikolojim bozuldu artık bizimde kafa dağıtmaya ihtiyacımiz var
Çünkü biten bir şey, bittiği yerde kalmalıdır. Tabirler ile çok örneğini verebilirim. Yediğin bir yemeğin tabağını gidip sonradan geri yalar mısın? :D Çöpe attığın bir şeyi sonradan alıp tekrar giyer misin? Bitmiş işte. Bırak orada kalsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eğer içinde uhdesinde kaldıysa sende diğerinden ayrıldıktan farkı farketmek için olabilir
Yok ukdesi kalmadı
O zaman yeni biriyle yapmak daha iyi olur
Ya eski eskimistir yeni birini bul yap daha zevk alabilirsin. Yenilikler mechul ve heyecanlidir
Mantıklı
Genelde sevgililik ayrılma da olsa f*ck geçiyor klasik bu :)
AnlamDım Türkçesi ne
Hic tavsiye etmem hele ki daha önce onunla yapmadıysan
Hiç yapmadım
Onunla
Yapma bence her sey karmakarisik olur hakkında cok farkli düşüncelere burunebilir baska guvenebilecegin tat alacagin kendini rahat hissedecegin birisi olmali bence
Doğru
Hic acele etme bu konuda dogru zaman doğru insanı bekle ve beklentilerini cok yuksek tutmaki hayal kırıklığına uğrama beklentilerinin uzerinde olursa zaten senin icin arti olur
Olmaz. Tadı kaçar. Yeni biriyle dene heyecanı olsun
Şimdi diycekler ki kıyamet kopuyo sen seks düşünüyosun
Evet belki onlara ben kadar üzülen kahrolan olmadı kafa dağıtmak için oyalanıyorum yoksa depremzedeleri takıntı yaptım inan
Bende öyle gece 3 4 e kadar uyumaya utanıyorum gözüme uyku girmiyo ama haberler çok kötü psikolojim bozuldu artık bizimde kafa dağıtmaya ihtiyacımiz var
Bence olmamalı.
Neden
Çünkü biten bir şey, bittiği yerde kalmalıdır. Tabirler ile çok örneğini verebilirim. Yediğin bir yemeğin tabağını gidip sonradan geri yalar mısın? :D Çöpe attığın bir şeyi sonradan alıp tekrar giyer misin? Bitmiş işte. Bırak orada kalsın.
Evet ama canım sıkılıyor başka tanıdığım erkek yok gezip eğlenmek istiyorum
Tanışırsın zor değil ki bunu yapmak.
Nasıl örnek
Okul, iş yeri, gittiğin bir kulüp/kafe, sosyal medyalar...
Kafe dışında seçeneğim yok sosyal medYadan tanışıp buluşmayı sevmiyorum
Kafede beğendiğim çocuk var nAsıl tanışırım
O zaman beğendiğin çocukla yap işte daha ne? :D Sosyal medyadan tanışıp buluşmayı sevmiyorum demek çok saçma.
Ondan sonra biriyle yaptin mi
Arkana bakarak yürüme
Yapın deneyım kazanırsın
ben yaptım, pişman oldum..
Neden noldu
evliydim ve eşimden önceki sevgilimdi, kocasından yeni ayrılmıştı falan .. uzun hikaye ama beklentisi sadece seks değildi..
Olur
yapılır tabıı kı
Olmas
Olmaz sen istiyor musun
😅😅😅😅Sen bilirsinn
Olur ya.
Veryansın
Ben yaptım
Nasıl oluyor
Çok istiyorsan dene
Yp gitsin