Pazar günü ilk kez birleşme yaşadım. 1 gün sonrası regl oldum. Vajinam hala acıyor bu acı ne zaman geçer? Spor bile yapamıyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
kayganlaştırıcının icadını duymayan ilk insanlar cinsel birleşme deniyor
Çok random gelişti , planlı bir şey değildi.
İlk ilişki biraz soft olmalı agrisi bir kac güne gecer eğer çok kasmadiysan
maalesef karşımda ki kişi p*rno çeker gibi girdi bana. Bir iki hoştu ama sonra eziyet...
Nasıl yaa
Knk bildiğin çok sert yaptı. Ve bozarken cow girl pozisyonunda bozdurmaya çalıştı. Seks sırasında 2 saate yakın ağladım. Artık kan revandan sonra ki 2 posta biraz zevkliydi. O da misyoner olduğu için. Sabah yine yapmaya çalıştık yok girmedi.
Amacı ne
Ne kadar acımasız kötü tipler var ya
Acımasızlık olduğunu ilişkiden sonra ki günler de anladım @bukimyha
Şükür
Devam ediyor mu ilişkiniz
Ne ilişkisi? Kandırdı beni duygusalız diye. O günden sonra ne aradı ne sordu. Üzerinden 6 gün geçti neredeyse.
Adi ya aradan zaman geçtikten sonra tekrar gelecektir tavsiyem asla kabul etme. Olan olmuş sen de daha seçici olmaya çalış bundan sonra.
Beni yargılamadığın için teşekkürler öncelikle. İçimden o kadar yazmak geçiyor ki... Hiç mi merak etmedin nasıl olduğumu diye yazmak istiyorum... Çünkü o kadar kötüydüm ki ayılıp bayıldım resmen. Bir insan sormaz mı demek istiyorum..
Yok estağfurullah yargılamak ne haddime istersen yazabilirsin özelden rahatlamak adına. Dönem dönem herkes hatalar yapabiliyor önemli olan ders almak
Takip isteği gönderdim konuşalım lütfen kadının halinden kadın anlar
Senin de beni takip etmen gerekiyor konuşmamız için
4 5 güne gecer
Bacım sen ciddi misin ya...
Evet
Normal mi peki böyle olması
Yani biraz da zorlamissinz muhtemelen birdakinr ağrı olmaz